Un articol pentru toate femeile – nu te subestima, fii constienta de valoarea ta ca femeie!

Femeile puternice scriu istorie. Ele sunt greu de îngenuchiat. Aceste femei nu se dau bătute și lor nu le este frică de greutăți. Ce calități deține o femeie cu un caracter puternic? Ea își trăiește viața pe care și-o dorește. Nu contează: e căsătorită sau nu – ea trăiește așa cum îi place. Nu așteaptă nimic să i se ofere gratis. Depune efort pentru a obține ceea ce dorește. Face primul pas. Poate să se apropie de un străin și să-l salute, să-i spună șefului că merită să i se mărească salariul. Are curaj și își asumă riscul de a auzi răspunsul „nu”. Nu se umilește. Sunt puțini oameni care se plac cu toate imperfecțiunele pe care le au. O femeie curajoasă este conștientă că există cineva mai frumoasă, mai suplă, mai inteligentă decât ea. Știe că nu o caracterizează fizicul, ci caracterul și inteligența pe care o deține. Nu are nevoie de un bărbat, chiar dacă este pregătită pentru o relație. Într-o societate în care singurătatea este privită ca pe o boală, ea se simte bine singură. O femeie puternică nu este în căutarea unui salvator. Nu este în căutarea nimănui. Dar va fi fericită să-l găsească pe cel care o va înțelege și o va respecta. Nu pierde timpul regretând. Fiecare dintre noi are momente în viață pe care ar dori să le schimbe, dar femeia curajoasă știe că trecutul nu poate fi schimbat, doar poate învăța lecții și poate să nu mai repete greșelile. Știe să-și mențină poziția. O astfel de femeie nu va tolera comportamentul indiferent față de ea, ca apoi să plângă seara pe ascuns. Știe ce vrea cu adevărat de la o relație și nu se lasă manipulată emoțional. Știe când trebuie să plece. E conștientă că o relație nu poate dura mereu până la ultima suflare, de aceea atunci când nu mai funcționaează nici un copromis, pur și simplu pleacă. Prețuiește viața și este realistă. Flirtează pe rețelele de socializare, dar atunci când un bărbat nu e pregătit și nu dorește să o cunoască mai bine, ea își vede de drumul ei, nu are timp de pierdut. Nu se preface și nu se dă în spectacol. Știe care sunt capacitățile sale. Nu pare ceea ce nu este. Știe să fie feminină și pasională. Te cucerește cu inteligența, curajul și înțelepciunea sa. Este mândră de ea. Continuă să aibă grijă de aspectul ei exterior și de mintea sa. Citește, face sport, duce un mod de viață sănătos. Nu încetează nici o clipă să strălucească și știe că ea poate mult mai mult. Nu se consideră o victimă. Atunci când suportă un eșec, învață din greșeli și nu le repet în viitor. Își asumă consecințele, iar fiecare nereușită o face mai puternică. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

FEMEIA, ca o FLOARE.

Unele femei sunt ca florile revărsate pe câmp văratec. Vesele şi firave ca clopoţeii. Cu o faţă senină şi un zâmbet de cling, cling, cling. Un câmp de clopoţei îţi încântă neapărat privirea şi cugetul. Unii îi culeg, alţii îi pictează, fac poze, le păstrează ca fon de ecran. Alte femei sunt ca florile cultivate pentru ocazii speciale. Ca trandafirii, bunăoară. îi sădeşti cu grijă, îi uzi, îi miroși harnic, îi admiri. îi dăruieşti. Mai există un soi de femei ca florile de care nimeni nu ştie. Nimeni nu a auzit. Nici unde înfloresc, nici când înfloresc, şi, mai ales, cum înfloresc. Ele, fie că cresc de capul lor în poiene virgine, se înalţă sau lăţesc, înfloresc sau nu când le atinge sorocul. Fără ca să bucure un ochi, un nas, o gură. Fie că … au noroc. Pentru că e aşa de când lumea, dacă există flori rare, apoi se găsesc şi grădinari pe potrivă. Din cei care iubesc toate florile, dar mai cu seamă florile rar cunoscute, rar întâlnite, rar mirosite. Dacă se întâmplă să întâlnească o floare neidentificată, o aduce neapărat acasă. O îngrijeşte cu răbdare, de la rădăcină la frunzuliţă şi aşteaptă să înflorească … cu dragoste, cu nădejde, cu răbdare potolită. Unii aşteaptă ani la rând. Iar când vine clipa să înflorească floarea, poate că nu e nici veselă ca clopoţeii, nici catifelată ca trandafirul, nici măcar parfumată cum îi stă bine unei flori. Neînsemnată şi banală pentru o lume toată, însă cea mai minunată floare pentru grădinar. Pentru că în mâinile lui a înflorit. Şi în sufletul lui. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

“Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale. De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt.” – Audrey Hepburn

Orice femeie isi doreste sa fie fericita si sa se simta foarte bine cu ea insasi. Ceea ce ne face sa ne simtim cu adevarat foarte bine cu noi insene este iubirea de sine si constiinta a ceea ce suntem cu adevarat. Multe femei se subestimeaza si sunt critice cu ele insele si in felul acesta isi blocheaza accesul la frumusetea lor reala.

