5 semne și superstiții benefice pentru casă: atragerea norocului, alungarea sărăciei

5 semne și superstiții benefice pentru casă: atragerea norocului, alungarea sărăciei

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Înțelepciunea populară, îmbogățită de-a lungul secolelor, ajută și în lumea modernă. Cu ajutorul semnelor și superstițiilor, toată lumea va putea să atragă norocul în casă și să alunge sărăcia din ea.

Înțelepciunea populară se transmite din generație în generație, iar cei care o ascultă au noroc în viață. Cu ajutorul semnelor și superstițiilor, vă puteți proteja pe dumneavoastră și familia dvs. de orice nenorocire, puteți atrage norocul și deveni invulnerabil pentru cei care vă doresc răul.

Semne și superstiții pentru a atrage norocul

1. Se spune că norocul nu va pleca de la casa ta dacă nu scoți nimic din casă seara. Superstițiile spun că după ce soarele se ascunde în spatele orizontului, forțele întunecate pot dăuna oamenilor. În acest sens, nu puteți duce gunoiul, împrumuta lucruri, primi cutii goale peste prag. Cei care încalcă interdicția nu vor vedea mult timp norocul și fericirea.

2. O față de masă frumoasă așezată pe masa unde mâncați de obicei vă va ajuta la atragerea norocului. Potrivit semnului, ar trebui să existe întotdeauna ceva de mâncat pe masă (fructe, pâine) și atunci sărăcia va ocoli casa. Puteți pune atât fructe, cât și pâine.

3. În casă va fi întotdeauna noroc dacă locuiește în ea o familie prietenoasă. Superstițiile spun că au mai multe șanse să atragă norocul cei cărora le pasă de vecini și comunică cu spiritele casei cu respect și iubire.

4. Va aduce noroc în casă dacă vă folosiți propriile amulete făcute. Vă vor proteja întreaga familie și nu vor lăsa răul să treacă pragul.

5. Norocul în casă nu este atras doar de curățenie și ordine, ci și de dragoste. În casele în care trăiesc și animale, fericirea nu se pierde.

Superstiții care alungă sărăcia

1. Nu este dificil să scoți sărăcia din casă, trebuie doar să-ți amintești o regulă simplă pe care o foloseau străbunicele noastre. Curățenia este cheia sănătății și bunăstării, așa că trebuie să mențineți ordinea în casă. Nu uitați că ar trebui să existe o singură mătură în casă. Măturarea cu diferite mături duce la sărăcie.

2. Ordinea din casă vă va ajuta la alungarea sărăciei. Fiecare lucru ar trebui să fie la locul său. Cheile nu sunt lăsate niciodată pe masă, astfel încât banii să nu iasă din casă. Potrivit superstiției, sticlele goale sunt, de asemenea, date jos de pe masă, altfel banii nu vor mai fi făcuți ușor.

3. După ce ultimul oaspete a ieșit din casă, fața de masă trebuie scoasă afară și scuturată bine. Nu este bine să faceți acest lucru în casă în niciun caz, altfel sărăcia va veni la prag. De asemenea, bogăția va vizita casa dacă oaspeții pleacă bine mâncați și fericiți.

4. Sărăcia poate fi eliminată cu ajutorul energiei monetare. După primirea salariilor, trebuie să aduceți banii acasă și să îi lăsați să stea o noapte, astfel încât fluxurile financiare să se atragă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!