“Totul incepe in inima si in minte.” – Mic ghid spiritual pentru cei care vor sa atraga succesul in viata lor!

“Totul incepe in inima si in minte.” – Mic ghid spiritual pentru cei care vor sa atraga succesul in viata lor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2019 in Dezvoltare Personala

“E bine să-ți urmezi propriul drum, dar numai dacă e un drum care urcă.” — André Gide

Totul incepe in inima si in minte. Fiecare mare realizare a inceput in mintea unei singure persoane. Aceasta a indraznit sa viseze, sa creada ca este posibil. Ia-ti putin timp pentru a raspunde la intrebarea: Cum ar fi daca….?

Fiecare zi aduce noi posibilitati

1. Incepe cu a fi recunoscatoare – Incepe intotdeauna cu multumiri; fii recunoscatoare pentru lucrurile pe care le ai deja si vei vedea miracolele care vin din acest simplu act.

Apoi, trebuie sa indraznesti sa iesi din zona de confort, sa gasesti idei, sa dezvolti planuri, sa incepi proiecte. Nu trebuie doar sa fii recunoscatoare, este necesar sa fii si productiva.

2. Viseaza – Totul incepe in inima si in minte. Fiecare mare realizare a inceput in mintea unei singure persoane. Aceasta a indraznit sa viseze, sa creada ca este posibil. Ia-ti putin timp pentru a raspunde la intrebarea: Cum ar fi daca….? Gandeste dincolo de obstacole, nu te limita! Nu lasa ca gandirea negativa sa te descurajeze.

Trebuie sa fii un visator. Vizioneaza posibilitatile pentru tine, pentru familia ta si pentru ceilalti. Daca ai avut un vis si l-ai lasat pe drum, reaprinde focul acelei dorinte. Viata este prea scurta pentru a nu o trai asa cum visezi.

3. Construieste-ti o realitate frumoasa – Iti creezi realitatea chiar acum. Insa sunt sanse sa nu fii foarte intentionata in legatura cu aceasta realitate… ea este subiectiva.

Scrie-ti convingerile pe care le ai despre tine. Pe de o parte, scrie lucrurile care te incurajeaza si care te ajuta sa mergi mai departe; lucrurile care iti ofera indrazneala de a te deplasa inainte. Pe cealalta coloana, scrie lucrurile care te indeparteaza de obiectivele tale.

Poti alege sa crezi in lucrurile care iti ofera putere si poti alege sa ignori lucrurile care te tin in spate si nu iti ofera ceea ce iti doresti. Ai incredere in tine.

4. Nu mai cauta scuze – Elimininarea scuzelor din gandirea ta este importanta pentru un viitor frumos.

Deciziile tale iti construiesc destinul. Tu iti decizi viitorul. Fiecare clipa conteaza. Nu pierde timpul cautand scuze, ci foloseste-l in avantajul tau… pentru a gasi solutii care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti.

5. Tu iti cunosti potentialul? –  Gandeste-te pentru un moment la oamenii pe care ii respecti. De ce ii admiri? Probabil pentru ca sunt plini de potential realizat. Cand vedem ca oamenii exercita acest tip de energie, ajungem sa ne apropiem de ei si sa devenim o parte din ceea ce ei fac.
Astazi ai o alegere. De ce stai pe varful dealului gandindu-te la abilitatile tale? De ce nu mergi mai departe, de ce nu iti depasesti limitele, de ce nu iti pui in aplicare ideile?

6. Traieste-ti visurile – Odata ce te-ai angajat in trairea visurilor, perdelele care iti blocheaza ochii vor fi trase. O lume complet noua va fi deschisa pentru tine. Vei observa oportunitati care erau la indemana tot timpul, insa mintea ta nu le oferea atentie. Schimbarea fundamentala are loc in tine. Acesta este punctul de refacere. Odata ce s-a produs aceasta schimare, totul se schimba. Nimic nu mai este imposibil.

Singurele tale limitari sunt legate de gandurile si constiinta ta.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!