In fiecare din noi exista Femeia Perfecta

De fapt, in fiecare din noi exista Femeia Perfecta care asteapta sa fie descoperita si pusa in valoare. Aceasta Femeie Perfecta din sufletele noastre este asemeni Frumoasei din padurea adormita care asteapta Printul salvator ca sa o trezeasca la viata. Cam asta se petrece si in viata de zi cu zi: femeia care nu e constienta de valoarea ei asteapta sa apara in viata ei un barbat care sa o ajute sa se descopere.

In loc sa asteptam pasive Printul salvator, ar fi mult mai bine ca fiecare dintre noi sa ne trezim, devenind constiente de propria noastra feminitate. In felul acesta putem sa traim alaturi de Printii din viata noastra ca femei libere interior si implinite, capabile sa daruim si sa primim iubire, capabile sa ne bucuram din plin de viata si de propria noastra feminitate si totodata mult mai capabile sa apreciem frumusetea masculinitatii lor. Te invit sa pornesti intr-o aventura pentru a descoperi cum sa ai permanent acces la propria ta feminitate.

Descopera-te! Esti deja inzestrata cu o feminitate incantatoare

Primul pas in aceasta aventura a descoperirii de sine este sa crezi ca esti inzestrata cu o feminitate incantatoare si apoi sa ai curiozitatea sa o descoperi. Priveste-te ca pe o Regina a Vietii si da-ti voie sa te manifesti in toata splendoarea si maretia ta.

Paseste cu incredere!

Cu siguranta, macar de unele dintre calitatile tale esti constienta. Bucura-te din plin de ele! Fii sigura ca intotdeauna poti sa le manifesti. Iubeste-te si bucura-te de ceea ce esti chiar in acest moment, bucura-te de feminitatea ta. Poate nu esti un top-model, dar cu siguranta exista ceva unic, frumos care iti caracterizeaza feminitatea si pentru care merita sa te apreciezi.

Publicitate

Nu te compara cu alte femei. Fiecare femeie are frumusetea ei. Este important sa descoperi frumusetea ta. Admira ceea ce au frumos altele, dar admira si ceea ce ai frumos tu. In plus ai incredere ca poti sa-ti dezvolti si alte calitati si aptitudini decat cele pe care le ai deja. Ele exista deja in sufletul tau si te asteapta sa le descoperi, fac parte din feminitatea ta interioara.

Una din metodele prin care poti face acesta este sa admiri calitatea pe care doresti sa o trezesti in tine, la o femeie care deja o manifesta din plin si foarte frumos. Apoi trebuie sa crezi cu putere ca poti si tu sa manifesti acea calitate. Imagineaza-ti ca deja esti asa cum iti doresti. Credinta puternica si imaginatia creatoare benefica vor face sa se activeze acea calitate si in fiinta ta. In felul acesta poti sa ai o feminitate din ce in ce mai complexa si mai incantatoare.

Admira tot ceea ce e frumos in jurul tau. Lasa frumusetea sa-ti impregneze propria feminitate. Atunci cand contempli o opera de arta inspirata, cand asculti o melodie foarte frumoasa sau cand te plimbi in natura lasa frumusetea sa iti patrunda fiinta. Aceasta frumusete pe care o savurezi iti va trezi feminitatea din ce in ce mai mult.

Fa-ti timp pentru tine. E foarte important ca macar din cand in cand sa ai momente de liniste in care sa fii tu cu tine insati si sa-ti asculti sufletul. Asculta-ti aspiratiile, nevoile, bucuriile. Ai grija de tine! Nu uita, esti o Regina! Esti o Regina care are grija de ea, care se respecta, care isi acorda atentie ei insasi fara ai neglija pe ceilalti, o regina care se bucura la maxim de propria feminitate.

Pune-ti in valoare feminitatea!

