Ceea ce spui sau gandesti poate fi cel mai mare dusman al tau!

Ceea ce spui sau gandesti poate fi cel mai mare dusman al tau!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitate

Dacă ești mulțumit cu ce ai, întotdeauna vei avea mai mult. Dacă te gândești mereu la ce nu ai, niciodată nu vei avea destul. Gândurile, cuvintele și visurile tale au puterea de a crea realități în viața ta.

Ceea ce crezi și ceea ce afirmi chiar poate să ți se întâmple. Nu uita niciodată acest lucru. Dacă te gândești că nu-ți poți găsi de lucru, vei rămâne șomer. Dacă spui că nu-ți place serviciul pe care-l ai, s-ar putea să-l pierzi. Dacă nu ești mulțumit de corpul tău, te vei îmbolnăvi, iar dacă vorbești mereu de boala ta, vei rămâne bolnav. Dacă spui că nu-ți place mașina pe care o ai, aceasta se va strica sau îți va fi furată.

Dacă te plângi mereu că n-ai bani, vei rămâne sărac. Dacă afirmi că n-ai încredere în oameni, vei întâlni doar oameni care te rănesc, te înșeală și te trădează. Dacă ești convins că nu poți întâlni pe cineva care să te iubească și să aibă încredere în tine, vei avea parte numai de relații care îți vor confirma această convingere.

Viața ta ar fi mult mai frumoasă și mai împlinită dacă ai scăpa de aceste credințe păguboase. Când am fost copii, n-am avut credințe limitative. Credeam în Moș Crăciun, în super-eroii din filme și aveam visuri mari în legătură cu viitorul nostru. Apoi, ceva s-a întâmplat. Ne-am trezit închiși în niște cutii cu reguli fixe și am uitat să ne mai întrebăm dacă acestea sunt reale sau nu. Dar chiar dacă cei mai mulți sunt convinși că ele există, nu trebuie să gândim și noi la fel.

Cutiile în care ne-a băgat societatea sunt o iluzie. Oamenii care și-au dat seama că aceste cutii nu sunt reale au parte de succes, iubire, fericire și-și apreciază viața pe care o trăiesc. Sparge cutia în care te-a închis imaginația ta și lumea întreagă ți se va deschide în fața ochilor, așteptând să fie explorată. Dacă ai tăria să faci asta, nu va mai exista niciun zid care să-ți limiteze credințele. Vei fi un alt om, unul capabil să-și împlinească cele mai secrete aspirații.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!