6 modalități de a-ți îmbunătăți karma

6 modalități de a-ți îmbunătăți karma

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in SfaturiSpiritualitate

Ce este Karma? Mai simplu spus, este o forță cosmică invizibilă care, în practică, pune în aplicare principiul „ceea ce dai este ceea ce primești”. Dacă împărtășești lucruri pozitive cu alți oameni, mai devreme sau mai târziu, acestea se va întoarce la tine … Dar același lucru este valabil și pentru lucrurile negative.

Mulți oameni își trăiesc viața pe pilot automat, nici măcar nu bănuiesc că gândurile lor, darămite acțiunile lor, afectează direct realitatea din jurul lor. O mare parte din haosul care ne înconjoară în lumea modernă este un rezultat direct al gândirii negative a oamenilor care o locuiesc. Toate războaiele, certurile, neînțelegerile și nefericirea în general încep cu un gând negativ care a devenit o acțiune la fel de negativă.

Cum se creează karma bună? De fapt este simplu. Trebuie doar să încercați tot posibilul pentru a fi o persoană bună. Dacă credeți că această afirmație este prea vagă și nu are specificitate, luați în considerare sfaturile din acest articol.

Deci, iată 6 modalități principale de a îmbunătăți karma:

Spune întotdeauna adevărul

De fiecare dată când spui o minciună (chiar dacă ți se pare că minciuna este minusculă și nesemnificativă), îți deschizi sufletul larg înșelăciunii altor oameni. În plus, mai devreme sau mai târziu, minciuna ta secretă va deveni cu siguranță evidentă, iar atunci ceilalți vor avea încredere în tine mult mai puțin față de înainte.

Adevărul nu numai că va atrage oameni în care poți avea încredere în viața ta, ci te va ajuta și să te simți mai bine – pentru că vei ști că te-ai înconjurat de adevăr. Și atunci nu trebuie să încercați să deghizați minciuna îngrămădind noi minciuni pe ea până când acest întreg turn vicios se prăbușește.

În plus, minciuna este stresantă și obositoare. Deci, dacă spui doar adevărul de la început, acesta va avea un efect pozitiv asupra sănătății tale.

Trăiește cu sens

Orice ai face în viața ta, fă-o cu toată forța și încearcă să știi întotdeauna ce vrei să realizezi în cele din urmă. Nu vă fie frică să vă urmăriți obiectivele și încercați să ajutați alți oameni pe parcurs.

Nu acceptați jumătăți de măsură, întotdeauna și în orice circumstanțe, fiți voi înșivă, iar Universul vă va înzestra cu experiență de viață și oameni care corespund energiei voastre.

Ajută oamenii

În plus față de punctul anterior … Ajutați-i și pe ceilalți să își îmbunătățească karma, deoarece dacă faceți acest lucru, este mult mai probabil să vă ajute când aveți nevoie.

Crede-mă, ajutorul tău nu va trece neobservat, va lăsa o amprentă de neșters pe țesătura vieții lor.

De asemenea, nu uitați niciodată că atunci când îi ajutați pe ceilalți, vă ajutați pe voi înșivă. Dacă în ultima vreme te simți gol în sufletul tău sau te simți pierdut, oferă cuiva ajutorul tău. Fiecare dintre noi are nevoie de un scop în viață. Iar ajutarea altor oameni ar trebui să facă întotdeauna parte din acest obiectiv.

Meditața

Când toate celelalte te eșuează, încearcă să te uiți adânc în sufletul tău și să-ți calmezi mintea. Uită-te mai atent la gândurile din capul tău. Asigurați-vă că în orice situație rămân pozitive – la urma urmei, acesta este singurul mod în care puteți continua să atrageți lucrurile bune în viața voastră.

Când gândurile tale sunt cuprinse de haos și confuzie, ești mult mai predispus la obținerea unei karme proaste, deoarece nu există loc în mintea și sufletul tău pentru energia pozitivă a universului.

Practică compasiunea și bunătatea

Dacă ai nevoie de compasiune și bunătate de la alți oameni, ar trebui mai întâi să le oferi.

Viața este un ciclu nesfârșit de bine și rău și, prin urmare, cu cât oferi mai mult, cu atât primești mai mult.

Încercați întotdeauna să vedeți întregul mozaic al vieții și nu fragmentele sale individuale.

Deși, la prima vedere, viața oricărei persoane poate părea un lanț de evenimente incontrolabile, haotice, încercați cel puțin din când în când să vă ridicați ușor deasupra iluziilor și haosului, și să vedeți întreaga imagine, și nu loviturile care o compun.

Amintiți-vă de ce trăim cu adevărat în această lume. Am venit cu toții aici pentru a corecta greșelile karmice din viețile trecute și pentru a deveni mai buni. Așa că încearcă să-ți amintești asta în fiecare dimineață. Gândurile și acțiunile tale de astăzi vor fi gândurile și acțiunile unei persoane care dorește să se întâmple lucruri bune în viața sa … sau vor fi complet opuse?

Puteți aduce evenimente pozitive și oameni buni în viața voastră pur și simplu amintindu-vă că ați venit în această lume dintr-un loc care întruchipează iubirea pură.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!