Un porumbel care nu poate zbura se împrietenește cu un cățeluș care nu poate merge

Un porumbel care nu poate zbura se împrietenește cu un cățeluș care nu poate merge

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2021 in De SufletLecții de viațăViata

Nu există limite pentru prietenie!

Astăzi vrem să vă povestim despre prietenia incredibilă dintre un porumbel care nu poate zbura și un cățeluș care nu poate merge.

Porumbelul Herman a fost găsit într-o reprezentanță auto, unde a stat trei zile fără să se miște. A fost dus la o organizație care oferă asistență animalelor și a fost vindecat, dar nu mai poate zbura din cauza unor lovituri la aripioare, pe care cel mai probabil le-a suferit lovindu-se de fire sau crengi.

Cățelușul Lundy este încă destul de mic, când a ajuns la asociație, avea doar 4 săptămâni, greutatea lui era de 140 de grame. El a fost incapabil să meargă încă de la naștere, medicii veterinari cred că acest lucru se datorează leziunilor măduvei spinării și poate că în viitor va trebui să învețe să se miște cu ajutorul unor rotile.

Pe perioada în care au fost îngrijiți, voluntarii de la asociație au decis să pună cățelul lângă pasăre și astfel aceștia s-au împrietenit foarte mult. De exemplu, animăluțelor le place să se tăvălească și să se îmbrățișeze. Acum nu sunt singuri, pentru că se au reciproc.

De multe ori, animalele ne arată ce înseamnă iubirea adevărată, care este din ce în ce mai rară în rândul oamenilor…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!