3 motive pentru care nu avem noroc la bani

3 motive pentru care nu avem noroc la bani

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2021 in Lecții de viațăSfaturiSpiritualitate

Cu toții ne dorim să avem mulți bani și să fim bogați. Oamenii care spun că nu vor să fie bogați probabil mint și au anumite opinii complicate și profund înrădăcinate și credințe care le limitează dorința.

Pentru cei dintre noi cu probleme de bani, aceste trei sau chiar unul dintre aceste trei motive șocante ar putea fi vinovatul!

1. Credem că Universul / Dumnezeu îi iubește oamenii săraci și urăște oamenii bogați!

Continuăm să acționăm și să gândim în moduri care ne fac săraci, chiar dacă adânc în noi vrem să fim bogați, deoarece credem că Universul / Dumnezeu îi iubește pe cei săraci și îi urăște pe cei bogați.

Deci, facem tot posibilul să rămânem în starea și situația actuală și nu depunem eforturi deoarece nu dorim ca relația cu Univers / Dumnezeu să se schimbe în raport cu noi.

De fiecare dată când ni se oferă niște ocazii de a ne mări veniturile, pierdem această ocazie, deoarece ne temem că atunci când vom avea mai mulți bani, vom fi mai departe de Univers / Dumnezeu. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat, desigur.

Trebuie să ne amintim că Universul / Dumnezeu iubește oamenii care sunt amabili, ceea ce înseamnă că a avea mai mulți bani înseamnă a da mai mulți bani altor oameni. Dacă nu avem bani, nu putem oferi altora. Este ca un fel de egoism.

Dacă suntem generoși și amabili înainte de a deveni bogați, după ce vom deveni bogați, vom deveni mai generoși și chiar mai amabili. Oamenii care permit banilor să îi schimbe pur și simplu nu știu ce este autodisciplina.

2. Nu dăruim cu înțelepciune

A da nu înseamnă doar a da bani. Deci, ce valoare putem da oamenilor în schimbul sumei de bani pe care o vom obține?

Este bine să ne gândim la câștigurile noastre lunare sau la obiectivul nostru net de sfârșit de an, dar trebuie să acordăm mai multă atenție valorii pe care o putem oferi altora, întrucât contează mai mult.

A da cu înțelepciune înseamnă de fapt o combinație de înțelepciune și generozitate. Mulți oameni oferă întotdeauna și chiar constant, iar cel care primește, doar așteaptă să primească. Destinatarul știe că cel care ia dat îi va da constant, așa că stă acolo, fără să facă nimic.

Înainte de a oferi ceva, trebuie să ne amintim de un citat al unui celebru filosof numit Lao Tzu care spunea: „Dă-i unui om un pește și va fi sătul o zi; învață-l pe om să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă”.

3. Nu ne simțim bogați

Sentimentele noastre vor avea un impact semnificativ asupra a ceea ce atragem în viața noastră. Și va fi dificil să strângem niște bani atunci când nu ne simțim bogați. Cum ne putem simți bogați când trăim într-un mediu „sărac”?

Este posibil să nu putem cumpăra mașina visurilor noastre, dar putem merge oricând să testăm mașina noastră preferată și chiar să simțim că este a noastră. Am putea face câteva poze cu tot ceea ce am vrea să deținem și să cumpărăm.

Acum că am descoperit în sfârșit principalele motive pentru care există atât de mulți oameni săraci și cum putem schimba totul, este timpul să ne începem călătoria spre bogăție!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!