Universul nu vă va trimite niciodată ceva la care nu puteți face față – aveți încredere în el

Universul nu vă va trimite niciodată ceva la care nu puteți face față – aveți încredere în el

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2020 in SpiritualitateViata

Viața îți poate scoate în cale multe obstacole și probleme, dar este foarte important să ști cum să reacționezi la ele. Nu trebuie să te cuprindă gânduri negative, mereu se va găsi o soluție. Trebuie să îți păstrezi calmul și să ți minte că toate problemele trec, ele nu vor rămâne cu tine mereu.

Când ajungi la concluzia că nu mai poți face față dificultăților și că nu mai poți ieși din probleme, continuă să lupți, nu îți pierde speranța, Universul nu îți va trimite niciodată o problemă pe care știe că nu o poți rezolva, el are încredere în puterile tale, mai rămâne doar ca și tu să începi să conștientizezi cât de multe lucruri ești capabil să faci.

Aceasta este doar o perioadă mai grea, va trece, pentru că nimic nu este permanent în viață. Problemele sunt trecătoare, ca o poveste de dragoste. Sentimentele sunt la fel, acum poți fi foarte atras de o persoană, iar peste o lună să îți pierzi toate sentimentele.

Există momente în care te enervezi sau te superi atât de tare încât nu mai ți cont de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Dacă se întâmplă acest lucru, doar așteaptă, câteva minute, ore sau poate zile. Acest lucru îți va permite să te liniștești si să privești situația din alt punct de vedere.

Nu trebuie să suferi din această cauză. Da, vor exista întotdeauna probleme în viața ta, iar pe drumul tău vei întâlni multe obstacole, dar doar tu alegi cum să reacționezi la ele. Ori pui piciorul în prag și le înfrunți, ori le lași să te distrugă, cu siguranță ști care este varianta corectă.

Ai încredere în Dumnezeu, ai încredere în Univers, ei nu te vor pune niciodată într-o situație în care nu te poți descurca. Aceste încercări ne sunt date ca să devenim mai puternici și să apreciem tot ceea ce este frumos în viață. Altfel, o să începi să te obișnuiești cu binele și n-o să-l mai apreciezi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!