6 gânduri care duc la boli și suferință

6 gânduri care duc la boli și suferință

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2021 in SanatateSfaturiSpiritualitate

Multe boli pot apărea pe fond emoțional, datorită tristeții, furiei, invidiei ș.a.m.d. Pentru a avea o viață sănătoasă și pentru a face loc fericirii, trebuie să renunțăm la anumite gânduri negative. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de negativitate este să o înlocuiești cu gânduri pozitive. La urma urmei, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut, viața trebuie să continue.

Gândurile care pot duce la boli:

1. Furia

Ați observat că, în timpul unei certe aprinse sau normale, dar care îți produce nervi, partea dreaptă a corpului devine ușor amorțită, stomacul se contractă și apare un gust amar pe limbă? Motivul pentru acest lucru este că furia, ca un dispozitiv exploziv, rupe în bucăți energia chakrei, care este responsabilă pentru echilibrul unei persoane. Chakra se află în regiunea abdominală. Energia distructivă a furiei se așază de-a lungul marginilor regiunii abdominale, creând un bloc energetic. Acest lucru duce mai devreme sau mai târziu la leziuni hepatice severe.

2. Invidia

Când ești gelos de succesele altora sau pe bucuria lor te gândești: „Ce norocos este! Și eu aș fi vrut ce are el! ” Din păcate, puțini oameni știu că universul privește cu totul diferit un mesaj emoțional atât de puternic. Și în loc de beneficii, invidiosul va avea parte de toate problemele, bolile și nenorocirile celui pe care l-a invidiat. O bucată uriașă de energie negativă lovește corpul astral și fizic, provocând numeroase boli. În primul rând, filtrele biologice sunt afectate: ficatul și rinichii.

Așadar, nu este bine să invidiezi o persoană. Uneori nimeni nu știe cât de greu a fost și cu câtă muncă a obținut o persoană succesul și fericirea sa. Bucuria sinceră pentru altul îți va permite să împărtășești cu el energia pozitivă a fericirii, atrăgând-o în viața ta.

3. Lacrimi irosite

Lacrimile fac parte dintr-un proces foarte puternic care ne ajută să scăpăm de emoții copleșitoare. Dar acest remediu este bun numai în cazuri excepționale. Dacă vărsați lacrimi pentru fiecare aspect mic și nesemnificativ, puteți provoca daune inimii și membranei inimii. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să învățați să vă controlați emoțiile și să râdeți mai des, trecând majoritatea emoțiilor de la plâns la râs.

4. Frica 

Frica de un viitor necunoscut sau de momentele din trecut ne paralizează apărarea energetică, făcându-ne vulnerabili. Chakra, care este responsabilă de voință și protecție, începe să funcționeze incorect, reținând energia în loc să îi permită să circule liber mai departe. Mai devreme sau mai târziu, un astfel de bloc puternic duce la revărsarea chakrei cu energie grea. Pentru corp, acest lucru duce la diabet zaharat, boli ale vezicii biliare și ulcere gastrice.

5. Bucuria excesivă 

Știm că emoțiile pozitive sunt bune. Ne susțin de-a lungul vieții noastre, ne ajută să facem și să dezvoltăm prietenii, să construim relații cu familia și cei dragi. Dar nici bucuria excesivă nu este întotdeauna benefică.

„Inima se bucură până începe să o doară”, „inima se contractă odată cu fericirea”, „bucuria a intrat în inimă ca o săgeată”. Fiecare dintre noi a experimentat sensul acestor fraze cel puțin o dată. După o explozie de mare fericire de la un eveniment, te simți epuizat.

Medicii au dovedit că emoțiile excesive duc la boli de inimă, în special la atac de cord. La nivel energetic, acest lucru este ușor de explicat: chakra inimii este responsabilă de toate sentimentele și emoțiile din corpul nostru. Când exprimăm emoțiile de bucurie într-un mod violent, această chakră nu poate face față fluxului uriaș de energie direcționat brusc în ea, nu poate rezista presiunii și nu poate împinge energia vitală nicăieri.

Acesta este motivul apariției bolilor de inimă. Practicanții și profesorii spirituali recomandă un echilibru constant între toate emoțiile, fie că este vorba de bucurie sau tristețe.

6. Grija nemăsurată pentru copii îi va aduce pe părinți în mormânt

Când copiii vin pe această lume, ei depind de părinți, se bazează pe ei. Dacă părinții continuă să le ducă grija excesiv chiar și după obținerea independenței, atunci vitalitatea curge într-un flux furtunos, afectând corpul fizic cu cancer. Același lucru este valabil pentru orice persoană care este tratat cu prea multă grijă. Trebuie să lăsați copiii să se descurce la maturitate, să-și câștige experiența prin propriile greșeli.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!