2021 este momentul să ne luăm rămas bun de la persoanele toxice

2021 este momentul să ne luăm rămas bun de la persoanele toxice

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Dacă 2020 ne-a învățat ceva, este o înțelegere a cât de fragilă este viața umană. Habar nu avem ce ne așteaptă mâine, așa că este important să facem tot posibilul și să profităm la maximum de astăzi.

Pentru a vă face să vă simțiți mai liberi și pentru a adăuga pozitivitate la 2021, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă luați rămas bun de la oamenii toxici care vă fac lumea nefericită. Trebuie să fii înconjurat de cei care trezesc doar cei mai bun din tine, care te fac să zâmbești, care te motivează și te inspiră să-ți îndeplinești visele.

În 2021, ia-ți la revedere de la cei care nu știu să-și ceară scuze și să facă compromisuri. De la oamenii care cred că sunt incapabili să facă greșeli și refuză să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Fugiți de cei care preferă să se retragă la nesfârșit în loc să lucreze asupra lor și să devină mai înțelepți și mai armonioși.

În 2021 ia-ți la revedere de la oamenii care spun că ești prea sensibil. Înconjoară-te de cei care înțeleg cât de greu îți este și cât de multe griji ai. Scapă de cei care cred că inima ta cea mare este un semn de slăbiciune, nu de forță.

În 2021, ia-ți la revedere de la oamenii care îți ignoră sentimentele. Evitați oamenii care transformă fiecare lucru mic într-o competiție și vă fac să vă simțiți rău în legătură cu lucruri care inițial nu vă aduceau decât bucurie.

În 2021, ia-ți rămas bun de la oamenii care profită de inima ta bună. De la oameni care îți scriu doar atunci când au nevoie de un serviciu sau doresc să se plângă de problemele lor de viață. De la oameni care nu sunt niciodată acolo când ai nevoie de ei, pentru că vin doar atunci când le este convenabil.

În 2021, ia-ți la revedere de la oamenii care te obligă să faci ceea ce le place lor, și nu țin cont de plăcerile tale. De la oameni care te obligă să vizionezi filme pe care ei vor să le urmărească și să mergeți în locuri pe care doar ei le aleg. Spune adio oamenilor care îți ignoră părerea și nu înțeleg cuvântul „nu”. De le cei care refuză să-ți ia în considerare gândurile, pentru că sunt preocupați doar de ei înșiși.

În 2021, ia-ți la revedere de la oamenii care se prefac. Oameni care te fac să te simți nesemnificativ și inferior. De la oameni care simt bucurie numai atunci când umilesc pe cineva. Fugiți de „prietenii” și rudele care nu știu să vă felicite pentru realizările voastre, pentru că vor să vă vadă mai mult nefericiți. Pentru că vocea invidiei lor sună mai tare decât vocea iubirii.

În 2021, spune-ți la revedere tuturor oamenilor toxici pentru că merită să fii înconjurat de soare. Meriți să ieși odată și pentru totdeauna din întuneric.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!