16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran

16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 October 2017 in Dezvoltare Personala

Cum iti poti da seama daca esti sau nu un suflet batran? Exista anumite diferente subtile in trasaturile de caracter si in comportamentelul tau? Care sunt semnele carora le poti acorda atentie pentru a sesiza diferenta?

In general vorbind, fiecare dintre noi avem un suflet batran, dar unii dintre noi au un suflet mai in varsta decat cel al celorlalti, asta in aparenta. Cuvantul “vechi” este relativ raportat la timp, deoarece timpul este luniar, iar sufletele noastre sunt vesnice, 10000 de ani pentru sufletul tau ar putea trece cat ai clipi din ochi. Dolores Cannon considera ca este nevoie sa ne reincarnam de mai multe ori, ca obiecte neinsufletite, plante si animale inainte de a deveni oameni.

Apoi, ca oameni, exista in continuare necesitatea de a ne reincarna de mai multe ori pentru a afla lectiile pentru care ne aflam aici pe Pamant. De exemplu, potrivit lui Dolores, toti trebuie sa devenim o molecula de apa si o molecula de aer pentru a invata ce inseamna cu adevarat sa lucram impreuna ca o singura entitate.

Iata 16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran:

16. Esti curios daca esti sau nu un suflet batran

Multe dintre sufletele tinere nu si-ar adresa aceasta intrebare si ar fi mult mai putin preocupate de acest aspect. Cu toate ca nici multe dintre sufletele batrane nu sunt prea preocupate, din diferite motive, acestia isi doresc sa stie daca sunt sau nu sunt suflete batrane.

15. Simti o separare intre tine si “lumea reala”

Pe masura ce transcezi ego-ul si materialismul, vei observa ca stilul tau de viata se schimba pe zi ce trece. In timp ce actualul stil de viata pare potrivit, in acelasi timp exista o familiaritate a directiei spre care te indrepti.

14. Nu-i controlezi pe ceilalti

Sufletele batrane accepta mult mai usor, nu numai pe celelalte persoane, dar si circumstantele situatiei de viata. De exemplu, cu toate ca nu esti de acord cu coruptia din politica, poti accepta si poti intelege cum prin coruptie, tot mai multe persoane se vor trezi in fata adevarului.

Respecti vointa libera a celorlalte persoane si ai capacitatea de a te folosi mult mai mult de tact decat de cereri verbale in interactiunile cu ceilalti. Ai tendinta de a fi un jucator de echipa mai mult decat orice altceva.

13. Exista o dorinta arzatoare de a cunoaste adevarul si intelepciunea

Multe suflete batrane pot vedea cu usurinta prin minciunile care le-au fost inmanate de religie, politica si prin intermediul institutiilor de de invatamant. In sufletul acestora exista o dorinta de a expune adevarul intregii omeniri pentru ca toata lumea sa beneficieze in urma trezirii lor. De asemenea, aceste persoane continua sa caute indrumare in domeniile spirituale, metafizice si ezoterice si constientizeaza inutilitatea informatiei pe care au invatat-o la scoala.

12. Ai un caracter rebel

Indiferent daca exista in interiorul tau o rebeliune impotriva religiei sau impotriva oricarei alte legi, acesta este un semn ca sufletul tau stie cu siguranta singura lege, cea a Universului. Cu toate ca respecti rationamentul si intentia din spatele legilor si a religiei, nu simti nevoia sa urmezi aceste legi absolute, atunci cand cunosti existenta unei legi superioare in comparatie cu acestea.

11. Ai tendinta de a fi un singuratic

Acest cuvand si-a capatat cu timpul un stigmat negativ, dar cel mai adesea, sufletele batrane se vor distanta de sufletele tinere in cautarea unor alte fragmente interioare. Sufletele batrane vor cauta alte persoane trezite deoarece exista un confort si o familiaritate cu aceste tipuri de persoane care contribuie la ascensiunea cosntiintei planetare.

10. Exista un sentiment puternic interiorul tau care-ti spune ca Pamantul nu este casa ta

Te-ai uitat vreodata spre cer la o stea necunoscuta fara niciun motiv special? Simti ca exista intre tine si anumite sisteme stelare o anumita conexiune speciala? Razboaiele, nedreptatea si coruptia te fac sa te simti incomod, ca si cum acestea nu exista in locul din care ai venit? Esti unul dintre sufletele care s-au oferit voluntar sa vina pe Pamant pentru a ajuta ascensiunea constiintei rasei umane? In cazul in care ai raspuns afirmativ la una dintre aceste intrebari sunt sanse ca Pamantul sa nu fie prima ta casa.

9. Intelegi exact tot ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti finaliza ascensiunea spirituala

Doar pentru ca ai ajuns atat de departe, esti o fiinta mult mai treaza in comparatie cu majoritatea oamenilor care au trait pe aceasta planeta.

