Valoare ta ca om este fix cât valoarea faptelor tale. Educația avută se vede mai mereu prin micile gesturi, fără a fi nevoie de opulență și exagerări.

Valoare ta ca om este fix cât valoarea faptelor tale. Educația avută se vede mai mereu prin micile gesturi, fără a fi nevoie de opulență și exagerări.

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2019 in Dezvoltare Personala

„Fie crezi că poți, fie crezi că nu poți, în ambele cazuri ai dreptate!” (Jim Rohn)

Nu conteaza cine esti. Fa-ti timp pentru 2 minute si citeste acest mesaj.

Chad Prather a oferit o adevarata lectie de viata intr-un filmulet de doar un minut si jumatate, folosind doar o bancnota de 20 de dolari. Fiecare persoana, indiferent de ce ce li s-a intamplat in viata sau de ce au facut pentru ei insisi, este valoroasa. Fiecare om a facut greseli si va mai face. Insa trecutul unei persoane nu o devalorizeaza, indiferent de ce secrete ascunde. Fiecare dintre noi trebuie sa realizam ca nimeni nu este perfect, asa ca trebuie sa invatam sa iertam, sa lasam trecutul in urma si sa depunem eforturi sa facem lucruri frumoase.

“Suntem multi care se confrunta cu numeroase probleme, care nu au o parere buna despre ei, care nu se simt deloc bine din cauza lucrurilor prin care am trecut sau a lucrurilor care ne-au fost facute. Insa… cum ar fi daca ti-as oferi aceasta bancnota de 20 de dolari? Ai lua-o? Cel mai probabil.. da, ai lua-o.

Insa, inainte de a ti-o oferi, trebuie sa iti spun ceva. Chiar daca aceasta bancnota poate fi folosita pentru a face mult bine, exista sanse ca ea sa fi fost folosita pentru numeroase lucruri rele. Poate ca a fost folosita pentru a face droguri, pentru a cumpara droguri, poate ca un traficant de droguri si-a pierdut cumpatul si o persoana a murit din cauza asta, poate ca a fost folosita pentru a crea o grupare terorista. Inca o vrei? Sigur ca da…

Pentru ca, indiferent de ce s-a intamplat din cauza ei sau pentru ea, ea are valoare. Poate ca o rup, o indoi sau desenez pe ea… inca o vrei? Sigur ca da… pentru ca o autoritate mai mare decat noi i-a oferit o valoare si nimic nu i-o poate lua.

Acelasi lucru pot spune si despre tine: indiferent de ce ai facut, indiferent de lucrurile prin care ai trecut… inca esti valoros. Valoarea te defineste si trebuie sa iti amintesti asta.
Exista atatea lucruri pentru care as vrea sa ma intorc in trecut si sa le modific sau sa nu le mai fac deloc insa nu pot, si chiar daca oamenii din jurul meu sau chiar eu imi amintesc zi de zi ca le-am facut, inca trebuie sa imi amintesc ca cineva cu o autoritate mai mare decat a mea mi-a oferit aceasta valoare. Aleg sa traiesc asa si sa imi reamintesc zi de zi si sper ca si voi sa faceti la fel!”

Valoare ta ca om este fix cât valoarea faptelor tale. Educația avută se vede mai mereu prin micile gesturi, fără a fi nevoie de opulență și exagerări.

Tarziu am inteles ca de fapt valoarea ti-o dai tu si numai tu si nu oamenii care te traverseaza sau conjunctura astrala. Nimic nu “ti se intampla”. De fapt esti mereu acolo. Si, pana în momentul asta al vietii, cred ca ai invaţat exact cat valorezi.Incerc sa-i imprim asta si baiatului meu si poate ii va fi mai usor decat mie si cu el mai inteleg si mai realizez niste lucruri. Voi v-ati gandit cat valorati?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!