7 semne că ai cunoscut pe cineva într-o viață trecută

7 semne că ai cunoscut pe cineva într-o viață trecută

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2021 in Spiritualitate

Sufletul unei persoane trăiește mai multe vieți. Pentru unele suflete aceasta este prima venire pe Pământ. Se întâmplă să întâlnim oameni pe care îi cunoșteam în încarnările trecute. Experții au explicat ce ar putea indica acest lucru.

Mulți experți cred că reîncarnarea nu este un mit, ci purul adevăr. Oamenii pot simți ecourile vieților trecute. Foarte des aceste ecouri apar în întâlnirile cu cei pe care i-ați cunoscut în încarnările voastre trecute.

Sentimente foarte puternice

De exemplu, ai întâlnit o persoană. La prima vedere, te-ai îndrăgostit de el sau de ea sau, dimpotrivă, ai urât-o din tot sufletul. Se întâmplă ca oamenii să devină imediat apropiați, să se înțeleagă perfect. Dacă apare un negativ foarte puternic, înseamnă că într-o viață trecută persoana ți-a cauzat dureri insuportabile sau că a existat o puternică dușmănie între voi.

Telepatie

Vrei să spui ceva unei persoane și ea știe deja ce vrei să-i spui, ce vrei să întrebi. Același lucru se întâmplă și în direcția opusă: știi perfect ce vrea să facă sau să spună un prieten sau o persoană importantă pentru tine. Comunicarea telepatică se manifestă și în alte moduri.

De exemplu, doar te-ai gândit la o persoană, iar aceasta a reușit deja să îți scrie pe rețelele de socializare sau te sună imediat. O astfel de conexiune apare doar dacă ați comunicat și ați fost aproape în viețile anterioare.

Sunteți familiarizați cu ochii celuilalt

Se întâmplă să te uiți în ochii celorlalți și să ți se pară incredibil de familiari. Mulți experți în bioenergie cred că sufletul trece de la un corp la altul și doar ochii rămân mereu la fel.

Simți că datorezi ceva persoanei respective

Totul este destul de simplu: în încarnările din trecut, o persoană ți-a făcut mult bine, așa că intuitiv simți că ar trebui să-i rambursezi o datorie. În acest caz, există și senzația că ați trecut prin multe împreună.

Nu poți uita o persoană

V-ați întâlnit doar o dată sau de două ori, dar persoana nu-ți iese din cap. Când vă întâlniți cu o astfel de persoană din încarnări trecute, vă puteți simți trist, speriat, distractiv sau foarte ușurat. Dacă nu puteți uita o persoană nici după o lungă perioadă de timp, atunci ați fost aproape într-o viață.

Ți se pare că știi o persoană din totdeauna

Acest sentiment nu este atât de comun. Uneori apare cineva în viața noastră noastră și ni se pare că persoana respectivă ne este familiară. Suntem familiarizați cu modul de comunicare, cu hobby-urile sale.

În acest caz, există posibilitatea să fiți conectat cu această persoană prin noduri karmice, prin urmare vă întâlniți în fiecare viață. Într-un fel sau altul, o astfel de întâlnire nu este fără sens. Universul are propriile planuri și uneori suntem instrumentele pentru a transpune aceste planuri în realitate.

Nu poți ascunde sentimente

Oamenii care nu se întâlnesc pentru prima dată nu își pot ascunde sentimentele unul de celălalt. Acești oameni par să înțeleagă tot ceea ce gândește vechiul lor cunoscut. Motivul este că în viețile anterioare erau deja apropiați. Aceste suflete se cunosc, de aceea simt sentimente și emoții la un nivel subtil.

Dacă doriți să aflați cine ați fost într-o viață trecută, specialiștii vă recomandă să apelați la numerologie pentru ajutor. Puteți primi întotdeauna răspunsuri despre trecutul dvs. în funcție de data nașterii.

Poate că acest lucru vă va ajuta să înțelegeți de ce o persoană pe care abia o cunoașteți pare mai aproape de voi decât orice altă persoană.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!