TOP 5 sfaturi care te vor ajuta sa-ti tii fruntea sus in lumea asta rea!

TOP 5 sfaturi care te vor ajuta sa-ti tii fruntea sus in lumea asta rea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 June 2017 in PersonalitateSfaturi

De multe ori se întâmplă că nu putem să ne salvăm de relații negative cu cei din jur – aceștia pot fi colegi de muncă sau rude. Când oamenii fac presiune asupra noastră și practic ne consumă toată energia poate fi o adevărată provocare pentru cei care vor să rămână mereu pozitivi.
Mai jos vă prezentăm câteva modalități de a rămâne mereu pozitivi în mediul oamenilor negativi, dar pe care nu-i putem ignora sau să-i scoatem din viața noastră:

1. Nu pune la suflet!
Se întâmplă uneori ca atunci când oamenii au anumite probleme să-și verse nervii pe cei din jur. Acest comportament vorbește despre neîncrederea în sine, despre frică și ură. Ține minte un lucru: asta e doar problema lor! Nu lua la inimă emoțiile și problemele altora.

2. Fii mulțumit pentru faptul că totul este bine.
Crează o listă a lucrurilor/momentelor pentru care ești mulțumit, arată-le oamenilor că prețuiești prezența lor în viața ta și mulțumește chiar și pentru orice fleac. Mulțumirea poate să facă cale lungă, amintindu-ne că viața cuprinde mai multe, decât ceea ce se află în jurul nostru în fiecare zi.

3. Reamintește-ți că fiecare are drumul său în viață.
Fiecare dintre noi are ce învăța de la viață. Probabil, fiecare om vine în viața noastră din anumite motive. În același timp, un alt om își realizează scopurile propuse în viață. Mulți numesc asta destin. S-ar putea să vezi și tu asta dacă ai privi lucrurile dintr-un spectru mai larg și vei ieși din cadrul gândirii limitate.

4. Consideră problemele ca fiind o posibilitate de dezvoltare personală.
Schimbarea modului de gândire ne poate schimba relațiile cu cei din jur. Încet cu încetul, vei putea înțelege ce așteaptă de la tine omul de alături. Ai putea să te întrebi: Ce se întâmplă în viața acestui om de are un așa comportament? Fiecare dintre noi trece prin perioade de îndoieli și neîncredere. Având în vedere cât de greu este să rămâi pozitiv după o criză sau o dezamăgire, cu siguranță poți să te bucuri din plin de momentele bune. Ar trebui să folosești această posibilitate, pentru a gândi cum acționează asupra ta aceste circumstanțe pozitive.

5. Petrece timpul cu tine!
Găsește timp pentru a practica hobby-ul preferat, pentru a citi un jurnal, să te plimbi sau să meditezi. Acordându-ți mai mult timp liber, vei simți schimbări minuntate în dispoziția și relațiile tale. Mulți oameni nu prețuiesc momentele petrecute în singurătate. Chiar dacă petreci acest timp, de la început fiind supărat pe cineva, fă un pas pentru ați schimba gândirea, pentru ca gândurile tale să ia o direcție pozitivă. Când îți acorzi timp pentru gândire, îți oferi posibilitatea de a găsi soluții problemelor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!