Exista in interiorul tau o intelegere a legilor universale si a ceea ce trebuie sa faci pentru a intra din ce in ce mai mult in contact cu sufletul tau. Chiar daca nu ai o siguranta din punct de vedere rational, ceva interior te conduce catre directia cea buna.

8. Exista o legatura speciala intre tine si o alta epoca

Te-ai uitat vreodata la un film vechi in care ai vazut o opera de arta? Sansele sunt ca tu sa fii trait in acea perioada de mult apusa, iar atractia pe care o simti este memoria ta celulara care incearca sa-ti aminteasca acest lucru.

7. Esti capabil sa intelegi ca trupul tau este doar un invelis al sufletului tau

Inainte de a te naste, nu ti-ai ales doar parinti. De asemenea, ti-ai ales situatia de viata si provocarile care te pot ajuta si care pot contribui la prorpia ta ascensiune spirituala. Corpul in care te afli in acest moment este doar un invelis al sufeltului tau.

6. Transcendenta materialismului

Banii si materialsmul sunt produsele acestei realitati tridimensionale si este destul de usor sa cadem prada acestei mentalitati, in special cand ea se afla la tot pasul si cand iti este impusa zilnic prin presiunea pe care o excercita publicitatea, programarea sociala si prin presiunea grupului. Un suflet batran isi da seama foarte usor de non-existenta banilor in celelalte dimensiuni. Cei care sunt suflete batrane vor folosi banii, in general, pentru a-si sprijini ascensiunea spirituala, a lor si a celor din jurul lor care sunt mai putin norocosi.

5. Esti capabil sa elimini ego-ul din ecuatie

Transendenta completa a ego-ului pare imposibila, dar constientizarea acestuia si constientizarea tiparelor de functionare in principal de modul in care acesta lupta impotriva unitatii spirituale a umanitatii, este o caracteristica a unui suflet batran. Pe partea celalalta nu exista ego. In timp ce-ti vei aminti viata ta pentru ultima oara vei putea observa clar modul in care i-a afectat pe ceilalti si pe tine insuti.

4. Intelegi importanta iertarii

Unii oameni, cu toate ca sunt suflete batrane, mai au in continuare foarte multe de invatat deoarece sunt prinse in interiorul propriilor lor minti, sunt incapatanati sau nu au invatat importanta iertarii. Prin iertarea de sine si iertarea celorlalti ne putem elibera de orice karma.

3. Esti constient din punct de vedere spiritual

Toata lumea este constiinta pura, dar foarte multe persoane se lovesc de o dificultate atunci cand incearca sa inteleaga acest lucru. Sufletul tau este costiinta pura si dragoste. Sufletul tau are o intelege unica a matrixului actual al acestei planete si intelege ca tot ceea ce facem ca si colectiv, va facilita trezirea celorlalte persoane.

2. Te afli in contact cu abilitatile tale naturale si exista un interes extrem in dezvoltarea acestor abilitati

Unii oameni se nasc pe Pamant cu daruri speciale, cum ar fi abilitatle de vindecare sau abilitatile psihice. Adevarul este ca avem cu totii aceste abilitati, dar un suflet mai vechi este mai in ton cu modalitatea prin care poate accesa si de a pune in practica aceste abilitati in numele binelui umanitatii. In cazul in care crezi ca nu ai nicio abilitate speciala, dar exista un interes interior cu privire la aceste abilitati, acesta poate fi modul prin care sufletul tau incearca sa-ti aminteasca abilitatile pe care le-ai pierdut cu mult timp in urma, in viata asta sau intr-o viata anterioara.

1. Ai invatat deja multe dintre lectiile profunde ale vietii

Pentru unii oameni, este destul de greu de inteles ca sufletul unui copil poate avea o varsta mult mai mare decat varsta sufletele parintilor lui. Exista posibilitatea ca sufletul tau sa fie mai in varsta decat cel al parintilor tai. Atunci cand vei incepe sa intelegi de ce continui sa te reincarnezi in aceasta realitate tridimensionala, viata ta devine similara cu cea a lui Phil din filmul Groundhog Day, in care aceste se trezeste in fiecare zi, doar pentru a afla ca este in continuare 2 februarie. Pana in momentul in care nu veti invata sa eliminati ego-ul si sa incepeti sa faceti fapte bune pentru ceilalti, viata dumneavoastra o sa fie asemanatoare cu cea a lui Phil.

De indata ce vei realiza ca timpul, spatiul si materia sunt produse ale celei de-a treia dimensiune, teoria timpului devine irelevanta si astfel intrebarea privind varsta sufletului tau, de asemenea, devine irelevanta.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!