Tu esti arhitectul vietii tale! Urmeaza aceste 10 afirmatii care te vor conecta cu divinitatea si iti vor da incredere si putere pentru a rezolva tot ce iti propui!

Tu esti arhitectul vietii tale! Urmeaza aceste 10 afirmatii care te vor conecta cu divinitatea si iti vor da incredere si putere pentru a rezolva tot ce iti propui!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Teme-te mai putin, spera mai mult; mananca mai putin, mesteca mai mult; vaieta-te mai putin, respira mai mult; vorbeste mai putin, spune mai mult; iubeste mai mult si toate lucrurile bune vor fi ale tale.” – Proverb suedez

10 afirmatii puternice care te vor conecta cu divinitatea:

1.Pot sa ating maretia vietii… Una dintre cele mai puternice afirmatii este: ”Pot sa ating maretia vietii”. Aceasta trebuie sa fie insotita de increderea deplina ca poti realmente sa obtii tot ceea ce iti doresti, orice este pozitiv, in viata. Concentreaza-te pe viziunile si visurile tale si ai incredere ca ele pot deveni realitate si ca meriti sa traiesti experiente benefice.

2. Astazi sunt plin/a de energie si de o fericire imensa… – Bucuria porneste dinauntrul si nu din exteriorul nostru. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata!

3. Ma iubesc si ma accept asa cum sunt… – Iubirea de noi insine ar fi bine sa fie cea mai pura si frumoasa forma de iubire. Atunci cand te iubesti, incepi sa te apreciezi si sa te auto-respecti. Nu este vorba despre egoism, nu este vorba despre narcism. Atunci cand iubirea de noi este detasata de ego, ea este pura, fireasca si pozitiva. Daca ai incredere in tine si in tot ceea ce faci, vei incepe sa te vezi intr-o lumina noua, vei fi incurajat/a sa faci lucruri noi, interesante.

4. Corpul meu este sanatos; mintea mea brilianta; sufletul meu este linistit… – Un corp sanatos porneste de la o minte sanatoasa. Daca suferim de emotii negative, chiar si cei din jurul nostru sunt afectati. Cei care provoaca bolile suntem noi insine. Nu mai permite raului in viata!

5. Pot realiza orice… – Trebuie sa iti spui si sa crezi aceasta in fiecare zi! Auto-incurajeaza-te, crezi in capacitatile tale! Poti realiza orice.

6.Tot ce mi se intampla acum, se intampla spre binele meu! – ”Unele schimbari arata negative la suprafata, dar curand vei realiza ca se creeaza spatiul pentru ceva nou in viata ta.”
(E. Tolle)

Nu exista victime, nu exista accidente si nu exista coincidente. Trebuie sa stii din adancul inimii ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv si ca acesta este in perfecta sincronicitate cu Universul. Fii in pace cu cele ce se petrec. Astfel, fricile tale in legatura cu ziua de maine se spulbera.

7. Eu sunt arhitectul vietii mele… – Esti ceea ce ar trebui sa iti spui in fiecare dimineata, cand te trezesti. Fiecare noua zi, iti da posibilitatea unui nou inceput si sansa de a face ceva pentru cei din jurul tau. Poti sa faci orice pentru a-ti face ziua mai frumoasa, fiindca tu esti arhitectul vietii tale. Daca incepi ziua cu atitudine pozitiva, poti sa transformi totul in ceva incredibil.

8. Ii iert pe cei care m-au ranit in trecut si ma detasez de ei in pace… – Nu inseamna ca stergi cu buretele ceva ce ti s-a intamplat in trecut, ci ca te impaci si ca accepti lectiile pe care le-ai primit. Puterea ta de a ierta este ceea ce te face sa mergi mai departe. Puterea ta de a ierta schimba dinanismul vietii tale.

9. Abilitatea de a cuceri limitarile mele este nelimitata; posibilitatile de a izbandi sunt nelimitate… – Mai simplu spus, nu ai decat limitele pe care ti le pui tu insuti. Ce fel de viata iti doresti? O viata plina de limitari? Ce fel de bariere iti pui insuti/insati? Aceasta afirmatie te va ajuta sa inlaturi limitarile pe care le pui chiar si prin intermediul subconstientului.

10. Astazi imi abandonez vechile obiceiuri si aleg altele noi, mult mai pozitive… – Ar fi bine sa intelegi ca momentele dificile sunt doar faze de moment ale vietii. Si aceasta va trece impreuna cu obiceiurile negative din trecut. Te adaptezi energiilor pozitive care se manifesta prin tine si care te conduc catre idei briliante si catre un fel de a fi si a gandi care te ajuta sa evoluezi si permite acestei energii sa curga.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!