4 semne că plătim pentru păcatele strămoșilor noștri și ce să facem în acest sens!

4 semne că plătim pentru păcatele strămoșilor noștri și ce să facem în acest sens!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2021 in LifeStyleSpiritualitateSuperstitiiViata

Este posibil ca mulți dintre noi în viața obișnuită de zi cu zi să nu observe exact cum îi afectează istoria familiei, dar totuși influența strămoșilor noștri asupra vieții noastre obișnuite este foarte puternică. Uneori se poate simți ca o forță necunoscută care te sprijină în momente dificile. Dacă există o binecuvântare în familie și fiecare dintre membrii familiei și-a trăit propriul destin, atunci cel mai adesea oferă noroc și succes tuturor copiilor.

Cu toate acestea, din păcate, acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată. Să ne dăm seama împreună cum se manifestă exact faptul că plătim pentru greșelile strămoșilor noștri.

4 semne că trebuie să plătim păcatele strămoșilor noștri:

1. Sincronitatea întâlnirilor importante ale familiei – dacă, de exemplu, tu și mama și bunica voastră ați divorțat sau ați avut o boală în aceeași perioadă a vieții, pe la aceeași vârstă, cel mai probabil această dată și acest eveniment au avut o mare importanță pentru cineva dinaintea voastră.

2. Dacă copiilor li se dau nume în cinstea rudelor decedate, în special a celor cu o soartă dificilă. Nici psihologii, nici ezoteriștii nu recomandă acest lucru, pentru că îl obligați pe copil să nu trăiască propriul destin. Dacă ai fost numit după o rudă decedată, atunci ar trebui să-ți imaginezi mental această rudă în fața ta și să-i spui „Te văd, îmi voi aminti de tine, sunt în viață, iar tu ești mort, voi trăi viața mea și apoi voi pleca și eu.“, acest lucru vă va oferi oportunitatea de a vă trăi destinul.

3. Evenimente despre care nu vorbește familia. Dacă au existat unele evenimente în familie care nu sunt discutate și ascunse de membrii familiei, de exemplu, incest sau închisoare, dacă vreunul dintre membrii familiei nu este menționat sau amintit deloc, atunci acest eveniment sau acest membru al familiei (chiar dacă este un eveniment de lungă durată și un membru al familiei de mult mort) se va face simțit prin membrii familiei care trăiesc acum.

4. Copii decedați și/sau avortați, dacă mama nu i-a plâns și mai ales dacă copilul viu este numit după cel decedat. Orice durere are loc, este necesar să plângem despre orice pierdere (nu degeaba strămoșii noștri au avut ritualuri speciale de doliu), mai ales dacă este o pierdere atât de semnificativă precum pierderea unui copil. O mamă trebuie să-și amintească întotdeauna câți copii a avut (inclusiv avorturi spontane și avorturile voite, decesurile), puteți planta un copac în cinstea acestor copii.

Se spune că păcatele se duc până la al nouălea neam, iar cine nu și-a luat pedeapsa cât timp a fost în viață, va lăsa păcatele pe urmele urmașilor, care vor trebui să plătească în locul lor. Interesați-vă despre istoricul familiei, despre viața fiecărui membru, și astfel veți putea observa cine duce povara păcatelor strămoșilor și ce povară are!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!