Trei clarvăzători au prezis se va urma în 2022: profețiile clarvăzătorilor Messing, Vanga, Nostradamus

Trei clarvăzători au prezis se va urma în 2022: profețiile clarvăzătorilor Messing, Vanga, Nostradamus

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2021 in SpiritualitateSuperstitiiViata

Clarvăzătorii cunoscuți: Messing, Vanga și Nostradamus – nu își pierd autoritatea în rândul oamenilor, deoarece profețiile lor s-au împlinit de mai multe ori.

Numărul 2 din numerologie înseamnă aproape întotdeauna blând, tacticos, diplomatic, iertător și non-conflictual. Acest simbol poate fi cumva perceput și ca slab și neputincios. Dar dacă 2 este atacat, chiar împovărat de o greutate zdrobitoare, natura sa flexibilă îi permite să devieze rapid orice lovitură. Acesta este doar un număr, însă în 2022 există până la trei cifre de 2, care se adună pentru a forma o anumită secvență.

Combinația de numere din doi – întărește relațiile personale. Stabilește un compromis. Se ajustează pentru armonie și afecțiune.

Prin urmare, există atât de multe predicții pentru noul an 2022. Fiecare predicție, așa cum ar fi, deschide vălul în fața a ceea ce ne așteaptă în acest necunoscut.

Predicția lui Nostradamus pentru 2022

Numele adevărat al prezicătorului este Michel de Nostredame, Nostradamus (n. 14 decembrie 1503 – mort 2 iulie 1566), a fost un renumit medic, cabalist și farmacist francez.

Coreea de Nord și de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat și obligat să caute refugiu într-o țară comunistă. Este considerat un dictator mai dur decât tatăl său, iar familia sa a condus Coreea de Nord de 65 de ani.

În 2022, tehnologia solară va putea acoperi nevoile unei părți semnificative a economiei globale. Acest lucru va ajuta la combaterea creșterii costurilor energetice și a efectelor schimbărilor climatice.

Predicția Babei Vanga pentru 2022

Numele ei real este Vanghelia Pandeva Gushterova și a trăit între 1911 și 1996. La vârsta de 12 ani, Vanga, când s-a întors acasă cu verii ei, și-a pierdut vederea. Baba Vanga a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani.

Virusul mortal, care se găsește în ghețare, se va răspândi foarte repede, ducând la moartea animalelor și a oamenilor.

Va exista o penurie de apă, deoarece poluarea va atinge nivele enorme și apa potabilă va fi dificil de găsit.

În sfârșit vom întâlni extratereștri, dar în cele mai bune condiții. Navele străine vor ataca Pământul, vor bombarda orașele și vor lua prizonieri pe oameni

Omenirea va suferi de foame. Totul din cauza schimbărilor climatice dramatice.

Cea mai gravă secetă din Statele Unite va fi înregistrată în 2022. Oamenii vor avea probleme cu recolta.

Predicția lui Wolf Messing pentru 2022

Wolf Grigoryevich (Gershkovich) Messing s-a născut pe 10 septembrie 1899 în micul oraș polonez Gora Kalwaria, nu departe de Varșovia. Familia evreiască a lui Wolf era foarte mare și săracă.

2022 nu va fi cel mai ușor an pentru Europa: conflicte de politică externă, o epidemie despre care am aflat. Deși, până la sfârșitul anului, va exista o îmbunătățire a situației. Problemele din sfera socială, îngrijirea sănătății trebuie rezolvate, iar oamenii se vor simți mai încrezători. Este de asemenea planificată o schimbare de putere.

La începutul anului, se așteaptă combinația dintre Lună și Pluton, care promite deja stabilitate financiară pentru popor, și vorbește și despre o posibilă creștere a nivelului de venit. Trebuie să fim atenți la amplasarea favorabilă a Casei a 8-a a Solar Kata, precum și la Plutonium, care este plin de armonie – astfel de indicatori indică deja o posibilă îmbunătățire a stării poporului în detrimentul altor țări și comunități. De exemplu, se poate observa ajutor financiar din partea țărilor apropiate.

Dacă comparăm această perioadă cu toate precedentele, atunci în a doua jumătate a anului 2022 are loc o creștere puternică a indicatorilor de criză, datorită formării „Marii Cruci” între planetele Uranus, Saturn, Venus, Pluto și Luna. Cu toate acestea, amplasarea celor mai negative planete lângă cele mai pozitive – la colțurile Hărții solare, doar agravează situația, o face și mai negativă și mai rea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!