30 de afirmatii pozitive care iti vor da putere si incredere in tine – “Pune-ti zilnic cat mai multe intrebari. Legea Atractiei va avea grija sa primesti raspunsurile la ele.”

30 de afirmatii pozitive care iti vor da putere si incredere in tine – “Pune-ti zilnic cat mai multe intrebari. Legea Atractiei va avea grija sa primesti raspunsurile la ele.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2018 in Dezvoltare Personala

Va oferim o selectie cu cele mai folositoare afirmatii pozitive :

1.Iubirea nu este niciodata slaba, gingasa sau delicata. Ea este forta pozitiva a Vietii. Iubirea este cauza oricarei realitati pozitive sau bune.

2.Tot ce iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai deriva din Iubire.

3.Forta pozitiva a iubirii poate creea orice realitate benefica, poate spori lucrurile bune din viata si poate schimba orice situatie negativa.

4.In fiecare zi si in fiecare clipa tu faci o alegere si te decizi daca doresti sau nu sa iubesti si sa strunesti puterea pozitiva a iubirii.

5.Legea Atractiei este legea Iubirii. Aceasta este legea care iti guverneaza viata.

6.Tu nu poti primi decat ceea ce daruiesti. Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.

7.Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera este ceea ce ai daruit tu candva.

8.Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.

9.Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (si se gandesc la ele) decat despre cele care nu le plac.

10.Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel, le vei atrage in viata ta.

11.Tu ai capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinita de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti!

12.Iubeste. Atunci cand iubesti, tu te folosesti de puterea primordiala a Universului.

13.Ceea ce simti in fiecare clipa este mai important decat orice alt ceva, caci ceea ce simti in clipa de fata iti creeaza viata viitoare.

14.Puterea care dinamizeaza gandurile si cuvintele este data de sentimente. De aceea, singurul lucru care conteaza este felul in care te simti.

15.Toate sentimentele pozitive te conecteaza cu forta iubirii, intrucat iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.

16.Amplifica-ti sentimentele pozitive gandindu-te la lucrurile care iti plac si pe care le iubesti. Enumera nonstop aceste lucruri pana cand ajungi sa te simti din ce in ce mai bine.

17.Ceea ce simti in legatura cu un subiect legat de viata ta reflecta exact ceea ce ai gandit sau ai simtit in trecut in legatura cu subiectul respectiv.

18.Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde. Toate domeniile din viata ta depind de tine, si mai exact de ceea ce gandesti si ce simti atunci cand te referi la ele.

19.Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista limita a bucuriilor pe care ti le poate oferi viata.

20.Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.

21.Nu te lupta sa iti modifici circumstantele vietii. Daruieste Iubire prin sentimentele tale pozitive si lucrurile pe care ti le doresti vor aparea singure in viata ta!

22.Trebuie sa incepi intodeauna prin a-ti cultiva o stare de spirit pozitiva. Astfel spus, daca doresti sa primesti lucruri care te fac fericit, trebuie sa incepi prin a-ti cultiva starea de fericire, emanand aceasta vibratie!

23.Tot ce exista in Univers este magnetic, si totul are o forta de atractie magnetica, inclusiv gandurile si sentimentele tale.

24.Frecventa ta de vibratie este determinata de sentimentele tale, indiferent daca acestea sunt pozitive sau negative. Tu atragi catre tine persoane, situatii si evenimente care vibreaza pe aceeasi frecventa.

25.Tu iti poti schimba frecventa de vibratie in orice moment prin schimbarea starii tale de spirit, iar circumstantele din jurul tau se vor schimba la randul lor, adaptandu-se la noua frecventa.

26.Daca ti se intampla ceva neplacut, tu poti schimba aceasta stare de lucruri. Nu este niciodata prea tarziu, pentru ca tu iti poti schimba oricand doresti starea de spirit.

27.Multi oameni isi lasa starea de spirit pe pilot automat, ei reactioneaza in plan emotional la ceea ce li se intampla, fara sa isi dea seama ca sentimentele lor reprezinta cauza lucrurilor care li se intampla.

28.Daca doresti sa schimbi ceva in viata ta – indiferent daca este vorba de bani, de starea de sanatate, de relatii sau de orice alt ceva – tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi sentimentele associate cu domeniul respectiv de viata.

29.Acuzatiile, criticile, cautarea nodului in papura si lamentarile sunt forme ale negativitatii si nu atrag altceva in viata ta decat noi conflicte.

30.Scoate-ti din vocabular cuvinte precum teribil, groaznic, oribil sau cumplit si foloseste cat mai frecvent cuvinte precum fantastic, minunat, uimitor si sublim.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!