6 modalități de a crea karma bună și de a aduce fericirea în viața ta

6 modalități de a crea karma bună și de a aduce fericirea în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2021 in SfaturiSpiritualitate

Dacă doriți să creați karma bună și să atrageți emoții pozitive către dvs., există câteva lucruri simple pe care le puteți face. Karma cântărește toate faptele, fiind cunoscută sub numele de Legea bumerangului.

În viață, fiecare acțiune pe care o întreprindem are o consecință, pozitivă sau negativă. Karma este un concept fundamental în religii precum hinduismul, budismul și taoismul. Cuvântul „karma” provine din sanscrită și înseamnă „acțiune”. Primiți ceea ce meritați: fiecare acțiune bună este recompensată.

Deci, cum să creăm karma bună și să aducem fericirea în viața noastră?

1. Spune adevărul

De fiecare dată când spui o minciună, chiar dacă este mică, trebuie să o acoperi cu o altă minciună. Când minți, pierzi încrederea celorlalți, iar oamenii cinstiți se vor distanța de tine. Astfel, te vei regăsi înconjurat de mincinoși. Dacă vrei să creezi karma bună, spune adevărul și vei atrage oameni cinstiți în viața ta.

2. Sprijină-i pe ceilalți

Când îi ajuți pe ceilalți, te ajuți pe tine însuți, creând karma bună. Tot sprijinul pe care îl oferi va reveni când vei avea cea mai mare nevoie și când te aștepți cel mai puțin. Cu toții avem nevoie de un scop în viață. Iar sprijinul oferit altor persoane ar trebui să facă parte din călătoria ta pentru a-ți îndeplini marele vis.

3. Meditează 

Din când în când, trebuie să petreci ceva timp singur și să îți pui în ordine gândurile. Fii atent la gândurile tale și asigură-te că toate sunt pozitive pentru a atrage energie pozitivă în viața ta. Când mintea ta este confuză, supărată sau obosită, ești vulnerabil și ai șanse de a atrage energie negativă. Nu lăsa acest lucru să se întâmple.

Sa demonstrat că 30 de minute de meditație zilnică îmbunătățesc funcția creierului (în special în domeniile legate de atenție, memorie, gândire, emoție și autocontrol). Îți deschide sufletul, făcându-te mai empatic și mai plin de compasiune. Meditația te face, de asemenea, mai rezistent la momentele dificile și mai atent la nevoile altora.

4. Ascultă-i pe ceilalți și fii empatic

Când o persoană, apropiată sau nu de tine, vrea să îți dezvăluie ceva, înseamnă că ești demn de încredere. Nu contează ce ți-ar spune această persoană, nu judeca! Încearcă să vezi situația din punctul său de vedere. Oferă-i sfaturi bune și susține-l. Nu uita că poate vei avea și tu nevoie de sfaturi sincere la un moment dat în viață.

Ascultând experiențele oamenilor, dezvolți o anumită toleranță, pe măsură ce începi să înțelegi cauzele care stau la baza comportamentului. Astfel, prin toleranță, accepți că oamenii gândesc și acționează diferit față de tine. În același timp, acceptarea acestor diferențe ne ajută pe fiecare dintre noi să ne extindem orizontul, să învățăm lucruri noi și să ne dezvoltăm în acest fel.

5. Iartă

Iertarea înseamnă acceptare. Cu iertare, îți vindeci rănile sufletului, accepți ceea ce s-a întâmplat și lași probleme în trecut. Iertând, faci pace cu tine însuți, eliberându-te de durere, tristețe, amărăciune și furie. Dacă nu ești dispus să ierți, nu poți fi niciodată curățat de karma negativă, de sentimente de ură și furie. Asta înseamnă că nu îți vei permite să creezi karma bună și să trăiești o viață fericită.

6. Fii recunoscător

Recunoștința produce una dintre cele mai înalte vibrații din univers. A fi recunoscător vă poate ridica vibrația în câteva secunde. Indiferent ce se întâmplă în viața ta, poți găsi oricând ceva de mulțumit. Chiar și atunci când ți se întâmplă ceva rău, încearcă să găsești recunoștință în situație.

Când devii conștient de această recunoștință, activezi frecvențe benefice care îți dau mai multă energie pozitivă. Acest lucru, la rândul său, vă aduce și mai multă fericire în viața ta. Așa funcționează karma bună.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!