Viața ta se va schimba dacă vei depăși aceste 20 de bariere mentale

Viața ta se va schimba dacă vei depăși aceste 20 de bariere mentale

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Cum să treci prin viață într-o stare de liniște sufletească? Sunt de acord că barierele noastre mentale creează în principal vibrații negative în jurul nostru. Ne agățăm prea mult de lucrurile inutile care trebuie doar să fie ignorate. Asumați-vă riscul de a vă „reseta” propria viață!

1. Eliberați-vă de atașamente. Atașamentul este una dintre cauzele tuturor suferințelor.

2. Nu te mai învinovăți. Acest sentiment nu este pozitiv. Care ar putea fi cauza vinovăției? Și de ce crezi asta? Lăsați-o să plece imediat.

3. Scapă de autocritică. Autocritica tinde să se transforme în timp într-un sentiment de neputință și chiar agonie mentală. Acest lucru nu este altceva decât propria stimă de sine greșită, de altfel, foarte distructivă.

4. Lasă prejudecățile. Prejudecățile sunt un obstacol major, generând reacții greșite și resentimente, devenind apoi o barieră în calea oricărei relații sănătoase.

5. Scapă de gândirea compulsivă (obsesivă). Accentuează valoarea, beneficiile și productivitatea gândurilor și acțiunilor tale.

6. Renunță la gândirea negativă. Aceasta îți distruge orice gânduri și expresii optimiste. Astfel de oameni au întotdeauna o viziune sceptică și caustică asupra lumii, iar acest lucru este distructiv.

7. Nu căutați aprobarea și lauda de la alții. Acest lucru distruge inițiativa și entuziasmul și începi să te subestimezi din ce în ce mai mult. Așa se naște un complex de inferioritate.

8. Scapă de nemulțumiri. Nemulțumirea constantă în suflet nu este doar un obicei prost. Inima și creierul sunt strâns legate, iar toate „pietrele din sân” pot provoca probleme de sănătate.

9. Nu vă mai puneți limite. Le creăm noi înșine și apoi ni le impunem nouă înșine. Acordați atenție posibilității lor de utilitate și progresivitate, dacă nu, scăpați de ele.

10. Nu mai amâna până mâine. Timp nu așteaptă pe nimeni. Fă-o azi! Ei bine, sau cel puțin începeți să o faceți.

11. Renunță la gândurile îngrijorătoare. Se hrănesc cu fricile și anxietatea interioară. Alege-ți obiective și mergi spre ele, uitând de anxietate.

12. Uită de durerea de inimă. O inimă frântă creează adesea un vid spiritual. Lăsați toate lucrurile rele în trecut și mergeți spre viitor.

13. Uită-ți amintirile negative. Trebuie ținute la distanță. Învățați lecții oferite, dar nu le țineți în sufletul dvs., astfel încât să nu vă mănânce din interior.

14. Scapă de lucrurile inutile. Stăpânește arta de a arunca tot ceea ce nu îți aduce niciun beneficiu sau bucurie.

15. Scapă de persoanele toxice. Comunicarea cu ei poate fi comparată cu un fruct putred într-un coș cu fructe bune. Totul din coș va putrezi foarte repede. Eliminați toți oamenii negativi, oricât de greu ar fi.

16. Uită-ți trecutul. Învață să uiți de experiențele rele și să înveți lecțiile din greșelile și experiențele pe care le-ai făcut.

17. Nu vă mai asociați un anumit rol. Când vei încerca să îți asumi un rol impus de societate, îți vei pierde identitatea. Nu lăsați acest lucru să se întâmple!

19. Nu mai lua totul prea personal. Nu poți fi prea sensibil și vulnerabil. Este neproductiv și dăunător și este calea înapoi, nu înainte.

20. Scapă de obiceiurile rele. Faceți tot posibilul pentru a eradica obiceiuri care vă distrag atenția sau vă împiedică productivitatea, vă distrug sănătatea și vă împiedică bunăstarea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!