Trei Rugăciuni de mulțumire și iertare, de citit seara, înainte de culcare

Trei Rugăciuni de mulțumire și iertare, de citit seara, înainte de culcare

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 November 2020 in RugaciuniSpiritualitate

În timpul zilei suntem foarte obosiți atât din punct de vedere fizic, cât și mental, iar pentru a avea un somn sănătos este necesar să ne curățăm mintea de toate grijile și problemele. Ar trebui să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru ziua trăită, pentru faptul că ai depășit cu succes și cu succes sarcinile zilnice și, în general, pentru tot ce ai! La fel ca rugăciunea de dimineață, rugăciunea de seară este bună pentru a vă curăța mintea.

În graba zilnică, uităm să ne amintim la Dumnezeu, însă acest lucru ar trebui făcut măcar înainte de a ne culca. Orice rugăciune către Dumnezeu ne schimbă conștiința, iar recunoștința aduce multă fericire.

Rugăciunea către Dumnezeu:

Tată al tuturor viețuitoarelor, ajută-mă în acest ceas, iartă-mi păcatele, pe care le-am făcut eu (numele tău) astăzi prin neglijență. Dacă am supărat o persoană cu o înjurătură sau cu ceva greșit , mă rog pentru iertare. Curăță-mi sufletul de gândurile rele și trupul meu de dorințele păcătoase. Izbăvește-mă, Doamne, de grijile zilei și arată-mi harul Tău în vis. În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin

Rugăciune către Duhul Sfânt:

Doamne, mângâietorul sufletului meu. Arată-ți mila Ta și ferește-l pe robul tău (numele tău) de nenorocirie. Prin ajutorul Tău, Doamne, vreau să-mi curăț sufletul de păcatele zilei. Salvează-mă de tristețe, descurajare, durere și toate gândurile rele.

Înlocuiește faptele mele greșite cu mila lui Dumnezeu și lasă-mă să mă pocăiesc de faptele mele. Miluiește-mă înainte de culcare și iartă-mi păcatele. Acordă mijlocirea Ta în fața puterii rele. Te slăvesc în vecii vecilor. Amin.

Rugăciune către Îngerul Păzitor:

Păzitorul meu, sufletul și trupul meu sunt sub protecția Ta. Iartă-mă pe mine (numele tau) dacă am păcătuit și am neglijat prezența Ta. Pentru faptele mele zilnice, cer iertare și mă rog pentru eliberarea de păcate. Nu din răutate, ci fără să vreau, îl mâniez pe Domnul Dumnezeu și pe tine, Protectorul meu. Arată-mi harul și mila ta. Pentru slava Domnului nostru. Amin

Alege o rugăciune care să se potrivească sufletului tău, ține-o minte și spune-o seara când ești în pat. Rugându-vă, vă veți deschide conștiința către energia spirituală pură și veți dormi mai bine și fără coșmaruri.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!