Un medic naturist ne-a oferit un remediu minunat pentru refacerea cartilajului genunchilor, articulațiilor și întărirea oaselor!

Un medic naturist ne-a oferit un remediu minunat pentru refacerea cartilajului genunchilor, articulațiilor și întărirea oaselor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in Remedii NaturisteSanatate

Problema trosnirii articulațiilor este un fenomen aparent inofensiv. Dar, în timp, se poate dezvolta în boli foarte grave, precum artroza sau artrita. Trosnirea este în esență un prevestitor al distrugerii articulațiilor. Medicii numesc acest sindrom de „ruginire” a articulației osteoartrita, deoarece procesele de distrugere cauzate de acesta în articulații sunt similare cu acțiunea ruginii.

În trecut, această boală era considerată o problemă a bătrâneții. Însă în epoca noastră, trosnirile neplăcute ale articulațiilor și durerile îi îngrijorează tot mai mult pe tineri.

Ce factori cauzează articulațiile fragile?

1. Mișcarea ligamentelor, articulațiilor și tendoanelor.

În timpul mișcării, poziția tendonului în articulație se modifică. Se aude un clic pe măsură ce tendonul revine la locul său.

2. Acumularea de gaze în articulații.

Articulația conține lichid sinovial care acționează ca un lubrifiant. În acest lichid sunt dizolvate azotul, oxigenul și dioxidul de carbon. În momentul întinderii excesive a pungii articulare sau a mișcării nenaturale, gazele sunt colectate în bule care pocnesc și se aud foarte tare.

3. Inflamație.

Când se pierde netezimea cartilajului, suprafețele aspre scot sunete.

4. Artroza, apare atunci când articulația „se uzează”.

Cartilajul în locurile cu sarcină crescută devine mai subțire, și suprafețele neuniforme apar pe planul de frecare.

5. Leziuni ale țesuturilor moi din jurul articulației.

În caz de modificare a elasticității tendoanelor musculare, prin atrofiere și scurtarea mușchilor înșiși, este posibilă să apară o criză de durere, care este percepută ca fiind articulară, fiind de fapt periarticulară.

Cât de periculoasă este atrofierea articulațiilor?

Dacă trosniturile și scârțâitul însoțesc mișcările la nivelul articulațiilor coloanei vertebrale, umărului, cotului sau degetelor și nu există durere, atunci cel mai probabil nu ar trebui să vă faceți griji. Structura acestor articulații, ligamente și oase din jurul lor este de așa natură încât chiar și o mișcare ușoară poate provoca o pocnitură, chiar dacă articulațiile sunt absolut sănătoase.

Articulațiile care suferă sarcini axiale sunt o altă problemă: șold, genunchi, gleznă. O criză de durere la aceste articulații poate indica manifestările inițiale ale subțierii cartilajului – artroza.

Cum să faci față problemelor articulare?

Vă oferim o rețetă foarte eficientă din ingrediente naturale, care este considerată cea mai eficientă pentru rezolvarea unor astfel de probleme. Utilizarea ei este recomandată de experții în domeniul medicinei naturiste. Ajută la întărirea oaselor, articulațiilor, reface cartilajele și tendoanele, elimină durerea și îmbunătățește calitatea vieții.

Remediul este foarte ușor de pregătit și ușor de utilizat!

Ceai pentru refacerea cartilajului genunchilor, articulațiilor și întărirea oaselor!

Ingrediente:

  • 1 linguriță de frunze și flori uscate de menta;
  • 1 linguriță de frunze și flori uscate de rozmarin;
  • 1 linguriță de frunze și flori uscate de cimbru;
  • 1 linguriță de frunze și flori uscate de salvie;
  • 1 litru de apă.

Mod de preparare:

1. Aduceți apă la fiert și apoi adăugați ierburile.

2. După aceea, mai fierbeți încă trei minute.

3. Opriți focul și lăsați să infuzeze timp de 15 minute, acoperit cu un capac.

4. Puteți adăuga miere dacă vă place să îndulciți acest ceai.

5. Ceaiul se poate păstra la frigider până la cinci zile.

6. Se recomandă să bei două căni pe zi.

7. Prima cana trebuie băută dimineața pe stomacul gol.

8. Al doua se recomandă să o bei seara cu 30-40 de minute înainte de culcare.

9. Bea mereu ceaiul cald.

10. Urmați acest tratament timp de trei săptămâni apoi faceți pauză 1 săptămână și reluați.

După prima perioadă de tratament vei observa că genunchii tăi au încetat să te mai doară și au devenit mai puternici. Și nici oasele, nici șoldurile, nici articulațiile nu vor mai suferi ca înainte.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!