7 semne că ai un înger păzitor puternic

7 semne că ai un înger păzitor puternic

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 June 2023 in CredințăDe SufletSpiritualitate

Se crede că fiecare persoană are un ajutor nevăzut care o susține în momentele dificile. Acest înger păzitor îi oferă sfaturi prin semne și vise, și îl protejează de pericole. După unele semne, poți presupune că ai un înger păzitor puternic. Așadar, acestea pot fi:

1. Mirosuri din copilărie.

De exemplu, mergi pe stradă și brusc simți mirosul de plăcintă cu mere, pe care bunica o cocea acum mulți ani. Acesta este un indiciu de la îngerul păzitor: în acest moment are loc ceva important. Prin mirosurile din copilărie, încearcă să te oprească, să te scoată pentru o clipă din fluxul obișnuit al vieții. Prin acest mod nevăzut, îngerul îți arată că este aproape și te ajută.

2. Furnicături neașteptate.

Uneori, în timpul interacțiunii cu anumite persoane, pielea se umple de furnicături, chiar dacă nu este frig în încăpere. Astfel, ajutorul ceresc te avertizează că aceste persoane ar putea avea intenții nu tocmai bune față de tine. Furnicăturile pot apărea și atunci când iei o decizie semnificativă, care schimbă complet viața ta. Îngerul păzitor încearcă să arate, prin semnalele corpului, că trebuie să abordezi această alegere cu toată seriozitatea.

3. Capacitatea de a observa semne.

O persoană care ascultă de indiciile îngerului, este atent la semne precum visele marcante, în special cele repetitive. Un semn poate fi și un fragment de cântec, cuvinte dintr-o carte sau dintr-o conversație a trecătorilor, deoarece adesea acestea conțin răspunsuri la toate întrebările tale. De exemplu, dacă te pregătești pentru un interviu și ajungi rapid acolo, întâlnind oameni amabili pe drum, cel mai probabil interviul va decurge cu succes – vei obține acel job.

Însă, dacă autobuzul dorit nu vine timp de jumătate de oră sau întâmpini un trafic aglomerat în drum, vremea se înrăutățește etc., ar trebui să te gândești, deoarece aceasta ar putea fi o atenționare a îngerului păzitor că ar trebui să cauți alt loc de muncă.

4. Capacitatea de a evita pericolul în ultimul moment.

În situații foarte dificile, când pare că nu există nicio sursă de ajutor, o forță invizibilă te salvează miraculos. De exemplu, un șofer reușește în mod miraculos să evite un accident sau o persoană care întârzie într-un loc unde s-a produs o nenorocire, salvând astfel propria viață.

5. Oameni care dispar.

Se întâmplă ca, pe neașteptate, să apară un necunoscut pe drum și să spună cuvinte de încurajare. Când te întorci să-i mulțumești sau să-i pui o întrebare, nu-l mai vezi, pare că s-a evaporat. Sunt descrise cazuri în care, în circumstanțe dificile, îngerul păzitor vine pentru o scurtă perioadă de timp să te protejeze sub forma unui trecător. Astfel, prin cuvintele sale bune sau sfaturi, te ferește de alegeri greșite.

6. Resurse care vin parcă la comandă.

Uneori, ai nevoie urgentă de bani pentru tratament sau pentru o achiziție necesară, iar în mod miraculos suma necesară este strânsă în timp util. Desigur, banii nu cad “din cer” în sensul literal, ci este ca și cum un cunoscut îți returnează o datorie, primiți o recompensă mai mare decât suma pe care o așteptai și așa mai departe. Este important să-i mulțumești îngerului păzitor nevăzut pentru ajutorul acordat.

7. Conștiința.

Multor oameni le apare o voce interioară, mai degrabă o intuiție, un sentiment care le spune cum să acționeze într-o anumită situație. Prin urmare, se poate spune că îngerul păzitor îndrumă încet omul, astfel încât să trăiască întotdeauna în armonie cu propria conștiință.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!