Feminitatea noastra cu tot farmecul si frumusetea ei nu este ceva ce trebuie tinut ascuns ca nu cumva sa o remarce cineva. Pune-te mereu in valoare fara a deveni aroganta. Lasa-ti frumusetea sa se vada. Exprima-ti toate fatetele feminitatii tale cat mai mult si cat mai frumos. Cu fiecare ocazie in care iti vei exprima o anumita fateta a feminitatii tale vei deveni tot mai constienta de ea. Preocupa-te in fiecare zi sa-ti pui in valoare feminitatea. Daca tu nu ai grija de tine si de feminitatea ta, cine crezi ca poate sa faca asta in locul tau?

Lasa-ti sufletul sa se exprime liber!

Un articol de Adina Petronela Gheorghe

“Defineşte succesul în termenii tăi, obţine-l după regulile tale şi construieşte-ţi o viaţă decare să fii mândră.” – Oprah

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala
“Valorezi atât cât te apreciezi.” – F. Rabelais Daca ati citit si inteles legile universului veti intelege si ca actiunile noastre produc diferite rezultate.Aceasta deoarece orice actiune reprezinta o cauza pe care noi o punem in miscare. Efectele actiunii noastre se construiesc pe baza evenimentelor trecute, care ne vor determina sa ne orientam si sa mergem intr-o anumita directie. Fiecare directie conduce catre o destinatie ultima, care este destinul nostru, viata noastra. De aceea, pentru a ne transforma viata este esential modul in care realizam actiunile. Cu cat actiunile realizate de noi sunt voluntare, constiente si au o orientare bine determinata cu atat vom avea un control mai mare asupra actiunilor noastre si implicit asupra destinului vietii noastre. Toate transformarile vietii noastre incep cu o decizie. In momentul in care noi luam o decizie noi trasam deja drumul destinului nostru. Deseori deciziile pe care le luam chiar acum ne vor determina modul in care ne vom simti maine, precum si ceea ce va deveni viata noastra in viitor. Benjamin Disraelis afirma: „Omul nu este o creatura a circumstantelor, ci circumstantele sunt creatiile omului.” Este destul de usor sa adoptam comportamente si atitudini care sa determine niste rezultate sub dorintele noastre. Aceasta mai ales daca nu ne vom stabili un standard ridicat in legatura cu ceea ce noi acceptam in viata noastra. Luarea unei decizii corecte este necesar sa fie intotdeauna in concordanta cu dorintele noastre si cu asteptarile pe care noi le avem de la viata. Adoptarea unei astfel de decizii ne poate transforma intreaga viata, caci ea ne va conferi orientarea actiunilor noastre, a drumului pe care dorim sa il alegem. Cu siguranta, ne putem transforma viata chiar in momentul in care luam o decizie constienta. Exista trei decizii fundamentale care ne determina in ultima instanta intreaga viata:
  • – deciziile referitoare la lucrurile care ne preocupa;
  • – deciziile asupra lucrurilor care au intr-adevar importanta pentru noi;
  • – deciziile cu privire la ceea ce vom face pentru a putea genera rezultatele pe care le dorim.
Intotdeauna deciziile noastre determina atat conjuncturile majore in care ne aflam, cat si diverse actiuni necesare in indeplinirea scopurilor propuse. Intotdeauna deciziile fundamentale cu privire la scopurile pe care le avem sunt urmate de decizii cu privire la modul in care noi actionam pentru indeplinirea scopurilor. Intotdeauna noi decidem, chiar si in ceea ce priveste atitudinea noastra fata de insucces. De exemplu putem decide sa nu ne lasam niciodata descurajati de insuccesele vietii. In aceasta directie, Thomas Edison spunea: „Eu nu sunt descurajat niciodata, deoarece fiecare incercare gresita prin care am trecut este un alt pas inainte.” Pasii care ne vor ajuta sa trecem prin procesele pe care viata le presupune sunt: 1) Reamintirea cat mai des a faptului ca deciziile noastre pot avea o forta foarte mare in a ne transforma intreaga viata. 2) Constientizarea faptului ca cel mai greu pas realizat in demersul de a obtine ceva este acela de a lua o decizie inteleapta. 3) Asumarea deciziilor. Este bine sa evitam pe cat posibil ezitarea sau amanarea in ceea ce priveste luarea deciziilor. 4) Sa invatam mereu din deciziile noastre sau, mai bine spus, din rezultatele obtinute in urma deciziilor luate. 5) Sa ne pastram fermi in deciziile luate, dar in acelasi timp sa fim flexibili daca este necesar. Helen Keller spunea : „Viata este fie o aventura indrazneata, fie nimic.” Alegeti cum sa fie viata voastra… Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!