Trei oameni importanti din viata noastra, cum sa-ti dai seama cand ii intalnesti si cum sa ii pastrezi langa tine

Trei oameni importanti din viata noastra, cum sa-ti dai seama cand ii intalnesti si cum sa ii pastrezi langa tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2019 in Dezvoltare Personala

“Dacă tu ai un măr şi eu am un măr şi facem schimb de mere, atunci tu şi eu vom avea în continuare un măr. Dar dacă tu ai o idee şi am o idee şi le schimbăm, atunci fiecar e dintre noi va avea două idei.” – George Bernard Shaw

Viata inseamna relatii iubitoare si conexiune. Studii importante arata ca nivelul de fericire al oamenilor se masoara nu in averi, functii sau posesiuni, ci in calitatea relatiilor pe care le au cu oamenii. Astfel, relatiile semnificative ne fac viata mai frumoasa. Iar daca ii intalnim pe acesti 3 oameni speciali, trebuie sa ne consderam bine-cuvantati pentru usuratatea pe care o putem accesa cu ajutorul lor.

Sufletul pereche – Sufletul pereche este acea persoana cu care faci click din prima clipa cand ai intalnit-o. Intre voi exista o comunicare foarte facila. Pot aparea chiar si certuri sau divergente intre voi, dar tot timpul, acestea sunt rezolvate si nu fac decat sa intareasca relatia. Chiar daca timpul va desparte, reuniune e mereu intensa si pare ca timpul nici nu ar fi trecut.

Daca nu este vorba despre membri ai familiei, cand intalnesti aceste persoane, ele iti dau inca de la inceput senzatia de familiaritate, de parca ai fi decis sa incluzi aceasta persoana in lumea ta inca de dinainte sa va fi cunoscut. Contrar culturii populare, sufletul pereche nu este neaparat de sex opus si nu aveti neaparat o relatie de tip romantic. Poate fi un prieten bun, un mentor, un invatator, un membru al familiei, uneori un animalut cu care impartasesti o relatie speciala. Toata lumea isi intalneste sufletul pereche la un moment dat in viata si daca nu l-ai intalnit pana acum, acesta va aparea cu siguranta.

Oglinda – Oglinda este persoana care iti spune lucrurile asa cum sunt. Sunt persoane cu care ai relatie speciala si care indraznesc sa scoata din tine aspectele cele mai profunde prin sinceritate. Aceasta sinceritate isi gaseste spatiul in relatia voastra tocmai pentru ca va leaga ceva puternica. Acest om care iti spune verde in fata ceea ce crede sau gandeste te ajuta sa evoluezi si aportul sau in viata ta are un efect transformativ. E posibil sa aveti si certuri, dar in spatele acestor mici ciocniri exista o prietenie si iubire ingenua, care nu poate fi zguduita de nimic.

Gardianul – Protectorul tau sau gardianul este un profesor, un guru, un membru al familiei. Sunt oameni care te inspira, te incurajeaza, care iti ofera confirmarea in viata si scot din tine tot ceea ce este mai vlaoros pentru ca te imputernicesc. Te ajuta sa evoluezi, iti deschid carari, te ghideaza, te sfatuiesc si te sprijina la bine si la greu. Acestia sunt gardienii. Vietile multor persoane au fost schimbate de aparitia in viata lor a unor astfel de oameni care in sfarsit – au vazut lumina si capacitatea din ei si au imputernicit-o.

“Acum când am învăţat să zburăm în aer ca păsările şi să înotăm în apă ca peştii, mai avem nevoie de un singur lucru: să ne învăţăm să trăim pe pământ, ca oamenii.” – George Bernard Shaw

“Viata este o umbra trecatoare, un biet actor care se impauneaza si se agita atat timp cat e pe scena si despre care, apoi, nu se mai aude nimic. ” – William Shakespeare

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!