Viata e prea scurta sa o irosesti in tristete… da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta!

Viata e prea scurta sa o irosesti in tristete… da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 April 2019 in De Suflet

“Lucrurile pe care le faci pentru tine dispar odată cu tine. Cele pe care le faci pentru alții rămân însă ca moștenire.” – Kalu Ndukwe Kalu

Zece sfaturi pentru o viață frumoasă.

1.Fiecare om este o lună cu o parte întunecată, pe care n-o arată nimănui.

2.Fă ce se cuvine. Câțiva oameni îți vor fi recunoscători, restul vor fi uluiți.

3.Ridurile ar trebui pur și simplu să arate numai unde au fost zâmbete.

4.Durerea o poți încerca în singurătate, însă bucuria pentru a o cunoaște într-o măsură deplină trebuie să o împarți cu cineva.

5.Când cauți a pescui dragostea, pune-ți drept momeală inima și nu creierul.

6.Nu renunța la iluziile tale. Când ele au murit tu poate mai exiști, dar ai încetat să mai trăiești.

7.Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate prin experiență.

8.Poți fi neglijent cu hainele tale, dacă asta vrei, dar fii îngrijit cu sufletul tău.

9.Cea mai bună cale de a te ferici pe tine însuți este de a-i face fericiți pe alții.

10.Dă șansă fiecărei zile să fie aceea cea mai frumoasă din viața ta.

Fă-ți planuri de viitor, pentru că viitorul este locul în care îți vei petrece tot restul vieții.

Sa fiti veseli! Draga, eu stiu ce va spun, cu toata siguranta: oricare ar fi motivul unei intristari sau al unei mahniri, este numai de la draci!

N-avem motive. Daca iti creeaza starea aceasta de agitatie, de tristete, isi face cuib satana si-si cloceste ouale; nu mai poti iubi, nu mai poti vedea cu perspicacitate nitel in viitor, cu ratiunea care ti-a dat-o Dumnezeu, nu mai poti, pentru ca tu esti trist.

Adica nu esti in stare de nimic – o stare draceasca foarte greu de suportat. Cand sunteti tristi, ganditi-va la lucrul asta: „Stai, ca este ceva drac aici’.” Si nu acceptati.

Baga-ti mintea acolo si zi: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!” Deci, daca ai o stare de veselie, de descongestionare, de dispozitie, inima se desface si ea.

Ce inseamna asta: “Eu sunt amarat”? Cum esti amarat, cand Hristos a inviat, cand suntem intelegatori in ceea ce priveste crucea pe care trebuie sa o ducem si noi. Un om care crede in Hristos este vesel, e plin de nadejde, ca Hristos nu-l lasa cu nici un chip.

Si aceasta stare continua de veselie pe unde traiesti, este si o stare de rugaciune si o traire crestina si de inima prezenta la Dumnezeu. Pentru ca asta este secretul: sa ai inima prezenta.

Pentru ca Dumnezeu nu are nevoie de cunostintele tale, stie ce vrei. Are nevoie de cererea ta, de atentia ta. Vezi, niste parinti, mama si tata, cand vad pe copilul lor ca-si pune toata nadejdea in ei, mor de dragul lui si nu stiu ce sa-i mai dea.

Parintele Arsenie Papacioc

Sapte ganduri despre femei, viata si frumusete.

1.Fiecare varsta poate fi incantatoare si fermecatoare, cu conditia sa traiesti in ea.

2.Sunt mandra de ridurile mele. Ele sunt viata pe chipul meu.

3.Femeile devin din ce in ce mai nefericite cu cat mai mult incearca sa se elibereze pe ele.

4.O fotografie poate fi un instantaneu al vietii, capturat pentru eternitate, care nu va inceta niciodata sa priveasca inapoi, sa se uite la tine.

5.Atunci cand ai 30 de ani, esti destul de mare pentru a sti mai bine anumite lucruri, dar esti inca destul de tanar pentru a merge mai departe si a face ce vrei.

6.Numai idiotii refuza sa se razgandeasca.

7.Oamenii vor gasi intotdeauna ca este ceva in neregula cu tine.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!