15 definitii ale dragostei adevarate, pentru tine ce inseamna dragostea adevarata?

15 definitii ale dragostei adevarate, pentru tine ce inseamna dragostea adevarata?

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 January 2019 in Relatii

“Nu exista timpul potrivit sau locul potrivit pentru iubire. Se intampla accidental, printr-o singura bataie a inimii, printr-o singura clipire.”  -Sarah Dessen

Dragostea adevarata este atunci cand tot ce simti nu poate fi exprimat in foarte multe cuvinte, este o stare constanta de bine, un sentiment de implinire si o pofta continua de viata.

Ce inseamna dragostea adevarata?

1. Dragostea adevarata este atunci cand iti pasa mai mult de fericirea persoanei de langa tine decat de a ta. Poate fi un cliseu, dar este adevarat. Daca iubesti cu adevarat o persoana, iti doresti sa vezi ca acea persoana este bine.

2. Ce inseamna dragostea adevarata? Esti in stare sa faci sacrificii si sa sustii persoana iubita la fiecare pas. Este atunci cand faci orice gest din inima, cand iti doresti cu adevarat ca persoana de langa tine sa fie fericita.

3. Dragostea adevarata este atunci cand faci gesturi frumoase pentru persoana de langa tine, chiar daca sunt nesemnificative.

4. Iti poti da seama ca iubesti cu adevarat atunci cand persoana iubita este prima careia vrei sa-i povestesti tot ce se intampla in viata ta.

5. Dragostea adevarata este atunci cand te simti ca acasa in bratele persoanei iubite. Este un sentiment placut, care te face sa fii relaxata si sa uiti de toate grijile.

6. Dragostea adevarata este atunci cand simti ca persoanele din viata ta sunt precum o familie pentru tine. Nu trebuie sa aveti o legatura de sange, este suficient sa existe sentimentul de apreciere.

7. Ce inseamna dragostea adevarata? Este o caldura pe care o simti mereu in interior, este o stare de bine si un sentiment placut. Este o stare de liniste!

8. Dragostea adevarata este neconditionata. Este atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva si nu ai nicio asteptare.

9. Gelozia nu isi face loc in viata ta. Iti dai seama ca iubesti cu adevarat in momentul in care ai ganduri bune, pozitive si nu iti faci griji ca persoana iubita te va insela.

10. Nu te simti judecata. Dragostea adevarata iti ofera un sentiment de liniste, te simti cu adevarat bine si stii ca meriti sa ai parte de tot ceea ce este mai bun.

11. Dragostea adevarata este atunci cand iti dai seama ca nu ai nevoie de alta persoana ca sa fii fericita. Este atunci cand te bucuri cu adevarat de prezenta persoanei iubite.

12. Iubesti cu adevarat atunci cand te implici activ in viata altei persoane, cand vrei sa stii ca este bine si cand esti capabila sa faci orice pentru acea persoana.

13. Dragostea adevarata inseamna sa accepti cine esti si sa te bucuri de experienta pe care o traiesti.

14. Dragostea adevarata este placuta, iti ofera senzatia de stabilitate si o stare de bine.

15. Sa te simti fericita cu adevarat inseamna sa ai parte de dragoste adevarata in viata ta. Este acel moment cand nu iti pasa ce se intampla in jurul tau, pentru ca stii ca totul va fi bine.

Oamenilor le este frică să iubească total. Să se regăsească în alţi oameni, trăind bucata de suflet din celălalt şi fiind gata s-o împartă pe a lor. Gândesc că o casă, un cămin, un sărut oferit dimineaţa şi împlinirea a 3 vise sunt de ajuns. Doar atunci când dai la o parte lucrurile de-o zi şi găseşti alături un om gol de gânduri şi lume, iubeşti!

Ceea ce simte un bărbat nu simte o femeie şi invers. Dacă dragostea a fost gândită să completeze şi să aducă valoare unui om, atunci bărbaţii, cât şi femeile ştiu despre asta când pot avea grijă de omul lor. Când fericirea celuilalt este mai presus decât stările proprii de bine şi când până la urmă înţelegi că poate asta şi este fericirea ta. Orgoliul, nepăsarea şi tăcerea merg mână în mână cu acelaşi final: cedezi!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!