Zece lucruri pe care nu trebuie sa le faci daca vrei sa fii un om cu un caracter puternic!

Zece lucruri pe care nu trebuie sa le faci daca vrei sa fii un om cu un caracter puternic!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2018 in Dezvoltare Personala

„Trebuie sa ai incredere in abilitatile tale si apoi sa fii destul de puternic ca sa le urmezi.” – Rosalynn Carter

Te-ai intrebat vreodata care este secretul oamenilor puternici si ce poti face ca sa fii si tu ca ei? Citeste in continuarea ce sa NU faci daca vrei sa fii un om puternic.

10 lucruri pe care sa nu le faci daca vrei sa fii un om puternic

Sa-i multumesti pe toti

O treaba bine facuta, e una bine facuta indiferent cine judeca produsul final. Insa nu poti multumi pe toata lumea. Totusi este important ca tu sa dai tot ce e mai bun din tine.

Sa te invinovatesti de lucruri care nu sunt in puterea ta

Oamenii puternici stiu ce pot controla, inteleg ce nu pot avea sub controlul lor si evita sa se gandeasca la lucrurile care nu depid de ei.

Sa fii nerabdator

Rabdarea nu este doar o calitate, este cea mai importanta dintre ele. Cei mai multi dintre oameni nu dau gres pentru ca nu sunt suficient de buni sau ca nu sunt capabil de victorie sau sa obtina succesul. Cei mai multi dintre oameni esueaza pentru ca devin nerabdatori si renunta inainte de a castiga.

Sa fii neintelegator

Comunicarea este cheia functionarii corespunzatoare a oricarui sistem. Cand vine vorba de oameni, lucrurile se complica. Sa transmiti informatia nu este de ajuns; daca cel care o receptioneaza te intelege gresit, mesajul nu are nicio valoare. Oamenii puternici se straduiesc sa fie bine intelesi si au rabdare sa clarifice fiecare aspect care ar putea crea probleme.

Sa simti ca nu-ti apartii

Nu apartii nimanui. Ai fost nascut si restul depinde de tine. Viata nu-ti datoreaza nimic. Nimeni nu-ti datoreaza nimic. Daca vrei sa obtii ceva, trebuie sa te bazezi pe tine pentru a castiga.

Sa repeti greselile

Este normal sa gresesti. Insa sa repeti greseala… nu este in regula. Daca faci de trei ori aceeasi greseala e deja grav.

Sa te lasi cuprins de frica

Iata poate fi un loc infricosator. Unele lucruri ne sperie si pe buna dreptate, insa multe dintre fricile noastre sunt ilogice. Daca stii ca vrei sa incerci ceva, atunci da-i bataie. Daca esti speriat, atunci intelege ca sa fii speriat de esec inseamna ca succesul inseamna mult mai mult pentru tine.

Sa actionezi fara sa gandesti

Oamenii puternici stiu ca trebuie sa actioneze abia dupa ce inteleg foarte bine situatia. Daca ai timp sa analizezi un lucru atunci fa-o. Ai da dovada de lene daca nu ai proceda astfel.

Sa refuzi ajutorul altora

Nu esti Superman, nu le poti face pe toate. Chiar si daca poti, de ce ai face-o? Daca altii iti ofera ajutorul, accepta. Fii social. Asculta ideile lor si priveste-i cum fac anumite lucruri. Ai putea invata ceva. Daca nu, ii poti tu invata ceva si pana la urma asta umanitatea inseamna si socializare.

Sa arunci prosopul

Cea mai mare slabiciune a umanitatii este ca renunta. Oamenii puternici nu procedeaza asa. Fa lucruri doar daca sunt importante pentru tine, uita de cele care nu conteaza. Daca conteaza pentru tine atunci mergi pana la capat, pana cand reusesti ce ti-ai propus. Nu face exceptii, niciodata.

„Idealurile care mi-au luminat calea si mi-au redat din timp in timp curajul de a infrunta viata cu bucurie, au fost: bunatatea, frumusetea si adevarul. ” – Albert Einstein

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!