10 semne că ești o femeie inteligentă

10 semne că ești o femeie inteligentă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in FrumuseteLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Iată cele 10 semne care arată inteligența unei femei:

1. Nu minți

O femeie inteligentă nu va minți nici măcar pentru lucruri mărunte. Odată ce a spus o minciună, mai târziu va trebui să continue să mintă pentru a susține prima minciună, iar o femeie inteligentă nu va face acest lucru, pentru că se gândește la consecințe. Este mai bine să spui mereu adevărul, oricât de neplăcut ar fi pentru tine sau pentru cei din jur.

2. Fericirea ta nu depinde de bărbați

Orice femeie iubește la viața ei, poate că multe deja și-au găsit partenerul cu care își vor petrece restul vieții, dar fericirea nu trebuie să depindă de un bărbat. Fericirea trebuie să vină și de la familie, de la serviciu, de la activitățile tale preferate, poți fi o femeie împlinită și fără un bărbat, el îți aduce doar un plus de fericire.

3. Nu îți ascunzi emoțiile

Dacă ești fericită, arăți tuturor că ești fericită. Dacă te simți tristă, vei spune acest lucru. Nu-ți ascunzi emoțiile și nu le suprimi, pentru că înțelegi că acestea sunt esența ta.

4. Ești o persoană isteață

Deci, veți identifica imediat oamenii când vă mint, ceea ce, desigur, este foarte, foarte util. Simți când cineva este la greu și te oferi să ajuți. Observați când cineva este cu adevărat fericit și îl veți încuraja pentru că persoana să rămână fericită.

5. Te cunoști foarte bine

Știi ce este bine pentru tine și ce nu, și nu pierzi timpul cu experimente riscante pe care ulterior le vei regreta. Nu urmăriți moda, ci urmați-o și alegeți doar ceea ce se va potrivi perfect stilului dumneavoastră. Cu siguranță să impresionezi pe cineva nu este deloc sarcina ta: principalul lucru este armonia dintre exterior și interior. Îți place să te simți bine în pielea ta, nu să trăiești după cum spune lumea!

6. Stabiliți singură limitele

În orice sferă a vieții tale există anumite limite pe care nu vrei să le depășești. Sau, dimpotrivă, nu vreți să lăsați pe nimeni să intre acolo. Și nimeni și nici o cale nu poate trece aceste granițe.

7. Te cunoști foarte bine

Corpul tău nu îți aduce surprize neașteptate sau neplăcute pur și simplu pentru că ești mereu atentă la el. Știi ce ai nevoie și îți poți controla ușor emoțiile și nervii.

8. Știți cum să vă organizați viața

Visele sunt un lucru bun, dar totuși preferați planurile când vine vorba de ceva important. Și aceste planuri nu sunt niciodată imposibile.

9. Trăiți în prezent

Vă interesează trecutul doar în legătură cu amintirile și experiența acumulată. Dar nu vă faceți griji cu privire la ceea ce a-ți făcut greșit, a-ți spus greșit și a-ți trăit greșit. Trecutul e trecut. Și în ceea ce privește viitorul, nu există un viitor sigur și sunteți foarte conștienți de acest lucru. Prin urmare, poți visa și planifica, desigur, dar trebuie să trăiești acum, în prezent. Și înțelegi foarte bine asta.

10. Rămâi femeie

Știi să te îngrijești și să te respecți pentru ceea ce ești, nu asculți gura lumii, pentru că îți cunoști valoarea! De ce să renunți la culorile preferate , rochii frumoase și genți de mână, confortul din casă și discuții cu prietenii? A fi femeie este minunat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!