4 semne că ați început să experimentați O Trezire Spirituală

4 semne că ați început să experimentați O Trezire Spirituală

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in Spiritualitate

Ieșirea sufletului din starea de somn letargic este momentul cel mai important din viața fiecăruia dintre noi. Despre faptul că toți ar trebui să ajungem cât mai repede la O Trezire Spirituală, v-am vorbit deja de mai multe ori.

Cu atât mai mult, doar astfel putem găsi armonie interioară și transforma realitatea care ne înconjoară. Trebuie să știți că o astfel de recompensă merită eforturile noastre! Mai ales dacă luăm în considerare că astfel putem influența oricare sferă a vieții noastre.

Să presupunem că tocmai ați început această importantă Muncă Karmică și ați ajuns de curând la O Trezire Spirituală.

Întrebare: cum putem să ne dăm seama că schimbările au început deja și în curând ne așteaptă o nouă realitate în care domnește dragostea, bunăstarea și fericirea adevărată? Nu vă îngrijorați – este foarte ușor de făcut, pentru că în acest articol vreau să împărtășesc cu voi trei semne pe care le experimentează 99% dintre oamenii care au trecut prin prima inițiere!

Deci, dacă aveți aceste simptome, nu vă îngrijorați – ele înseamnă doar că v-ați trezit sufletul adormit și sunteți pe drumul cel bun.

1. ▪ Pierderea interesului pentru vechile atașamente

Este evident că atunci când experimentăm schimbări profunde în interior, schimbarea intereselor va fi o consecință naturală a acestor transformări. De exemplu, puteți să vă pierdeți interesul pentru fumat, alcool sau alte obiceiuri nocive.

Unii se eliberează de dependența de mâncarea delicioasă și dăunătoare, alții încetează să-și încarce mintea cu informații negative și clipuri propagandistice. În esență, încetăm să ne alimentăm interesul pentru tot ce era dăunător și ne făcea daune semnificative.

Dacă observați că dintr-o dată ați încetat să vă simțiți dependenți de obiceiurile dăunătoare, atunci acest lucru indică schimbări interioare serioase care au avut loc după Trezirea Spirituală.

2. ▪ Schimbarea cercului social

După cum ați ghicit deja, transformările interioare pur și simplu nu pot să nu se reflecte pe planul fizic. Iar schimbarea cercului nostru de prieteni va fi unul dintre acei indicatori importanți care pot indica Trezirea Sufletului.

De ce se întâmplă asta? Este simplu! Gândiți-vă la Legea lui Ampère din cursul de fizică de la școală, care spune: “Curenții electrici care circulă în aceeași direcție se atrag reciproc, iar cei care circulă în direcții opuse se resping reciproc.”

Din asta rezultă că cei cu care am fost pe aceeași lungime de undă la nivelul nostru anterior de dezvoltare încep să dispară treptat din viața noastră, făcând loc celor cu care avem aceleași viziuni!

3. ▪ Deteriorarea sănătății

Veți fi surprinși, dar este adevărat! În prima etapă a Trezirii Spirituale, majoritatea oamenilor încep să aibă probleme de sănătate și să se simtă mai rău. Nu trebuie să vă faceți griji, pentru că acest lucru înseamnă că treceți prin procesul de curățare: toate toxinele și programele negative sunt eliminate, iar vibrațiile energetice ale celulelor încep să crească treptat.

Vă asigur că, într-un timp scurt, încep îmbunătățirile treptate în toate aspectele vieții. Sănătatea voastră va deveni mai bună, veți obține stabilitate financiară și veți restabili armonia în relațiile cu cei apropiați.

Cu alte cuvinte, prin transformările interioare veți realiza schimbări masive în lumea exterioară și o veți transforma într-o realitate de nerecunoscut!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!