11 semne că o persoană încearcă să intre în contact cu noi din cealaltă lume

11 semne că o persoană încearcă să intre în contact cu noi din cealaltă lume

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2023 in CuriozitățiSpiritualitate

Nu vi se pare că în ultimul timp universul încearcă să vă transmită ceva?

Ce înseamnă ,,cea mai înaltă sinteză a personalității”? Este una dintre manifestările noastre, aflată pe un nivel superior al dezvoltării evoluționiste, cea mai pură și adevărată formă a personalității noastre.

Doar renunțând la energia negativă din trecut și conectându-ne direct la puterea nelimitată a sufletului uman, putem accepta cea mai înaltă sinteză sufletească a personalității cu brațele deschise.

Așadar, iată 11 semne că cea mai înaltă sinteză a personalității încearcă să intre în contact cu noi:

1. Vedeți adesea cifrele 11:11 (sau alte cifre repetitive)

Unul dintre semnele principale că cea mai înaltă sinteză a personalității încearcă să intre în contact cu noi este faptul că începem tot mai des să primim mesaje specifice de la univers. Deoarece frecvența vibrațiilor sintezei diferă de a noastră, ea nu poate comunica direct cu noi și este nevoită să ne trimită mesaje prin alte mijloace.

De exemplu, puteți începe să observați cifre repetitive pe ceasuri, în reclame, pe bonuri sau în alte locuri. Nu considerați asta o coincidență, deoarece cifrele repetitive sunt foarte încărcate energetic și apar foarte rar pe drumul vostru.

2. Vă simțiți tot mai atrași de meditație

Meditația ne permite să explorăm mai adânc interiorul nostru, să ne eliberăm de zgomotul gândurilor inutile și de viața de zi cu zi. Meditația nu numai că ne eliberează de stres, anxietate, depresie și multe alte suferințe sufletești, ci ne permite și să ne conectăm la realități mai înalte.

3. Vă îndepărtați de persoane care nu împărtășesc aceleași valori de viață

Dacă anumite persoane încep să se retragă treptat sau voi începeți să vă îndepărtați de ele, nu vă întristați și nu vă acuzați pe voi înșivă. Acest lucru înseamnă doar că frecvența voastră de interacțiune cu universul a atins un nou nivel, iar voi trebuie să lăsați în urmă pe cei care vă trag înapoi.

4. Nu mai simțiți că lumea în care trăiți vă limitează 

Odată ce realizați cât de puternici și capabili sunteți în realitate, încetați să vă fie frică de lumea din jurul vostru. Conectându-vă la cea mai înaltă sinteză a personalității, începeți să vă realizați treptat întregul potențial și uitați de toate limitările pe care credeați că le aveți, crezând că sunteți prea mici, prea neimportanți și neputincioși.

5. Începeți să simțiți din nou că viața este magică și uimitoare

Pe măsură ce consolidăm legătura cu cea mai înaltă sinteză a personalității, viața devine mai veselă. Începem să observăm că devenim mai creativi și ne concentrăm mai ușor pe obiectivele noastre. Devenim mai deschiși la nou și, poate, decidem să facem lucruri pe care le credeam anterior imposibile – cum ar fi să începem o afacere, să scriem o carte, să călătorim, să construim o casă și altele.

6. Aveți vise și obiective mai mari 

Procesul de trezire presupune și faptul că mintea se extinde și devine mai fluidă, ceea ce duce inevitabil la vise mai semnificative și mai bogate. Foarte curând, s-ar putea să aveți planuri pe care le puteți aplica direct în viața reală și care vă pot ajuta să vă îndreptați către obiectivele voastre.

7. Somnul vostru devine mai agitat și vă este greu să adormiți

Din păcate, trezirea spirituală vine și cu aspecte negative, una dintre ele fiind probleme temporare legate de somn. Începeți să funcționați la o frecvență mai înaltă, ceea ce vă poate crea insomnie, deoarece mintea devine mai activă, iar ADN-ul continuă să se îmbunătățească. Totuși, aceasta este o parte negativă pe care merită să o suportați, deoarece rezultatele sunt valoroase.

8. Acordați mai multă atenție vocii interioare

Când ne conectăm cu cea mai înaltă sinteză a personalității, încetăm să tratăm cu bunăvoință gândurile noastre negative și începem să fim atenți la ceea ce gândim și cum gândim. Ne concentram pe fiecare gând în parte și încercăm să înlocuim negativul cu pozitivul, atunci când este posibil.

9. Doriți să petreceți mai mult timp singuri

Pe măsură ce cea mai înaltă sinteză a personalității începe să se manifeste tot mai puternic, realizăm că mare parte a lumii din jurul nostru nu rezonează cu noi încă. Prin urmare, este esențial să ne alocăm mai mult timp pentru a fi singuri, pentru a ne încărca, pentru a restabili legătura cu noi înșine.

10. Simțiți mai multă iubire și compasiune ca niciodată 

În plus, atunci când intrăm în rezonanță cu lumea superioară, ne eliberăm de emoțiile bazate pe frică și pe mentalități dăunătoare. Cea mai înaltă sinteză a personalității ne amintește că lumea este un loc magic și inspirațional, dar pentru a ne da seama de asta pe deplin, trebuie să credem cu adevărat în asta.

Iubirea și compasiunea vor învinge întotdeauna ura și apatia, deci atunci când începeți să simțiți mai multă iubire și compasiune, înseamnă că sunteți aliniați cu vibrațiile pozitive ale universului, care susțin auto-dezvoltarea și aspirația către ceva măreț.

11. Observați că viața devine exact așa cum v-ați dorit întotdeauna

Cum se manifestă asta? Visele noastre încep să prindă viață chiar în fața ochilor noștri, iar lumea din jurul nostru începe să pară ca o poveste magică. Încetăm să credem în obstacole și limite, deoarece vedem prea multe minuni și coincidențe stranii.

Înțelegem că începem să cream realitatea noastră, că gândurile noastre, intențiile și energia ne permit să transformăm viața noastră așa cum vrem, iar cea mai înaltă esență este întotdeauna gata să ne ajute în acest sens.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!