Pentru a întrerupe un eveniment negativ, încetează să vibrezi la frecvența lui.

Pentru a întrerupe un eveniment negativ, încetează să vibrezi la frecvența lui.

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 August 2023 in Spiritualitate

Fiecare dintre noi a fost în situații care ne-au adus suferință. S-a întâmplat să trăim ceva ce nu am dorit să trăim deloc. Am fi fost bucuroși să putem să încheiem experiența negativă, dar nu reușim să găsim o ieșire din labirint.

Am meditat de mai multe ori asupra acestui subiect și am ajuns la concluzia că se poate întrerupe linia evenimentelor negative. Dar pentru asta va trebui să depunem efort.

De ce ajungem în situații neplăcute, din care vrem să ieșim pentru a înceta să ne îngrijorăm, să trăim sentimente negative și să suferim? Ne dorim atât de mult să trăim liniștiți și să avem pace în suflet, dar viața ne obligă să trăim ceea ce nu dorim să trăim.

De obicei, astfel de evenimente ne întâmplă atunci când trebuie să trăim o anumită experiență pentru a dobândi virtuțile: smerenia, acceptarea, răbdarea, capacitatea de a trăi tot ce ni se oferă și de a face față dificultăților.

Dar există încă o caracteristică pe care trebuie să o manifestăm – crearea realității noastre prin schimbări interioare. Trebuie să învățăm să cream singuri acele stări care ne vor atrage evenimentele de care avem nevoie.

Când o persoană ajunge într-o situație neplăcută, unde trăiește constant la frecvențe scăzute, ea începe să vibreze la aceste frecvențe și pur și simplu umblă în cerc, fără posibilitatea de a întrerupe experiența negativă, deoarece ea însăși emite negativitate.

Atrage ceea ce emite. Ajungând într-o situație în care predomină vibrații scăzute, o persoană se află prinsă în propriile stări cu frecvențe joase. Atât timp cât trăiește la aceste frecvențe, experiența sa negativă va continua, iar aceasta va rămâne prinsă în evenimentele neplăcute, trăind aceleași suferințe, dificultăți și îngrijorări…

Pentru a întrerupe evenimentele neplăcute și pentru a dobândi libertate de la trăirile negative, trebuie să începem să ne schimbăm din interior. Trebuie să creștem frecvența vibrațiilor conștienței în așa fel încât lumea noastră interioară să nu mai corespundă evenimentelor negative exterioare.

Dacă o persoană schimbă frecvența vibrațiilor conștiinței sale și încetează să manifeste negativitate față de evenimentele neplăcute din viața sa, ci începe să vibreze la frecvența calmului, armoniei, liniștii și bunătății, atunci evenimentul negativ pe care îl trăia încetează să rezoneze cu stările de frecvență înaltă și se încheie, deoarece nu mai există corespondență.

Acum trec printr-un astfel de eveniment. Văd cum stările mele de frecvențe scăzute, care apar în mine sub influența evenimentului negativ, se amplifică, trecând de la neacceptare și nevoie, la suferință. Și cu cât nu doresc să trăiesc acest eveniment în care am ajuns, cu atât mai rău devine evenimentul în sine.

Cu cât nu doresc să trăiesc asta, cu atât mai strânsă mă țin. Vreau să încerc să-mi schimb realitatea prin creșterea frecvenței vibrațiilor conștiinței mele. Să-mi schimb atitudinea față de eveniment, să nu mă mai raportez negativ la el, și astfel să nu mai vibrez la această frecvență, apoi voi vedea ce se întâmplă.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!