Vrei să atragi toate privirile și să fii apreciata de toți bărbații? Urmează aceste sfaturi!

Vrei să atragi toate privirile și să fii apreciata de toți bărbații? Urmează aceste sfaturi!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2019 in LifeStyle

Orice femeie își dorește să se simtă dorită și plăcută de toți bărbații din jurul său însă, deși unele dintre noi au un talent nativ pentru a putea face acest lucru, altele sunt nevoite să depună puțin efort. Dacă vrei să vezi cumîl poți face pe iubitul tău să fie mereu mândru de femeia de lângă el sau să atragi atenția și interesul tuturor bărbaților din jur, urmează aceste sfaturi.

1. Aparențele contează, însă încrederea primează

Aşa cum am menţionat mai sus, aparenţele contează cu adevărat. Orice bărbat îşi va dori să aibă alături de el o femeie atrăgătoare, care arată bine, se îngrijeşte şi este îmbrăcată frumos. Dacă până acum nu ai pus deloc accent pe lucrurile acestea, ar fi cazul să începi să o faci, pentru că iubitul tău va fi foarte mândru să se plimbe cu o femeie frumoasă la braţul său.

Chiar mai importantă însă decât aspectul fizic, este încrederea în sine. Nimic nu este mai seducător decât o femeie încrezătoare în aspectul său sau în propriile puteri. Încearcă să scapi de timiditate şi să fii extrovertită, să vorbeşti cu toată lumea şi să fii deschisă la ceea ce îţi spun ceilalţi. Dacă vei părea mereu sigură pe tine, vei da impresia de putere şi toată lumea îşi va dori să petreacă timp în jurul tău.

2. Femeile independente sunt cele mai bune

Deşi bărbaţii adoră să simtă că pot proteja o femeie şi că îi pot oferi absolut tot ce aceasta are nevoie, trebuie să îl faci să înţeleagă că tu eşti o femeie independentă care se poate descurca pe cont propriu, nu un bagaj. Indiferent cât de recunoscătoare vei fi pentru toate lucrurile pe care el le face pentru tine, fă-l să înţeleagă că ţi-ai putea purta de grijă şi singură şi că stai cu el din plăcere, nu din nevoie.

Ţine minte, prietenul tău are nevoie de o femeie lângă el, nu de un bibelou sau de o păpuşă.

3. Lasă-te purtată de val

Ca orice femeie, bineînţeles că şi tu ai tendinţa să gândeşti foarte mult şi să analizezi lucrurile în mod exagerat însă, de multe ori aceste lucruri ajung să nu facă nimic altceva decât să îţi complice existenţa. Încearcă ca, din când în când, să te opreşti din a-ţi mai pune atât de multe întrebări şi să te bucuri de momentele pe care le trăieşti, fără să fii atât de speriată de consecinţe. Bărbaţilor le va plăcea foarte tare o femeie care poate să se relaxeze şi să se lase în voia lucrurilor şi care nu vrea să ştie de fiecare dată ce o să se întâmple.

4. Nu te teme să îţi murdăreşti mâinile din când în când

Bărbaţii sunt în general foarte activi, le plac activităţile în aer liber, vor să vâneze, să meargă la pescuit, să petreacă o noapte cu cortul sub cerul liber sau să participe la maratoane. Vor aprecia întotdeauna să vadă că partenera lor le împărtăşeşte pasiunile şi depune efort pentru a le fi alături în momente în care în mod normal femeile nu sunt prezente. Data viitoare când îl vezi pregătindu-se de alergare, roagă-l să te aştepte şi pe tine. Cel mai probabil vei cunoaşte o parte a lui care îţi era complet străină iar el se va bucura de compania ta.

5. Preia controlul din când în când

Indiferent cât de puternic este prietenul tău, el nu poate să îşi petreacă fiecare zi în postura de mascul alfa. Este normal ca, din când în când, să îşi dorească să ia o pauză. În astfel de momente, intervenţia ta va fi binevenită. Încearcă să planifici tu o zi de la început până la sfârşit, astfel încât bărbatul tău să se simtă îngrijit şi răsfăţat. Alege tu care sunt activităţile pe care vrei să le desfăşuraţi, locurile în care mergeţi şi felurile de mâncare pe care să le comandaţi şi te asigur că prietenul tău îţi va fi extrem de recunoscător.

6. Comunicarea este cea mai importantă

Baza oricărei relaţii este comunicarea. Un cuplu care ştie să comunice va fi întotdeauna mult mai sudat decât unul în care, deşi partenerii sunt legaţi prin pasiuni şi interese comune, nu ştiu să îşi exprime nevoile unul faţă de celălalt. Pentru a putea comunica eficient cu partenerul tău, este foarte important să înveţi să îl înţelegi. Întreabă-ţi partenerul la ce se gândeşte, ce îşi doreşte, care sunt punctele lui de vedere şi îţi va fi mult mai uşor să îi explici ceea ce simţi atunci când cunoşti lucrurile cu care rezonează. Tot efortul pe care îl depui pentru a-ţi cunoaşte şi înţelege partenerul va fi răsplătit atunci când voi doi vă veţi simţi în largul vostru unul cu celălalt.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!