8 lucruri de care să nu uiți când în viața ta toate merg rău

8 lucruri de care să nu uiți când în viața ta toate merg rău

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Priviți întotdeauna la ceea ce aveți, în loc să vă concentrați pe ce ați pierdut, și indiferent de starea voastră, treziți-vă în fiecare zi și fiți recunoscători pentru viața voastră, pentru că undeva, cineva se luptă din greu pentru ea. Uneori, ușile se închid într-un loc, dar cu siguranță se deschid în altul, deoarece viața este despre mișcare. Iar asta este un lucru minunat, pentru că adesea nu începem să ne mișcăm decât atunci când circumstanțele ne forțează.

Fiți răbdători și încrezători. Amintiți-vă că totul se întâmplă cu un scop mai bun.

1. Totul în viață este trecător. Când plouă, toată lumea știe că va opri. După noapte, întotdeauna vine ziua cu lumină. Nimic nu este veșnic sub soare, chiar și cea mai întunecată noapte precede întotdeauna răsăritul.

2. Îngrijorarea și plângerile nu schimbă nimic. Rămâneți răbdători și încrezători. Cei care se plâng cel mai mult obțin cel mai puțin. Nu vă mai plângeți cu privire la problemele voastre și începeți să fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți.

3. Lecțiile voastre sunt simboluri ale forței voastre. Dacă ați învățat o lecție, sunteți mai puternici și ați evoluat. Nu lăsați durerea să vă țină în captivitate și să trăiți în frică. Rumi a spus odată: „Din suferință s-au născut cele mai puternice suflete”.

4. Depășirea fiecărui mic obstacol este întotdeauna un pas înainte. Răbdarea înseamnă să menții un spirit pozitiv și să continui să lucrezi în mod perseverent la visurile voastre, deci dacă încercați, mergeți până la capăt, indiferent de eșecuri și dezacorduri. Altfel, nu are sens să începeți.

5. Reacția negativă a altor oameni nu este problema voastră. Nu lăsați conversațiile altora să vă schimbe. Nu puteți lua totul prea personal, chiar dacă pare personal. Oamenii vor vorbi despre voi, indiferent de ceea ce faceți și cum o faceți. Gândiți-vă la voi înșivă înainte de a vă gândi la părerea altora, așa cum se spune: „Câinele latră, ursul trece”.

6. Ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Vă găsiți puterea atunci când renunțați să vă plângeți. La un moment dat, trebuie să eliberați situația și să o lăsați să se dezvolte așa cum este destinată să fie. În cele din urmă, veți ajunge acolo unde trebuie să fiți.

7. Niciodată să nu încetați să vă mișcați înainte. Curajul este minunat. Fiți puternici în momentele dificile, recunoașteți când greșiți și învățați din asta. Priviți mereu înapoi și vedeți cât ați realizat și fiți mândri de voi înșivă. Faceți mai mult.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!