5 legi ale universului care acționează chiar dacă nu crezi în ele

5 legi ale universului care acționează chiar dacă nu crezi în ele

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSpiritualitateViata

Există legi ale Universului care acționează întotdeauna, peste tot și pentru toată lumea fără excepție. Ele sunt relevante pentru toată lumea – chiar și pentru cei care nu cred în ele, nu știu despre existența lor sau le ignoră în mod deliberat.

1. Legea completării

Imaginați-vă o cană în care turnați mereu apă. Mai devreme sau mai târziu, apa se va revărsa din ea, deci mai întâi trebuie să o goliți pentru a putea turna din nou. Același lucru se întâmplă cu viața fiecărei persoane. Este plină de evenimente, emoții, trăiri.

Pentru ca ceva nou să se întâmple în viața noastră, trebuie să scăpăm de stările și gândurile vechi. Pentru ca prietenia sau iubirea să apară, trebuie să scapi de frici și complexe, resentimente și griji. Pentru ca un nou loc de muncă sau hobby să apară, trebuie să excludeți alte lucruri, astfel încât să vă faceți suficient timp. Același lucru este valabil și pentru lucrurile simple.

2. Legea analogiei

Oamenii atrag oameni ca ei. Dacă vorbim despre o persoană rea, atunci oamenii buni și amabili vor evita întotdeauna comunicarea cu o astfel de persoană. Dacă ești bun și deschis, atunci există o mare probabilitate ca în jurul tău să existe o mulțime de oameni drăguți.

De aceea, trebuie să vă schimbați atitudinea față de lume și față de oameni, astfel încât totul din jurul vostru să devină mai luminos și mai pozitiv. Visătorii comunică cu visătorii, oamenii nepoliticoși cu oamenii nepoliticos. Ceea ce se aseamănă, se atrage, prin urmare, o astfel de lege este numită și legea asemănării.

3. Legea succesiunii

Dacă acționezi, vei începe să primești un fel de bonusuri. Nu poți deveni o persoană de succes peste noapte sau să-ți găsești locul de muncă de vis peste noapte. Uneori, pentru a atinge un obiectiv, trebuie să atingem sute de obiective mici. Fără asta, nimic nu va funcționa. Un obiectiv duce la următorul și așa mai departe. Acesta este un proces continuu pe care mulți oameni pur și simplu nu îl observă.

Este imposibil să fii sănătos și puternic. Nu poți găsi iubirea adevărată fără greșeli. Nu există evenimente, greșeli sau acțiuni inutile. Tot ceea ce facem pentru a atinge un obiectiv ne va aduce cu siguranță rezultate dar și lecții. Nu vă fie frică să faceți greșeli.

4. Legea influenței

Toată lumea influențează pe toată lumea, chiar dacă vor sau nu asta. Mulți oameni cred despre ei, că nu influențează în niciun fel oamenii din jurul lor, și că nu sunt afectați de influența altora. Nu este adevărat, deoarece omenirea este un singur organism. Suntem conectați cu Universul, avem un destin comun – atât în ​​cadrul familiei sau colectivului de muncă, cât și în țară și planetă.

Când facem o faptă bună, aceasta schimbă viața mai multor oameni simultan – cel pe care l-am ajutat, precum și a celui care era un simplu observator. Mulți oameni sunt inspirați în viață de anumite acțiuni ale prietenilor și familiei. Prin acțiunile tale îi influențezi pe ceilalți și ei te influențează. Se întâmplă oricând, oriunde, indiferent dacă îți place sau nu. Învățăm continuu unii de la alții, și ne modelăm în funcție de oamenii din jur!

5. Legea echilibrului

Nu există om care primească, dar să nu ofere nimic în schimb. Chiar și cei mai influenți oameni trebuie să plătească pentru poziția și puterea lor. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să înțelegeți că toate cele bune și rele sunt legate între ele. Fericirea noastră este prețul care trebuie plătit pentru eșecuri și griji, iar grijile și nefericirea noastră sunt prețul care trebuie plătit pentru un mare succes.

Această lege ne învață să trăim în momentul prezent fără să ne gândim la problemele din trecut. Nu te poți gândi doar la rău. Trebuie să priviți în viitor și să vă amintiți că există întotdeauna ceva mai multă bucurie în viață decât dezamăgire. Dacă întâmpini dificultăți neprevăzute pe drum, știi că emoțiile pozitive te așteaptă dincolo de orizont.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!