Timpul vindeca tot… Lasa trecutul in trecut si nu astepta nimic in schimb…

Timpul vindeca tot… Lasa trecutul in trecut si nu astepta nimic in schimb…

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2019 in De Suflet

“Daca nu obtii tot ce iti doresti, gandeste-te la lucrurile nerealizate pe care nu ti le doresti.” – Oscar Wilde

Mergem prin iad incercand sa gasim fericirea. Ignoram steguletele rosii pe care incearca sa ni le arate inima noastra. Oferim persoanelor din jurul nostru beneficiul indoielii. Cand ne dezamagesc ii iertam, trecem cu vederea si le mai dam o sansa… si inca o sansa… si inca o sansa.

Avem o inima mare si intotdeauna incercam sa vedem partea plina a paharului. Credem ca maine va fi bine. Speram ca lucrurile sa se imbunatateasca si totul sa fie ca in povesti. Cautam frumusetea in oameni si speram la fericire alaturi de ei. Chiar si atunci cand suntem inconjurati de tristete.

Arta de a renunta nu se intampla peste noapte.

Si intr-o zi planetele se aliniaza si Universul parca ne vorbeste. Ne dam seama de ce trebuia sa facem si cum am gresit. Ne dam seama ca durerea, lacrimile si toata tristetea au meritat. Ne-au adus fix acolo unde trebuia sa fim.

Intr-o zi, ne vom da seama ca toata durerea nu a fost in zadar. Ca suferinta ne-a transformat in oamenii care suntem astazi. Ca lacrimile au meritat. Ca drumul nostru ne-a adus acolo unde trebuie sa fim.

Este momentul sa fim mai buni, nu mai tristi. Pentru ca fiecare experienta rea vine cu o lectie de viata din care avem de invatat. Acest drum ne-a condus la fericirea pe care o meritam. Viata se schimba pentru totdeauna.

Este un sentiment de eliberare sa depasesti experientele negative, oamenii toxici si durerea.

Inima noastra are intotdeauna dreptate. Daca simti in ininta ta ca ceva nu este corect, atunci asa este. Asculta-ti inima.

Arta de a renunta este sfasietoare. Sufocanta si dureroasa. Cand renuntam la ceva, nu stim niciodata ce urmeaza. Iar acesta este cel mai frumos sentiment din lume. Infricosator, dar frumos.

Insa lucrurile care ne astepta sunt mult mai bune decat ceea ce lasam in urma.

Lasă trecutul în trecut. Nu încerca să păstrezi dintr-un anumit motiv sau din cauza unui om. Dacă prea mult lungești o etapă din viața ta, nu vei reuși să înțelegi sensul și fericirea unei noi etape.

Desigur, poți să-ți spui că nu vei face următorul pas până nu vei înțelege că ceea ce a fost în trecut important și-a pierdut sensul. Dar o asemenea atitudine față de situație doar te va sufoca și va deranja pe cei apropiați.

Totul trece, iar noi trebuie să lăsăm trecutul, cât de greu ar fi în acel moment. Totul în această lume este reflecția lucrurilor care au loc în inima noastră. Doar debarasându-te de gândurile apăsătoare vei putea să eliberezi spațiul pentru noi emoții.

Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta. Nu uita că nimic nu te poate apăra de înfrângeri. Cel mai important este să mergi mai departe.

Nu aștepta nimic în schimb. Nu aștepta că cineva va aprecia efortul și suferința ta. Încetează să te agăți de unul și același gând, încetează să te gândești că ai pierdut – acest lucru doar îți va otrăvi viața.

Nu este nimic mai periculos decât să respingi gândul că relația a expirat. Nu amâna decizia pe care deja ai luat-o. Nu aștepta omul sau momentul potrivit.

Pentru a putea să începi totul de la zero, trebuie să lași această etapă din viața ta în trecut, să știi când să faci acest pas.

Nu din mândrie sau din slăbiciune: pur și simplu pentru că ea nu se mai incadrează în viața ta. Spune-ți că ce a fost nu mai întorci. Da, sună banal, dar este atât de important.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!