Image

Tine aceste plante in casa ta si vor atrage energiile pozitive, bogatia si belsugul gospodariei

Publicat de Patricia Esca pe 12 January 2020 in Superstitii

Cu toții folosim plantele ca element de decor pentru locuință, birou și alte spații pentru a le împrospăta puțin aspectul. Dar, pe lângă acest aspect, multe plante sunt considerate foarte bune filtre de energie, alungând negativitatea și atrăgând energie benefică.

Experții spun că anumite plante posedă o capacitate puternică de a atrage energie pozitivă, pace și bunăstare. Ar trebui să acordăm o atenție deosebită acestor plante, care trebuie să păstrate în ghivece și îngrijite cum se cuvine.

Iată principalele 9 plante aducătoare de energie pozitivă:

1. CACTUSUL

Deși nu pare o plante aducătoare de energie pozitivă, cactusul contrazice așteptările. Mai mult, se crede că alungă invidia, ipocrizia și răutatea din spațiul în care este ținut, și că absoarbe undele electromagnetice dăunătoare emise de aparatele de uz casnic.

2. MENTA

Această plantă este binecunoscută pentru proprietățile sale de vindecare, dar mai este folosită și pentru protejarea de invidie și de vrăji. Mentă îți insuflă un sentiment de pace și, în opinia unora, atrage inclusiv prosperitate.

Citeste si  Cum să eliminați negativitatea, boala și energia negativă de acasă, atrageți bani

3. BAMBUSUL

Această plantă este una dintre cele mai populare astăzi, aducând o notă modernă și sofisticată casei. Dar așa-numitul “bambus norocos” mai atrage și energie pozitivă. Se crede că încurajează creșterea și dezvoltarea și că întreține viața și puritatea sufletească. Dacă ai acasă un bambus, planta va atrage liniște, calm și pace interioară.

4. IASOMIA

Se crede că această plantă aduce fericire și prosperitate în relații, motiv pentru care se mai numește și “planta cuplului”. Se recomandă păstrarea iasomiei în dormitor sau în alte locuri unde cuplul își petrece cea mai mare parte a timpului, deoarece ajută la consolidarea sentimentelor de dragoste și întărește relația pe plan spiritual.

5. ROZMARINUL

Această plantă se folosește din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale medicinale. Dar se spune că rozmarinul atrage totodată fericire și dragoste. Se recomandă să ții în casă o plantă în ghiveci, dar și semințe în săculeți dispuși în diferite locurile ale casei, ca să atragi în viață mai mulți oameni loiali.

Citeste si  Câteva sfaturi pentru a atrage ușor banii în viața ta

6. CIMBRUL

Încă din timpuri străvechi, cimbrul se folosește și pentru alungarea energiilor negative. Cimbrul este considerat o plantă purificatoare, care alungă totodată coșmarurile și întărește stima de sine. În plus, este un bun protector al casei și familiei.

7. CRIZANTEMA

Această plantă deosebit de frumoasă adaugă o notă de prospețime și eleganță în orice spațiu de locuit. Crizantemele se recomandă în special pentru locurile în care sunt mereu certuri și tensiuni, întrucât îmbunătățesc dispoziția și au efect relaxant.

8. EUCALIPTUL

Se spune că eucaliptul atrage prosperitate, motiv pentru care este foarte potrivit pentru locul de muncă. Oferă protecție împotriva energiei negative și îndepărtează oamenii malițioși și invidioși. Dacă o ții în casă, această plantă te poate ajuta să dormi mai bine.

9. ALOE VERA

Aloea este una dintre cele mai utilizate plante medicinale. Dar pe lângă proprietățile sale terapeutice, aloe vera alungă energia negativă, invidia și ghinionul, atrăgând vibrații pozitive și prosperitate. O credință interesantă este că atunci când această plantă atrage noroc, planta este viguroasă și se dezvoltă armonios, iar atunci când absoarbe multă energie negativă, se ofilește.

Citeste si  De ce nu este bine să împrumutăm sare și alte 5 lucruri care nu ar trebui împrumutate niciodată

Distribuie sa afla si prietenii tai! Iti multumim!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!