Un articol pentru toate femeile – nu te subestima, fii constienta de valoarea ta ca femeie!

Un articol pentru toate femeile – nu te subestima, fii constienta de valoarea ta ca femeie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2019 in Dezvoltare Personala

“Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale. De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt.” – Audrey Hepburn

Orice femeie isi doreste sa fie fericita si sa se simta foarte bine cu ea insasi. Ceea ce ne face sa ne simtim cu adevarat foarte bine cu noi insene este iubirea de sine si constiinta a ceea ce suntem cu adevarat. Multe femei se subestimeaza si sunt critice cu ele insele si in felul acesta isi blocheaza accesul la frumusetea lor reala.

In fiecare din noi exista Femeia Perfecta

De fapt, in fiecare din noi exista Femeia Perfecta care asteapta sa fie descoperita si pusa in valoare. Aceasta Femeie Perfecta din sufletele noastre este asemeni Frumoasei din padurea adormita care asteapta Printul salvator ca sa o trezeasca la viata. Cam asta se petrece si in viata de zi cu zi: femeia care nu e constienta de valoarea ei asteapta sa apara in viata ei un barbat care sa o ajute sa se descopere.

In loc sa asteptam pasive Printul salvator, ar fi mult mai bine ca fiecare dintre noi sa ne trezim, devenind constiente de propria noastra feminitate. In felul acesta putem sa traim alaturi de Printii din viata noastra ca femei libere interior si implinite, capabile sa daruim si sa primim iubire, capabile sa ne bucuram din plin de viata si de propria noastra feminitate si totodata mult mai capabile sa apreciem frumusetea masculinitatii lor. Te invit sa pornesti intr-o aventura pentru a descoperi cum sa ai permanent acces la propria ta feminitate.

Descopera-te! Esti deja inzestrata cu o feminitate incantatoare

Primul pas in aceasta aventura a descoperirii de sine este sa crezi ca esti inzestrata cu o feminitate incantatoare si apoi sa ai curiozitatea sa o descoperi. Priveste-te ca pe o Regina a Vietii si da-ti voie sa te manifesti in toata splendoarea si maretia ta.

Paseste cu incredere!

Cu siguranta, macar de unele dintre calitatile tale esti constienta. Bucura-te din plin de ele! Fii sigura ca intotdeauna poti sa le manifesti. Iubeste-te si bucura-te de ceea ce esti chiar in acest moment, bucura-te de feminitatea ta. Poate nu esti un top-model, dar cu siguranta exista ceva unic, frumos care iti caracterizeaza feminitatea si pentru care merita sa te apreciezi.

Nu te compara cu alte femei. Fiecare femeie are frumusetea ei. Este important sa descoperi frumusetea ta. Admira ceea ce au frumos altele, dar admira si ceea ce ai frumos tu. In plus ai incredere ca poti sa-ti dezvolti si alte calitati si aptitudini decat cele pe care le ai deja. Ele exista deja in sufletul tau si te asteapta sa le descoperi, fac parte din feminitatea ta interioara.

Una din metodele prin care poti face acesta este sa admiri calitatea pe care doresti sa o trezesti in tine, la o femeie care deja o manifesta din plin si foarte frumos. Apoi trebuie sa crezi cu putere ca poti si tu sa manifesti acea calitate. Imagineaza-ti ca deja esti asa cum iti doresti. Credinta puternica si imaginatia creatoare benefica vor face sa se activeze acea calitate si in fiinta ta. In felul acesta poti sa ai o feminitate din ce in ce mai complexa si mai incantatoare.

Admira tot ceea ce e frumos in jurul tau. Lasa frumusetea sa-ti impregneze propria feminitate. Atunci cand contempli o opera de arta inspirata, cand asculti o melodie foarte frumoasa sau cand te plimbi in natura lasa frumusetea sa iti patrunda fiinta. Aceasta frumusete pe care o savurezi iti va trezi feminitatea din ce in ce mai mult.

Fa-ti timp pentru tine. E foarte important ca macar din cand in cand sa ai momente de liniste in care sa fii tu cu tine insati si sa-ti asculti sufletul. Asculta-ti aspiratiile, nevoile, bucuriile. Ai grija de tine! Nu uita, esti o Regina! Esti o Regina care are grija de ea, care se respecta, care isi acorda atentie ei insasi fara ai neglija pe ceilalti, o regina care se bucura la maxim de propria feminitate.

Pune-ti in valoare feminitatea!

Feminitatea noastra cu tot farmecul si frumusetea ei nu este ceva ce trebuie tinut ascuns ca nu cumva sa o remarce cineva. Pune-te mereu in valoare fara a deveni aroganta. Lasa-ti frumusetea sa se vada. Exprima-ti toate fatetele feminitatii tale cat mai mult si cat mai frumos. Cu fiecare ocazie in care iti vei exprima o anumita fateta a feminitatii tale vei deveni tot mai constienta de ea. Preocupa-te in fiecare zi sa-ti pui in valoare feminitatea. Daca tu nu ai grija de tine si de feminitatea ta, cine crezi ca poate sa faca asta in locul tau?

Lasa-ti sufletul sa se exprime liber!

Un articol de Adina Petronela Gheorghe

“Defineşte succesul în termenii tăi, obţine-l după regulile tale şi construieşte-ţi o viaţă decare să fii mândră.” – OprahDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!