Tine minte! Cine tine cu adevarat la tine nu te minte, nu te foloseste si mai ales, nu te lasa la greu!

Tine minte! Cine tine cu adevarat la tine nu te minte, nu te foloseste si mai ales, nu te lasa la greu!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in De Suflet

Adesea oamenii te uită. La un moment dat observi că nu te mai caută şi parcă te ocolesc cu tot dinadinsul. În acele momente începi să te întrebi unde ai greşit cu ce i-ai jignit şi te învinovăţeşti singur.

Nu tu eşti cel care a ales să plece ci ei au ales să nu mai facă parte din viaţa ta. La început îţi este greu şi lipsa persoanei respective parcă răsuceşte un cuţit al neputinţei. Ai zeci de întrebări fără răspuns, iar persoana care ar fi în măsură să le ofere nu există.

După o perioadă te obişnuieşti cu ideea respectând decizia acelei persoane şi mergi mai departe. Uneori fiind împresuraţi de anumite situaţii trebuie să găsim forţă şi să oferim alte răspunsuri la aceleaşi întrebări. În momentele respective lacrimile îşi fac şi ele prezenţa.

Lacrimile reprezintă cuvintele rătăcite ale sufletului nostru care nu ajung să mai fie spuse. Lacrimile reprezintă 1% apă și 99% sentimente. Doare momentul în care trebuie să oferim alte răspunsuri doar pentru a nu rămâne blocaţi în timp. Dar dragul meu cititor, de ce să plângi pentru o persoană care a ales să plece, fără a oferi cel puţin o explicaţie. Nu permite durerii să locuiască în inima ta. Nu merită să plângi pentru nimeni, iar persoana care merită nu te va face să plângi niciodată.

Oamenii care te preţuiesc, te acceptă în totalitate şi pentru care reprezinţi o persoană dragă te caută. Indiferent cât de încărcat ar fi programul lor mereu îşi vor găsi cinci minute să vadă ce faci, dacă eşti bine şi nu ai nevoie de ajutorul lor. Restul nu reprezintă nimic, decât simple scuze care niciodată nu vor fi acceptate. O persoană care se scuză în faţa ta, spunând mereu cât de încărcat este programul său, dă-mi voie să îţi spun că tu în viaţa acelei persoane eşti în plus şi nu ştie cum să te facă să pleci mai repede din viaţa ei.

Atunci când observi că prezenţa ta nu este agreabilă pleacă, nu te amăgi singur. Persoanele pentru care contezi te vor căuta. Nu înseamnă că trebuie să te caute zilnic şi persoana respectivă nu este ocupată niciodată. Dar să nu crezi că reprezinţi ceva pentru o persoană care te caută o dată pe an. Fi o persoană înţeleaptă. Cine vrea să te caute o va face, restul sunt doar scuze. Toate scuzele din lume nu vor putea câştiga timpul în care ai fost ignorat cu tot dinadinsul.

Alisa GîscăDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!