Un barbat de succes depinde in primul rand de femeia lui. Femeia te reprezinta

Un barbat de succes depinde in primul rand de femeia lui. Femeia te reprezinta

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2020 in Relatii

Succesul bărbatului depinde de femeia pe care o are alături. Atunci când soția crede în el, toate lucrurile se potrivesc. Încrederea contează atât de mult. Dacă femeia mereu îl subestimează, atunci bărbatul niciodată nu va avea succes și nu-și va realiza obiectivele.

Un astfel de bărbat mereu se va bălăci în noroi, mereu va auzi de la soția sa precum că vecinul e mai bun decât el. Alături de un bărbat puternic se află o femeie care emană o energie pozitivă, care știe să încurajeze și să susțină în momente dificile. Asta face diferența.

Gândurile contează foarte mult. Dacă femeia tace, dar gândește urât despre bărbatul ei, din acel moment succesul lui a luat sfârșit. El nici nu va înțelege din ce cauză totul îi merge exact invers cum și-ar dori. De multe ori într-o relație e dificil să cunoști gândurile, în special ale femeilor. Comunicarea, susținerea, grija sunt deci mai importante decât s-ar părea inițial.

Firește, totul trebuie să fie reciproc. Însă pentru ca un bărbat să reușească să ofere siguranța necesară, la rândul lui trebuie să știe că femeia de alături îl susține în toate.

Femeilor, fiți corecte și atente față de ceea ce gândiți. Gândurile senine ale femeii sunt garantul succesului unui bărbat. Având grijă de confortul soției tale poți fi sigur de puritatea gândurilor sale. Bărbaților, nu neglijați sentimentele femeilor, de starea lor interioară depinde succesul vostru.

Mai intai, ce inseamna un barbat de succes? Un barbat care are o cariera de succes? Un barbat frumos, mereu la moda si are succes la sexul opus? Un barbat care apare la TV? Un barbat care a mostenit o avere si reuseste sa o duca mai departe? Un fotbalist? Un cantaret? Un om de afaceri? Un politician?

Dupa parerea mea, oamenii descrisi mai sus nu sunt persoane care au neaparat langa ei o femeie puternica sau au nevoie de o femeie puternica langa ei. Si ajungem la intrebarea: ce inseamna de fapt o femeie puternica?

Pentru mine o femeie puternica este o femeie capabila sa isi ia viata in propriile maini si sa o duca pe fagasul unde vrea ea, o femeia care este langa un barbat pentru ca vrea sa fie langa el si nu pentru ca nu poate sa traiasca fara el. Asta inseamna dupa parerea mea o femeia puternica. Asta cred ca se aplica si in cazul barbatilor puternici!

Haideti atunci sa o luam de la capat: ce inseamna un barbat de succes? Un barbat care isi construieste viata? Care isi respecta familia? Care are principii? Care are puterea si hotararea necesara pentru a-si intemeia o familie alaturi de aleasa lui? Eu cred ca oameni de succes sunt persoane cu picioarele pe pamant, cei care stiu exact ce vor de la viata si actioneaza in consecinta.

Deci depinde foarte mult de semnificatia pe care o dati voi expresiei “un om puternic si o persoana de succes”. Daca vorbim de barbati cu picioarele pe pamant, care au ambitia sa aiba o viata buna si o familie respectabila, mai mult ca sigur acestia or sa necesite prezenta permanenta a unor femei puternice langa ei si viceversa.

Tatal meu era un baiat de familie buna, cu o situatie financiara foarte buna, un baiat care isi dorea o familie mare si multi baieti, care isi iubea parintii si cariera. El a fost logodit cu o avocata pana a cunoscut-o pe mama mea, care i-a furat inima. Mama mea este o femeia simpla, care lucrase pana atunci in ferma, crescand animale si cultivand campuri de trestie de zahar… oare ce a vazut tata la ea?!

Tata a murit cand eu aveam doi ani si mama a ramas singura cu noi, trei fetite mici (1 an, 2 ani si 4 ani), fara educatie. Dupa moartea lui, mama a intrat in afacerea familiei lui tata, a facut scoala primara, liceul si facultatea. Noi, multumita puterii ei de a construi, avem ce avem acum si tot datorita ei sunt eu aici in Romania. Deci tatal meu asta a vazut in mama mea: o femeie puternica.

Va las acum cu aceasta poveste, poate ca stiti si voi povesti cu barbati de succes sustinuti de femei puternice. Impartasiti-mi si voi experientele voastre. Va astept!

Lumea îți trimite o anumită persoană, fie bună sau rea, pentru a-ți fi de ajutor sau pentru a-i oferi ajutorul – nu contează. Ar trebui să existe un oarecare sens?

Omul care ți-a fost trimis reprezintă un eveniment foarte important

Acest om, pe care ți l-a trimis lumea, este foarte important în viața ta. Poate reprezenta un test pentru tine, sau un mister pe care trebuie să-l descoperi. Vorbind cu el, poți învăța ceva important pentru tine sau despre tine, lucru de care anterior nu ai avut nici o idee. Lucrurile acestea sunt oferite de către Univers, prin intermediul lui! Și datorită acestei întâlniri poți deveni mai puternic, mai inteligent, mai bun. Toate acestea te transformă!

Tot ceea ce faci și tot ce se întâmplă cu tine este un dar! Vei primi întotdeauna cadouri! Fie vezi asta și ești fericit. Fie nu – și atunci viața ți se transformă în tristețe, se umple de singurătate și își pierde sensul…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!