Tu esti castigatorul vietii tale! Un articol care iti va da putere si incredere in tine!

Tu esti castigatorul vietii tale! Un articol care iti va da putere si incredere in tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2019 in De Suflet

“Există oameni care cred că cunosc bine pasărea doar pentru că au văzut oul din care a ieșit.” — Heinrich Heine

Câştigătorul este…

Este cel căruia nu îi este frică de fricile sale… ştie că le are şi le ştie şi pe nume, iar pe cele pe care nu le ştie încă le priveşte ca pe nişte prieteni buni care vin să îi spună că mai sunt umbre pe care nu le-a cucerit încă!

Este cel care nu se supără pe supărările sale şi care le lasă să treacă aşa cum au venit, ca norii pe un cer care rămâne mereu senin, dacă îl priveşti de sus, care ştie că o supărare aduce după sine o lecţie fără de care viaţa nu ar merita să fie trăită!

Este cel care este lacrimă când e trist şi zâmbet când e vesel şi care învaţă cu fiecare respiraţie să îşi dea jos măştile una câte una până îşi lasă chipul la vederea oricui, fără să se teamă că ceea ce se vede nu este ceea ce “trebuie”.

Este cel care găseşte bucuria de a face lucrurile cu bucurie, care nu se simte sacrificat sau nendreptăţit, care nu caută vinovaţi şi nici răzbunări, care nu pune întrebări pentru că ştie că are toate răspunsurile, care ştie să cadă fără să se lovească şi care ajuns jos priveşte în sus cu ochi de copil curios şi dornic de a vedea lumea de oriunde s-ar afla!

Este cel care ştie că “a avea” este penitenţă şi “a fi” este eliberarea, cel care nu ţine cu dinţii de nici un obiect şi nici o fiinţă pentru că ştie că acesta este cel mai sigur mod de a pierde totul.

Este cel care nu vrea să fie ca alţii să aibă ce au alţii, să facă ce fac alţii, care nu se compară niciodată cu nimeni, pentru că ştie să îşi sărbătorească în fiecare zi unicitatea sa şi pe a celorlalţi şi să se simtă plin de încredere că fiecare până la urmă îşi aduce aminte de ce a venit pe lume şi îşi împlineşte menirea!

Este cel care ştie că este şi astfel nu mai este topindu-se bucuros în lumina lumii, luând orice formă în orice clipă, iubind tot şi iubind tot până şi slăbiciunile sale şi ale celor pe care şi i-a ales să îi fie tovarăşi de drum încă înainte de a se naşte!

Este cel care oriunde s-ar afla, se simte acasă şi orice distanţe l-ar separa de oamenii dragi tot alături îi simte pentru că ştie că spaţiul nu este creat decât pentru a ne apropia unii de alţii!

Este cel care ascultă vocea interioară şi face acele lucruri nebuneşti de care alţii se tem, este cel care poate pierde orice bătălie pentru că ştie că are tot timpul din lume pentru a se cuceri pe sine.

Este cel care vindecă orice suferinţă cu credinţă şi care se bucură când durerea îi spune ce mai are de făcut pentru ca trupul său să fie templul aurit în care lumina divină să se regăsească!

Este cel care îşi continuă urcarea spre divinul din el chiar şi atunci când cade de pe cele mai mari înălţimi ale egoului, ale lumii, ale pretenţiilor şi aşteptărilor celorlalţi!

ESTE CEL CARE RĂMÂNE VIU ŞI FRAGED CA UN COPIL ÎN INTERIOR, CARE CURGE FRUMOS PRINTRE SECUNDE ŞTIIND CĂ TIMPUL NU ÎL POATE ATINGE ŞI CARE PRIVEŞTE TOTUL CA PE UN MIRACOL ŞI UN DAR DIVIN!

CÂŞTIGĂTORUl ESTE OMUL FRUMOS CARE CITEŞTE ACESTE RÂNDURI PE CARE TOT EL LE-A SCRIS ÎN MINTEA ŞI INIMA SA DE NENUMĂRATE ORI!

OMUL ACELA EŞTI TU!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide