Un pahar din acest suc pe zi îți va îmbunătăți tenul, digestia, funcția creierului și multe altele!

Un pahar din acest suc pe zi îți va îmbunătăți tenul, digestia, funcția creierului și multe altele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2022 in Remedii NaturisteSanatate

Acest suc va întări rapid sistemul imunitar, va accelera metabolismul și, de asemenea, vă va ajuta să pierdeți în greutate! Pregătirea unui suc în casă este una dintre cele mai bune moduri de a prelua beneficiile pentru sănătate ale alimentelor crude.

Un pahar de suc natural dimineața vă va oferi nutrienții necesari pentru întreaga zi, va curăța organismul de toxine și vă va umple de energie. Sucurile sunt sărace în carbohidrați și, de asemenea, bogate în nutrienți, astfel încât îmbunătățesc metabolismul, vă ajută să pierdeți în greutate și, de asemenea, previn apariția a numeroase afecțiuni.

Consumul regulat de suc are multe beneficii pentru sănătate și este o modalitate rapidă și eficientă de a absorbi nutrienții din fructe și legume, care stimulează sistemul imunitar.

Majoritatea sucurilor din comerț sunt procesate și din acest motiv le lipsesc nutrienții esențiali. Prin urmare, pentru a obține toate vitaminele, oligoelementele și substanțele nutritive, trebuie să faceți suc acasă.

Astăzi vom vorbi despre beneficiile sucului de morcov, mere și sfeclă pentru sănătatea umană.

Se pare că, dacă face combinația potrivită de fructe și legume, o persoană poate obține o mulțime de beneficii pentru sănătate. Experții spun că, combinația de sfeclă, morcovi și mere este una dintre cele mai sănătoase!

Proprietățile puternice ale acestui suc:

  • calmează crampele menstruale
  • scade tensiunea arterială și nivelul colesterolului,
  • îmbunătățește funcționarea creierului,
  • oferă energie organismului
  • îmbunătățește culoarea pielii.

Pentru a avea parte de toate aceste beneficii, trebuie să bei în fiecare dimineață suc din:

  • un morcov.
  • un măr.
  • jumătate de sfeclă.

În doar câteva săptămâni, vei fi uimit de rezultate!

Beneficiile morcovilor

Sunt o sursă bogată de vitamine și minerale
Morcovii conțin caroten, care are un efect pozitiv asupra metabolismului din organism. Dacă aveți lipsă de caroten, pot apărea tulburări în organism, precum mătreață, piele uscată, unghii și păr fragil.

Îmbunătățesc vederea
Morcovii conțin beta-caroten, care este un precursor al vitaminei A. Luteina găsită în morcovi joacă un rol important în reducerea degenerescenței maculare și în îmbunătățirea sănătății ochilor. Din acest motiv, recomandăm adăugarea morcovilor în alimentația ta obișnuită. Dar, în același timp, importanța sa în tratamentul bolilor oculare este exagerată.

Mitul conform căruia morcovul îmbunătățește vederea a apărut în timpul celui de-al doilea război mondial. Însă, informații false despre beneficiile fenomenale ale morcovilor au fost lansate artificial de britanici.

„Ei au inventat lentile cu infraroșu care vă permit să vedeți în întuneric, dar pentru a ascunde acest fapt, au început un zvon că piloții lor mănâncă morcovi. Ei au spus că datorită morcovilor au o vedere excelentă și că văd în întuneric ”, ceea ce este imposibil.

Ajută la recuperarea mai rapidă după răceli
Sucul de morcovi este recomandat ca tonic și sursă de vitamine, deoarece ajută la accelerarea recuperării după o boală virală. Acest lucru este facilitat de prezența vitaminei C.

Îmbunătățește activitatea tractului digestiv
Morcovul are un efect pozitiv asupra digestiei. Morcovii, ca și alte legume, conțin fibre necesare pentru funcționarea normală a tractului digestiv. Dietele cu rădăcinoase pot fi recomandate de medici ca terapie adjuvantă.

Efect bun asupra vaselor de sânge
Consumul regulat de morcovi are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular. Morcovii ajută la scăderea nivelului de colesterol și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge. Morcovii conțin potasiu, care este un vasodilatator și ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Ajută la pierderea în greutate
Consumul de morcovi duce la o sațietate rapidă. Senzația de foame după consumul unui morcov va apărea abia după câteva ore. Drept urmare, o persoană mănâncă mai puțin, iar conținutul caloric al alimentației zilnice este redus.

Crește rezistența oaselor
Rădăcina conține vitamina K2, care este responsabilă pentru metabolismul osos și previne scurgerea calciului. Ca urmare, riscul de osteoporoză este redus. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele în vârstă și femeile la menopauză.

Reduce nivelul de stres
Una dintre proprietățile benefice ale morcovilor este capacitatea de a calma sistemul nervos, prevenind epuizarea acestuia. Consumul regulat de legume rădăcinoase reduce tensiunea nervoasă și crește rezistența la stres.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!