Usile destinului, alege o usa si afla ce iti rezerva viitorul

Usile destinului, alege o usa si afla ce iti rezerva viitorul

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 January 2020 in Articole

Alege oricare dintre aceste usi si vezi ce-ti rezerva viitorul

Testul pe care vi-l vom prezenta in acest articol a circulat pe foarte multe site-uri web si a primit numeroase aprecieri si rezultate pozitive.

Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va uitati spre arcade si apoi sa urmariti cu privirea drumul din interiorul fiecareia. Calea pe care o veti alege poate spune foarte multe lucruri despre viitorul dumneavoastra. Va informam ca interpretarile sunt destul de exacte.

Daca veti alege calea cu numarul 1:

Esti genul de persoana care apreciaza libertatea. Ai nevoie de foarte mult spatiu si de libertatea de a face lucrurile in stilul tau. Apreciezi drumurile care te sculpteaza, cele cu posibilitati si rute infinite. Nu iti doresti sub niciun chip sa te simti constrans, esti foarte independent, chiar rebel, insa nu iti place confruntarea. Rezisti mai degraba pasiv unei persoane sau unei situatii dificile. Urasti sa fii grabit si preferi sa ai timp sa savurezi orice lucru si orice moment. Esti mult prea preocupat sa te bucuri de propria viata pentru a incerca sa atragi atentia asupra ta.

Daca veti alege calea cu numarul 2:

Esti o persoana privata si apreziezi intimitatea. Iti place sa pleci singur la drum, sa observi, sa gandesti, sa reflectezi si sa analizezi orice gand care iti trece prin minte. Pe drumul tau nu ai loc decat tu. Ii poti observa pe ceilalti numai dupa ce ajungi la destinatie. Esti o persoana foarte originala si profunda. Privesti lumea intr-un mod unic si cei din jurul tau pot profita de punctul tau de vedere. Esti un pic cam singuratic, insa creezi legaturi foarte puternice cu oamenii daca iti acorzi timp pentru acest lucru. Esti o persoana foarte intelegatoare.

Daca veti alege calea cu numarul 3:

Calea ta este plina de culoare! Esti o persoana foarte activa si foarte implicata. Iubesti sa fii parte din aceasta lume si vrei sa experimentezi viata din plin. Calea ideala, in viziunea ta, este plina de culoare, entuziasm si frumos. Pentru tine calatoria per se este mult mai importanta decat destinatia. Esti o persoana extrem de curioasa si foarte dornica de a invata si mai mult. Iti place sa initiezi conversatii si sa pui o multime de intrebari. Esti intelectual si spiritual. Vorbesti numai in maxime si ii faci pe cei din jurul tau sa rada.

Daca veti alege calea cu numarul 4:

Drumul tau este unul extrem de excitant! Mergi intotdeauna inainte, chiar daca mergi catre necunoscut. Nu te oprestenimeni si nimic, nu iti pasa, orice vei gasi pe drum ii vei face fata! Drumul tau ideal este unul imprevizibil, nu te sperie nimic. Esti atras de necunoscut ca de un magnet. Incalci regulile. Poti actiona de foarte multe ori fara sa te gandesti prea mult, insa de fiecare data rezultatul este unul bun. Instinctul tau nu da gres. Esti foarte spontan si dependent de fiori. Vei face ca fiecare moment petrecut pe acest pamant sa fie unul de neuitat, special!

Daca veti alege calea cu numarul 5:

Calea ta este una primitoare, blanda, calma. Cauti intotdeauna pacea si intelegerea. Esti foarte multumit cu ceea ce ai si nu iti place sa fii deranjat. Drumul tau ideal este unul sigur, clar si placut. Vrei sa te bucuri de calatorie, dar trebuie sa cunosti foarte bine si destinatia. De cele mai multe ori alegi calea cea mai usoara caci este mai sigura. Viata este si asa destul de grea, nu vrei sa ti-o ingreunezi si mai tare asa ca trebuie sa ai controlul a tot ce este in jurul tau. Esti renumit pentru siguranta si pentru viziunea ta extrem de realista.

Daca veti alege calea cu numarul 6:

Drumul tau este silentios. Apreciezi singuratatea sub toate formele ei. Esti capabil sa petreci foarte mult timp singur, fara sa te simti singur. Calea ta perfecta este una linistita, tacuta. Vrei sa poti sa absorbi totul in jurul tau fara sa te simti coplesit. Cauti un sens in tot ceea ce faci. Iti traiesti viata cu un scop precis- atat in ganduri, cat si in actiune. Nu-ti plac multimile, in schimb, iubesti oamenii. Apreciezi relatiile autentice si preferi profunzimea in locul interactiunilor tangentiale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!