Un test simplu de percepție vă va spune ce surprize v-a pregătit soarta

Un test simplu de percepție vă va spune ce surprize v-a pregătit soarta

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateTeste de Personalitate

Aceasta este o iluzie foarte interesantă. În funcție de starea subconștientului, fiecare își vede propriile sale dorințe. Ce ai observat prima dată?

Pentru a face corect testul, trebuie să vă relaxați, să închideți ochii și să respirați adânc. Acum deschideți ochii și răspundeți la o întrebare simplă.

Ce ți-a atras atenția cel mai mult?

Deci, dacă ai văzut …

O carte și o lampă cu gaz pe pervaz

Ești o persoană calmă și înțeleaptă iar scopul ta în viată este să te dezvolți, îți place să știi totul, nu să te lași pe baza altora. Muncești mult și dedicat, îți place să faci lucrurile cu responsabilitate.

În perioada care urmează vei primi niște vești care îți vor schimba viața în vine. Lampa semnifică puterea focului care întreține această schimbare. Dar pentru ca această schimbare să se realizeze va trebui să depui și tu puțin efort.

Păsările și copacii de afară

Naturalețea și gingășia sufletului tău sunt caracteristicile tale de aur. Îți place libertatea, precum o pasăre care zboară neîngrădită spre cer, sinceritatea și fidelitatea. Te închizi în tine atunci când ai de spus ceva care ar putea deranja, pentru că nu îți place sa faci oamenii să sufere.

În viitor te așteaptă o schimbare majoră. O mutare este așteptată, și poate pune amprenta pe viitorul tău. Dar nu trebuie să vă faceți griji, pentru că aceasta va aduce liniștea mult dorită. Vei face o curățenie, iar unii oameni care nu meritau să fie lângă tine, vor fi eliminați.

Fereastra

Curiozitatea ta nu este un lucru rău, îți place să știi multe, iar acest lucru te-a ajutat să fii o persoană independentă care se poate descurca ușor în diferite domenii. Îți place să înveți lucruri noi, să ții pasul cu lumea, iar daca încă nu ai permis de conducere, și îți dorești asta, acum este momentul.

În viitorul tău vei avea parte de multe realizări, fereastra indică faptul că în curând viața ta va începe să se îmbunătățească încetul cu încetul. Nu te grăbi cu lucrurile. Totul va fi bine. Dorințele tale încep să prindă contur, vei simți că viața vă răsplătește pentru toată suferința din trecut!

Femeia care stă cu spatele

Sunteți o persoană calculată, care ia mereu decizii înțelepte, nu îi place să se grăbească ca mai apoi să regrete. Oamenii văd în tine un om de bază, și lași mereu o impresie plăcută pe unde mergi.

Dacă ai văzut o femeie, acesta este un semn special. În viața ta urmează câteva schimbări care vor avea un impact foarte mare, în funcție de deciziile pe care le vei lua. Îți vei putea schimba locul de muncă sau vei avansa, ori va urma o recalculare sau mărire, pentru că planul financiar se va îmbunătăți!

Dacă ai văzut mai întâi fața compusă din toate elementele de mai sus.

Ai un suflet cald și frumos, ești atentă la detalii și poți vedea lucrurile în mare, pentru a lua deciziile corecte. Ai înclinații, dar multe dintre ele au rămas doar o plăcere, pentru că viața va dus pe alte căi.

Viața ta a oscilat mereu, când a fost frumos, totul s-a întors pe dos, de asta perioada care urmează va trebui să oferiți mai multă atenție dorințelor personale. E timpul să îți asculți intuiția și să faci ceea ce te face pe tine fericită, viața e prea scurtă, meriți să te pui măcar o dată pe tine pe primul loc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!