7 semne ale prezenței energiei negative în casă

7 semne ale prezenței energiei negative în casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 December 2020 in SpiritualitateViata

Energia negativă se acumulează în casă treptat. Poate veni din exterior sau poate proveni din unele obiecte din casa ta. Este necesar să scăpați de el cât mai curând posibil, altfel negativul va începe să se transmită membrilor casei și să ducă la conflicte și boli în familie.

Pentru a descoperi dacă există energie negativă în casa ta , trebuie să analizezi tot ce se întâmplă în casa ta. Există mai multe semne prin care puteți determina cu exactitate prezența unei energii negative. După ce ați analizat cu atenție situația, trebuie să faceți tot posibilul și să curățați casa.

7 semne de energie negativă

1. Apariția „oaspeților” nedorite în casă. Aceștia pot fi furnici, mucegai, gândaci și alte insecte. Acesta este primul semn pentru fiecare proprietar.

2. Dintr-o dată, plantele de interior încep să se ofilească, atmosfera din casă este tensionată, se simt stresul și lipsa energiilor pozitive. Atunci când energia negativă este prezenta în casa ta, plantele încearcă să o absoarbă, dar dacă aceasta este prea puternică, plantele se vor usca, și vor elimina mai multă energie negativă.

3. Îmbolnăvirea celor din casă și a animalelor de companie. Diverse afecțiuni, insomnie, iritabilitate și nervozitate indică faptul că o cantitate extrem de mare de energie nedorită s-a acumulat în casa ta. Unele probleme de sănătate pot fi greu de identificat sau nu au niciun tratament.

4. Dispariția și pierderea lucrurilor indică faptul că lucrurile nu merg bine în casă. Elementele esențiale dispar adesea: chei, documente, bani, obiecte de uz casnic.

5. Moartea subită a unui membru al familiei sau a unui animal. Atunci când acumularea de energie negativă într-o casă ajunge la un nivel foarte puternic, aceasta poate fura sufletul unui membru al familiei. De obicei așa apar spiritele și casele bântuite.

6. Certuri frecvente, scandaluri și confruntări. Când energia negativă dintr-o casă este puternică, membrii familiei nu se vor înțelege, vor apărea certuri de la lucruri mici, și chiar despărțiri.

7. Dorința de a pleca de acasă cât mai des, disconfort și senzația de a privi în urmă. Atunci când ești acasă nu te simți liberă, liniștită și nici confortabil. Ai tot timpul tendința de a pleca cât mai departe și nu vrei să mai revii.

Pentru a curăța casa de energie negativă puteți folosi agheasma mare, sau chiar o sfințire a casei. Nu uitați să vă rugați în fiecare zi pentru bunăstarea casei și familiei!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!