3 moduri de a descoperi și 3 moduri de a vă dezvolta darurile speciale primite la naștere

3 moduri de a descoperi și 3 moduri de a vă dezvolta darurile speciale primite la naștere

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 March 2021 in Spiritualitate

Fiecare dintre noi are talente speciale și oportunități ascunse care rămân deseori invizibile pentru că nu le căutăm. Sfaturile experților vă vor ajuta să descoperiți și să vă dezvoltați darul special pe care l-ați primit la naștere.

Modalități de a vă descoperi darul

1. Ascultați părerea altora. Asigurați-vă că ascultați ce spun prietenii, familia și alte persoane de încredere. Motivul este că poate fi dificil pentru o persoană să se vadă pe sine din exterior. Oamenii apropiați acordă întotdeauna atenție punctelor tale forte. Și vă pot indica cu ușurință darurile speciale.

De exemplu, dacă discursurile și cuvintele tale, îmbrățișările și chiar simplul fapt de a fi în jurul lor îi vindecă de durere, griji și probleme, cu siguranță în vor spune despre asta. Nu ignora cuvintele celor dragi, complimentele lor pentru tine.

2. Ascultă-ți intuiția. Al doilea lucru la care trebuie să fim atenți este vocea interioară. Fiecare dintre noi avem intuiție. Chiar dacă nu este suficient de puternică, poate fi oricând dezvoltată folosind exerciții speciale.

De foarte multe ori, o voce interioară ne încurajează să încercăm ceva nou sau vorbește despre ce abilități latente avem. Oamenii pur și simplu ignoră acest lucru pentru că se tem că nu vor reuși. De exemplu, simți că poți inspira oamenii și poți acționa ca un talisman norocos pentru ei. Cel mai probabil, acest lucru este adevărat, deoarece această concluzie nu ar putea ajunge la tine fără un motiv.

3. Amintește-ți copilăria. În majoritatea cazurilor, toate darurile noastre se manifestau în copilărie. Gândește-te pentru ce ai fost lăudat în primii ani, ce a fost cel mai ușor pentru tine să faci. Cineva era deștept în matematică, în timp ce altcineva putea prezice viitorul, identifica mincinoși și trădători, alții au demonstrat că au o memorie extraordinară.

Acest lucru este foarte important, chiar dacă nu îți oferă un răspuns direct, cel puțin te va direcționa pe calea cea bună.

Cum să-ți dezvolți abilitățile

Să presupunem că ți-ai descoperit darul special. Cu siguranță veți dori să îl dezvoltați și să îl faceți să funcționeze pentru dvs. Iată ce puteți face într-o astfel de situație:

1. Începeți să trăiți un stil de viață sănătos. Se crede că numai o persoană sănătoasă și puternică din punct de vedere energetic poate deveni mai puternică, deoarece nu consumă timp și energie pe obiceiuri rele. După cum știți, într-un corp sănătos există o minte sănătoasă. Dacă doriți să vă dezvoltați darurile spirituale și psihice, aveți grijă de corpul vostru.

2. Crede în tine și practică. Fără credință, nimic nu vei realiza nimic. Dacă nu crezi că poți deveni mai bun în vreun aspect spiritual, atunci acest lucru nu se va întâmpla. Desigur, nu puteți merge departe numai pe credință. În plus față de aceasta, este necesară o practică constantă. De exemplu, dacă crezi că poți simți mincinoșii și prefăcuții, practică pe cei dragi.

Asigurați-vă că vă testați talentul în acțiune, dar amintiți-vă că abilitățile noastre nu funcționează întotdeauna sută la sută. Chiar și cei mai buni mai greșesc din când în când.

3. Meditează. Uneori meditația ajută la descoperirea darurilor, dar în majoritatea cazurilor această practică spirituală este folosită pentru a întări și dezvolta abilitățile. Nu există secrete aici – trebuie doar să meditați mai des, intrând în conștiința voastră. Acest lucru are un efect foarte benefic asupra energiei și biocâmpului, astfel încât talentele în timp încep să se manifeste mai activ și mai clar.

Care este darul special pe care considerați că îl aveți? Și ce va ajutat să descoperiți acest lucru?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!