Un mesaj pentru femei: nu uitati ca sunteti frumoase si meritati tot ce este mai bun!

Un mesaj pentru femei: nu uitati ca sunteti frumoase si meritati tot ce este mai bun!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 December 2019 in De Suflet

M-am gandit mult timp si am incercat sa scriu pe o foaie zece sfaturi pe care le-am primit de la femeile importante din viata mea.

10 ganduri prin care as vrea sa va amintesc ca sunteti frumoase si meritati tot ce este mai bun!

1) Iubeste-te asa cum esti: Mama intotdeauna mi-a spus ca sunt frumoasa in felul meu desi la inceput nu o credeam pentru ca stiam cat ma iubeste si cu cata bunatate imi intelege defectele. Fiecare femeie ascunde nenumarate complexe (de multe ori fara rost) si se subestimeaza.

Avem prostul obicei de a ne compara cu celelalte si ne stricam bunadispozitie gandindu-ne la fosta lui sau la cum ar arata femeia perfecta pentru el. NU! Singurul om de care trebuie sa te indragosesti este cel care te iubeste asa cum esti! Cel care nu-ti spune defectele pe care le ai ci iti etaleaza calitatile! Cel care iti iubeste zambetul morocanos dis-de-dimineata, cel care te priveste cu dragoste si cel care te ajuta sa te iubesti!

2) Alege prietenii cu multa atentie, nu pierde vremea cu barfe si invidii. Nu asculta ce spun oamenii, nu da atentie secretelor pentru ca n-are sens sa te obosesti cu oameni care n-au curaj pentru a spune ce gandesc si se ascund dupa vorbe fara rost.

3) Nu renunta la rasfatul cotidian: daca ai un parfum preferat, cumpara-l! Il meriti! De multe ori femeile gresesc, renunta la un mic rasfat doar pentru a economisi ceva bani, doar de dragul celorlalti. Este un gest minunat dar nu uitati de voi! Alegeti-va cateva lucruri absolut necesare si nu renuntati la ele! O zi pe saptamana trebuie sa fie a voastra!

4) Nu uita de unde ai plecat! Ajuta oamenii la nevoie, asculta oamenii si nu-i judeca inainte de a-i cunoaste.

5) Citeste! Fiti curioase, sa va hraniti cu informatii! Nu trebuie sa o faceti pentru a cuceri un barbat! Invatati pentru voi, pentru viitorul vostru, doar asa puteti fi independente si sigure pe voi! N-aveti nevoie de UN barbat in viata voastra, aveti nevoie de ACEL barbat care sa stie ce va place, care respecta ceea ce faceti si nu va obliga la compromisuri!

6) Nu te baza pe aspectul fizic, fii o doamna si nu-ti etala frumusetea pentru a ascunde lipsurile! Aminteste-ti ca inima se indragosteste, ochii doar se bucura de ce este frumos! Nu exagera, pastreaza eleganta atunci cand ceilalti cauta cu disperare excesul.

7) Fii rabdatoare atunci cand vine vorba de cariera, grabeste-te atunci cand vrei sa cuceresti persoana iubita! Aminteste-ti ca ce este al tau… TREBUIE SA FIE AL TAU!

8) Ai incredere doar in oamenii care iti sunt aproape, cei care iti sunt alaturi aproape zi de zi, cei care iti cunosc caracterul si te inteleg fara a te judeca. Sa nu crezi in cuvinte, sa n-ai prea mult asteptari! De multe ori este mai bine sa ai parte de o surpriza decat sa primesti inca o dezamagire.

9) Fii rebela intr-un mod elegant, gandeste diferit, surprinde-l cu ceva, inceteaza sa te compari cu restul si concentreaza-te asupra voastra! Concentreaza-te, lupta pentru visul tau si nu capitula! Cand vrei sa plangi, plangi! Dar apoi trebuie sa zambesti pentru ca viata este frumoasa si fericirea nu este un sentiment imposibil! Gandeste diferit, gandeste liber, spune ceea ce gandesti fara sa jignesti.

10) NU INJURA! Stiu, suna ca un ordin si cred… ca este un ordin! Ma deranjeaza pe mine, ca femeie, sa aud o alta femeie injurand! Iti dai seama ca barbat! Este jenant si lipsit de educatie! Ofera o impresie gresita despre tine! Aminteste-ti ca oamenii iti raspund dupa cum te adresezi! Vrei respect? Ofera respect, ofera optimism si educatie si vei strange in jurul tau doar oameni frumosi, care te reprezinta in totalitate.

Acestea sunt sfaturile mele, ale mamei mele si ale strabunicii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!