Un test de personalitate special: La ce masă nu ai vrea să stai?

Un test de personalitate special: La ce masă nu ai vrea să stai?

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Adesea, testele psihologice dau răspunsuri la întrebări pe care mintea noastră le ascunde. Uneori există situații în care nu îți poți da seama de starea ta. Ai putea crede că totul merge bine în viața ta, dar ceva clar nu este în regulă. Acest test te va ajuta să realizezi ce îți lipsește în viață. Uită-te la poză și gândește-te, la ce masă nu ai vrea să stai?

Dacă ai privit cu atenție fiecare situație și ți-ai imaginat motivul pentru care nu ai vrea să stai la acea masă, e timpul să o alegi doar una dintre cele 4 mese – la care nu ți-ai dori să stai?

Dacă nu vrei să stai la masa #1

În jurul tău sunt oameni care te-au dezamăgit de fiecare dată încât preferi să stai singur(ă) la o masă decât să ai o companie neplăcută cu persoane care caută mereu să profite de bunătatea ta. Ești o persoană cu o capacitate intelectuală ridicată și cu greu găsești oameni pe măsura ta, cu care să porți un dialog.

Ți-ai dori să schimbi lumea, să o poți face mai bună, să îi faci și pe iei să înțeleagă care sunt adevăratele lucruri care contează în viață, dar din păcate știi că nu poți face asta. În viața de familie vei fi un partener cu inițiative care își dorește să aibă o căsnicie bazată pe iubire, respect și înțelegere reciprocă, însă nu va fi ușor să găsești pe cineva, pentru că nu vrei un partener oarecare, ci un om de la care să ai ce învăța.

Dacă nu vrei să stai la masa #2

Simți că ai ajuns la un moment de cotitură în viața ta iar stresul, grijile și problemele din viața de zi cu zi te epuizează. Încerci să te lupți cu viața în cel mai bun mod posibil, dar sentimentul că ești deja la limita capacităților tale nu te părăsește. Ești o persoană luptătoare, dovadă îți sunt și toate realizările, dar ți-e greu să continui, pentru că simți că nu se mai termină.

Ai nevoie de o pauză, să te poți bucura de viață așa cum îți dorești, te uiți la cei din jur și ți se pare că au o viață mult mai ușoară și ți ai dori să fie și a ta la fel. Cauți un loc unde să îți poți deschide inima și să te răcorești, dar simți că nu poți avea încredere în nimeni. Nu te da bătut(ă) și continuă să lupți pentru că așa este destinul tău, tu nu poți să renunți, pentru că ai face oamenii din jurul tău să sufere și nu ai o inimă care să te lase să faci asta.

Dacă nu vrei să stai la masa #3

Simți că îți pierzi controlul asupra vieții tale. Ai încercat toată viața ta să fii o persoană corectă și să urmezi regulile societății iar cei din jur pur și simplu le ignoră și o duc mai bine decât tine te scoate din sărite. Nedreptatea te face să suferi mult. Este mai bine să faci un pas înapoi și să te relaxezi, pentru că de multe ori lucrurile mărunte îți provoacă stres.

Ești epuizat(ă) de tot ce se întâmplă în jurul tău iar stresul și gândurile negative încep să te conducă. Ai nevoie de o deconectare de la tot. Cu toții știm că viața nu este dreaptă, dar nu trebuie să lăsăm asta să ne afecteze. Bucură-te de ceea ce ai și ignoră ceea ce îți provoacă o stare de rău, și nu în ultimul rând, bucură-te că ești un om bun, pentru că astfel de oameni sunt din ce în ce mai rari.

Dacă nu vrei să stai la masa #4

Dezamăgirile pe plan sentimental te-au făcut să-ți închizi inima și sufletul și să arunci cheia. Ai trecut prin momente de trădare de la oameni care nu te așteptai și pentru care ai făcut multe compromisuri. Ai descoperit cea mai urâtă fată a oamenilor și acum îți este teamă să te mai apropii de cineva, să-ți lași inima în grija sa.

Viața ți-a adus multă durere în suflet și te întrebi de ce s-a întâmplat asta, pentru că tot ce ți-ai dorit a fost o familie fericită. Însă trebuie să aduni cioburile și să lipești inima la loc, pentru că doar așa vei putea găsi omul pe care ți-l dorești. Nu renunța să crezi în tine din cauza oamenilor răi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!