Ce se întâmplă dacă ne gândim constant la o persoană? Cum îl afectează asta?

Ce se întâmplă dacă ne gândim constant la o persoană? Cum îl afectează asta?

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in Spiritualitate

Există afirmații că atunci când ne gândim la cineva, aceasta are un impact puternic asupra acelei persoane, influențându-i viața. Se creează un canal energetic. Însă acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Pentru a crea un canal energetic și a avea un impact, sunt necesare multe condiții.

Este foarte important să fiți pe aceeași lungime de undă energetică. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când există intimitate, căsătorie sau un copil în comun. Sau chiar dacă acestea nu au existat, dar există sentimente reciproce, adică iubire reciprocă, atunci în acest caz, între voi există cu adevărat un canal energetic, iar voi vă influențați unul pe celălalt serios, chiar și la distanță.

Dacă aceste lucruri nu există, chiar dacă vă gândiți întreaga zi la acea persoană, meditați asupra ei, el nu va simți nimic.

Dacă vă gândiți la o persoană și ea se gândește la voi, atunci între voi se realizează și se menține un schimb energetic, dar dacă vă gândiți, de exemplu, doar voi, acest lucru nu înseamnă că și acea persoană gândește la voi. Prin urmare, într-un singur sens, lanțul de schimb energetic nu este activat.

De exemplu, dacă un bărbat are succes printre femei și ele se gândesc toate la el, asta nu înseamnă că el se gândește la ele. Da, el primește energie de la ele într-un sens, dar el poate să se gândească cu totul la altcineva și să ofere energie prin alt canal altor femei.

Există și opinia că, în cazul unei conexiuni energetice puternice, are loc sincronizarea, adică persoana la care vă gândiți se îmbolnăvește, iar apoi vă îmbolnăviți și voi, iar voi atribuiți acest lucru faptului că sunteți “suflete gemene”, dar acesta este un mit, pentru că dacă ați fi suflete gemene, partenerul vostru ar vindeca jumătatea lui.

Ce poate semnifica faptul că situațiile cu persoana la care vă gândiți se sincronizează? Acestea se referă la energie codependentă, adică unul dintre voi este un vampir energetic și preia energia, de obicei energia negativă. Astfel de programe pot să se acumuleze și apoi să creeze haos în viața unei persoane sensibile, aceste programe trebuie curățate, schimbate sau eliminate.

Dacă totuși continuați să vă gândiți în mod obsesiv la o persoană și nu puteți să vă opriți, atunci acest lucru înseamnă că procesul nu mai este controlabil de voi, ceea ce înseamnă că există o forță care vă determină să faceți asta.

Vreau să menționez imediat că, dacă a existat o intimitate, atunci femeia deschide automat canalul ei energetic de viață bărbatului și începe să-i trimită energie. Acest lucru afectează negativ femeile, pentru că în acest caz femeia dă, iar bărbatul primește.

Intimitatea fizică are un impact foarte pozitiv asupra bărbaților, dar nu și asupra femeilor, motiv pentru care bărbații o caută atât de mult. De aceea, este important să existe intimitate în cadrul căsătoriei, deoarece în acest caz, în schimbul energiei, bărbatul oferă femeii bunăstare financiară și stabilitate. Și femeia oferă energie nu numai în timpul intimității, ci și după aceea.

Chiar dacă intimitatea a fost o singură dată, canalul energetic se deschide pentru 7 ani. De aceea, femeile se atașează atât de mult de partenerii lor și nu pot să-i uite mult timp.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!