Universul întotdeauna îi ajută pe cei care au ordine în minte: tehnica pe care este important să o faci cel puțin o dată la șase luni.

Universul întotdeauna îi ajută pe cei care au ordine în minte: tehnica pe care este important să o faci cel puțin o dată la șase luni.

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 July 2023 in De SufletSpiritualitate

De ce unora li se îndeplinește și reușește totul, iar altora nu? Totul constă în faptul că unii înțeleg și își reprezintă foarte clar scopul, în timp ce alții cred că îl înțeleg. Exact pentru aceștia din urmă există o tehnică minunată numită “Descărcare”.

Totul este simplu:

Închipuie-ți o cameră tip dressing imensă, în care hainele sunt atât de abundente încât stau una peste alta într-o grămadă.

Și, teoretic, ai haine.

Dar nu ai ce să porți!

Pentru că până găsești ce ai nevoie, va veni anul următor.

Poți să nu găsești ceea ce ai nevoie din cauza faptului că ai uitat ce ai depozitat în camera de haine până la refuz.

La fel se întâmplă și cu dorințele noastre și cu obiectivele noastre, cu gândurile și sentimentele noastre.

Dacă nu ne ocupăm constant de ele, dacă nu le sortăm și nu le descărcăm, atunci vom avea senzația că totul este sub control. Dar, în realitate, nu există niciun fel de ordine și control.

Doar un număr foarte mic de oameni fac descărcarea. Aceasta este o activitate desfășurată de cei mai înțelepți și cei mai atenți oameni față de ei înșiși.

Nu le este lene (de fapt, nu le este frică să schimbe și să se confrunte cu adevărul) să ia o foaie și un pix, să reflecte asupra situației care îi neliniștește și să descarce totul în ordine pe foaie:

  • Situația în sine și îngrijorările lor.
  • Avantajele și dezavantajele pe care le aduce ceea ce se întâmplă.
  • Lecții și experiențe pe care le puteți aplica din trecut și pe care le puteți lua cu dvs. în viitor.
  • Lucruri pe care o persoană le poate aduce și schimba de unul singur.
  • Oamenii implicați (unii vă împiedică și este important să vă îndepărtați de ei, în timp ce alții pot oferi ajutor și sprijin, dacă pur și simplu le cereți).
  • Factorii care nu depind de persoană și pe care nimeni nu-i poate schimba, etc.

În procesul de descărcare, ceea ce se întâmplă se dezvăluie dintr-o altă perspectivă completă.

Nu mai este vast, ireal, prea înspăimântător sau de neînvins.

Este ca într-o cameră de dressing unde domnește ordinea: întotdeauna vezi cu ce poți combina ceva, ce îți lipsește pentru o anumită ținută, ce te avantajează și ce nu mai e potrivit pentru forma ta, ce trebuie aruncat din cauza uzurii și a lipsei de utilitate a unui anumit obiect.

Să crezi că totul este sub control și să ai cu adevărat totul sub control sunt lucruri diferite.

Când mintea unei persoane este haotică din cauza diferitelor evenimente, gânduri, fragmente de amintiri, resentimente și bucurii, neînțelegeri și speranțe, succese și dezamăgiri, este foarte dificil pentru Univers să se strecoare și să colaboreze.

De fapt, nu simte energia dorinței necesare a persoanei, către care vine să ajute.

Iar în acel moment, omul crede sincer că dorește foarte mult să schimbe ceva, să realizeze sau să atingă ceva, dar toți l-au abandonat și nu are niciun ajutor și sprijin.

De aceea, este important să nu fii leneș și să aplici tehnica “Descărcare” în mod regulat. Măcar o dată la șase luni.

Atunci când îți descarci gândurile pe hârtie, le vezi cu ochii tăi. Treci informația prin canalul vizual.

Dacă le citești cu voce tare, este încă un canal de percepție a informației.

Descarci creierul de dezordinea excesivă, aducând ordine acolo.

Ai o cerere și o dorință concretă.

Nu mai vrei doar un nou loc de muncă, ci știi exact de ce îl dorești, ce venit te-ar mulțumi, ce experiență ai acum, ce greșeli și lecții ai învățat din munca anterioară, de ce te epuizează atât de mult munca actuală și multe alte aspecte.

Universul începe să lucreze pentru tine, colaborează activ, oferindu-ți opțiuni, întâlnindu-te cu oameni, oferindu-ți idei și soluții uimitoare, care nu existau în mintea ta până atunci.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!