Un simplu test de inteligență: Câte găuri sunt în această rochie?

Un simplu test de inteligență: Câte găuri sunt în această rochie?

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2020 in Teste de Personalitate

Cu toții ne plac ghicitorile și antrenamentele pentru creier, iar acesta este unul dintre cele mai bune . Ești gata să-ți testezi mintea?

Imaginea, după cum puteți vedea, arată o rochie roșie cu găuri. Întrebarea este: câte găuri există în rochie? Răspunsul nu este atât de simplu pe cât s-ar părea!

La prima vedere, nu pare nimic greu de observat, dar nu vă grăbiți. Primele impresii pot fi înșelătoare.

Gândește-te bine … răspunsul corect este mai jos.

Sunteți gata să aflați răspunsul?

Acesta este:

Desigur, două găuri sunt evidente, dar răspunsul corect nu este două! Mulți nu se gândesc că mai sunt și găuri pentru cap, brațe și picioare! Împreună sunt 6 găuri!

Mai există o variantă: din moment ce putem vedea prin rochie, înseamnă că are două găuri în față și două în spate. Adică, răspunsul final este opt găuri!

Provoacă-ți și tu prietenii cu acest test simplu de inteligență și vezi dacă aceștia își dau cu seama!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!