Tălpi și călcâie uscate: o metodă simplă la îndemâna tuturor pentru a rezolva această problemă

Tălpi și călcâie uscate: o metodă simplă la îndemâna tuturor pentru a rezolva această problemă

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 July 2023 in Remedii NaturisteSfaturi

Picioarele noastre au mare nevoie de îngrijire constantă. În timpul zilei, ele suportă o greutate foarte mare. Drept rezultat, călcâiele și tălpile devin foarte uscate, și au nevoie de proceduri de hidratare. Pentru asta, nu este necesar să alergăm după cosmetice scumpe sau să începem să facem băi cu diverse adaosuri. Vă recomandăm să încercați un truc destul de neobișnuit.

Tot mai mulți beauty bloggeri povestesc despre experiența lor personală cu utilizarea balsamului pentru buze într-un mod neconvențional. Ei folosesc acest produs de hidratare într-un mod diferit de cel indicat în instrucțiuni, dar cu beneficii considerabile. Este eficient să urmați tendințele și să aplicați balsam pentru buze pe picioare? Aflați în articolul de astăzi.

Tălpi și călcâie uscate: cum să le redăm moliciunea

Beneficiile balsamului pentru buze

Pentru a reda netezimea pielii picioarelor, este bine să folosiți balsam pentru buze. Motivul este că acesta are proprietăți de hidratare, care sunt eficiente în lupta împotriva micilor crăpături de pe călcâie. În plus, dacă este folosit regulat, balsamul previne apariția neplăcutului aspect aspru al picioarelor.

Trebuie menționat că acest produs de hidratare pentru buze este bogat în uleiuri, vitamine și antioxidanți. Acestea hrănesc pielea, făcând-o mai moale și mai catifelată. De asemenea, compoziția bogată ajută la ameliorarea sindromului de picioare obosite, care apare adesea după plimbări lungi sau o zi de muncă grea.

Cum să folosiți corect balsamul

Datorită texturii sale delicate, acest produs se absoarbe foarte rapid în piele. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că picioarele vor fi grase după aplicarea balsamului pe ele. Nu veți simți această senzație. Pur și simplu, aplicați puțin balsam pentru buze pe tălpile uscate și călcâie. Masați-le bine până când produsul este complet absorbit. Vă recomandăm să efectuați această procedură cu o oră înainte de culcare. Astfel, balsamul va avea timpul maxim să acționeze. De asemenea, pentru a intensifica efectul, după aplicarea produsului hidratant pe picioare, purtați șosete.

Încercați să utilizați balsamul pentru buze într-un mod neobișnuit. Nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu privire la crăpăturile și asprimea pielii. Cel mai important lucru este să vă amintiți care recipient cu balsam îl aplicați pe buze și care pe picioare. Nu trebuie să fie confundate.

În plus, dacă călcâiele au crăpături foarte adânci, un singur balsam nu va putea să ofere rezultate bune.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!